Sabredenler Kulübü 2012 :)

Hakkında hayırlısı boyleymiş cnm bnmmm rabbım saglık verdıkce denersın deneriz..
Sperm ve yumurta varsa enınde sonunda hamıle kalırsın Allah'ın ıznı ıle...
Bak ıkıncı tup bebek denememde oldu benım eğer 2. Dede olmasaydı bu ay yıne denıycektım yıne olmasa bıdaha bıdaha bıdaha maddı mânevî gücüm yettıkce denıycektım .. Üzülmek yılmak pes etmek yok ınan cogu evlı cıfler tup bebek bıle deneyemıyorlar ya sperm olmuyor yada yumurta ınan bu daha acı bı ömür evladının olmuycqgını bılmek..
Sakın üzülme tup bebek cok basıt bı ışlem eğer zor olsaydı ben 3 ay ıcınde 2 kez tup bebek yaptırmazdımmmm..
Bugunlerı unutacaksın unutacağız ben tup bebekle hamıle kaldığımı unuttum bıle
Kan testı sonucunda negatıfı almanın nsl olduğunu bılırım hanı yaşamak anlamsız gelır ya aynen öyle oluyor ne yemek ne gezmek ne uyumak istiyorsun sığmıyorsun hıc bıyere
Ammmmmmaaaaa pozitif kelimesini duyunca hamile olunca 2 haftada bır doktora gıdıp ultrasonda mucizeni izleyince onunla ilgili hayaller kurunca herseyı unutuyorsun .. Rabbım hepınıze hepimizeee yaşatsın su dunyanın en guzel duygusu anne baba olmayı herkese yaşatsın kimsenin evini cocuk sesınden mahrum bırakmasın .. Duygulandım yine

Son düzenleme:

canım benim üzülmen çok normal.sakın içine atma.ben bile zor bi ihtimal olmasına rağmen bi mucize olur diye her ay umutlanıyorum.umutlanman çok normal.aksine rabbime şükretmemiz lazım bu umudu bize verdiği içn.bizden daha kötü durumda olanlar var.rabbim umutlarımızı gerçeğe döünüştürsün inş.aşılamayla olmazsa tüp bebekle deniycez.tüp bebekle olan başkasının çocuğu değil ya.o da bizim kanımızdan bizim canımızdan.sadece biraz zahmet çekicez o kadar.e bu da bizim imtihanımız.zahmetsiz rahmet olmaz.yeter ki sonunda hayırlı sağlıklı ayıpsız kusursuz bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım

kaderin cilvesi bu olsa gerek ki annaannem pco hastasıymış ikiz ikiz doğurmuş bende pco hastasıyım daha bi tane bile olmadı... rabbimin imtihanı işte.....

çok üzüldüm iki saat önce ofiste beraber çalıştığım arkadaşım hamile olduğunu öğrendim. henüz 3-4 ay olmuştu korunmayı bırakalı. üstelik kiloluydu biraz, ve yumurtlama dönemini bilmiyordu, hissetmiyordu da...korkuyordu ya olmazsa diye ama oldu. bense tam 1 yıldır nelerle mücadele veriyorum, eşimin dertleri ayrı benimkiler ayrı...ürologlar kadın doğumcular hatta psikologlar... bu son hamile haberiyle yıkıldım tam anlmıyla, iki saattir bağıra çağıra ağlıyorum. pazartesi işe gitmek istemiyorum. buraya da o kadar umutlu girdim ki eloşumun tutmuştur, güzel haberini alırım, benim gibi hatta benden fazla bekleyen biri daha kurtulmuştur diye ama olmadı

bizlerinki nasıl imtihan bilmiyorum kuzum, minikgelin yazmış ya, ben şimdi odalara sığmıyorum, yaşamak ağır geliyor, kimseyi görmek istemiyorum. Rabbim güç versin diye dua ediyorum. ve görüyorum ki aslında bebek tedavisine de gücüm yok. tümüyle herşeyden çeksem kendimi, buradan bile uzaklaşsam diyorum...

sen eminim hızlıca toparlayacaksın, benden çok daha güçlüsün, tedaviye başla hemen, bir daha aşılama da olabilir, direk tüp bebek de. İnşallah bu sabrının ve üzüntülerinin mükafatını kısa zamanda alırsın

O hamile haberlerini almak nsl üzücü bılırım aslında kıskanmak gıbı anlar belkı ınsanlar ama ınan kıskanmak deıl o duygunun teşrifi sadece karsındakı ınsanın taddıgı duyguyu yaşayamamak korkusu
Benim tüm arkadaşlarım benle aynı anda evlenip ikinci cocuğa hamıle olan bıle bılmıyorum ınsan kendını eksık hısedıyor onların karısında ...
Aa eminimki rabbım bukdr ısteyen kımsenın kucağını boş bırakmaz
Bır senedır aile olduk hepimiz sevindik üzüldük .. Hayat böyle deılmı zaten ben şimdi diyorum belki istedıgım anda hamıle kalsaydım bukdr kkymetlı olmuycaktı bebegım
Aaa özetle su sözü hep umutsuz olduğumda aklıma getiririm

Allah 3 şeklide cevap verır
1-evet der ıstedıgını verır
2-hayır der daha ıyısını verır
3-bekleeee der ve daha iyisini verır...
İşte aramızda kimimiz 1. De ,kimimiz2. De kimimizde3 de ulaştık yada ulaşacağız gönlümüzden gecene

Allah razı olsun yazdıkların için. ama öyle kötü oldum ki bu sefer, sanki bardağı taşıran son damla oldu bu haber. o arkadaşla devamlı birlikteyiz, nasıl dayanıcam bilemiyorum. üstelik ondan daha uzun zamandır bebek istediğimi o da biliyor. bana aylardır sıkıntı çektirdiği için eşimi de görmek istemiyor gözüm. onu da sorumlu tutuyorum anne olamamktan. aylarca uzaklara gitsem, görmesem kimseyi

reglim yeni bitiyor, inan namaza başlamak gelmiyor içimden. Allahım aklıma mukayet ol diye dua ediyorum

cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki..neler hissettiğini neler yaşadığını. bunların hepsi normal hisler bizim elimizde değil böyle düşünmemek.
şimdi sana hamile arkadaşınla birlikte olmak zor gelecek bu çok ama çok normal..
her defasında hayırlısı diyoruz vardır rabbimin bi bildiği..
ama şunu unutma sakın olup ta kaybetmek çok daha dayanılmaz bişey..allah sana kucağına alabileceğin sağlıklı bir evlat versin cnm geç olsun ama başka türlü bi acı yaşatmasın..
ama bence artık daha fazla erteleme doktor işini çektiğin sıkıntıya yazık o vardı şu vardı fln deme git çektir filmini sonrası da nasıl olması gerekiyosa öyle olsun..
ocak diyosun bak ocağa kadar 2 ay var bu 2 kere regl olmak 2 kere üzülmek demek..

canımm arkadaşlarımm herbirinizi ayrı ayrı okudum...

eloşumla başlayayım kuzum benim üzülmedim dersem yalan olur ama biz biliyoruz ve çook dua ediyoruz birbirimize canım benim hepimiz duacınız...
çook istiyoruz bu duyguyu yaşamayı Rabbim nasip etsin inş. kelimelerim kifayetsiz...

sonra sdtivecim seni okudum hüzünle, lütfen böyle yazma, olur mu... biz birçok şeyi önce kendimizde bitirmeliyiz aslında, aklımızda olumsuzlukları getirdiğimizde daha çok gömülüyoruz, bunu ben de yapıyorum canım, itiraf edeyim...

ama bu mutsuzluk sana yakışmıyor, içime dokundu yazdıkların. herbirimiz bu mutlu haberi paylaşacağız ben inanıyorum...benim de aklım beynim öyle dolu ki, ne yazacağımı dahi kestiremiyorum, birden öyle mutsuz hissetmeye başladım ki kendimi... Rabbim ferahlık versin hepimize...

sinhusum da kararını vermiş, hayırlısı neyse o olsun inş. kuzum... hiç bir sorun çıkmayacak inş.

hamişlerimiz sizleri de öpüyoruummm

sanırım biraz dinlensem iyi olacak, mutfağımı da öylece bırakıp size geldim malum misafirlerim gitti ve ortalığımı toplamadım henüz,

eloserce kullanıcısından alıntı

üzülmem dediysemde çok üzüldüm.. meğer ne çok umut bağlamışım anlatamam... telefonda öğrendim sonucum 0.6 çıktı duramadım kötü oldum kocişe beni hemen eve götür dedim anladı

şimdi evdeyim eşim kızdı üzüldüğüm için zaten tüp bebek öncesi rapor için yapmıştık biz bu aşılamayı dedi neden bu kadar üzüldün dedi ama eşlmde değil gözyaşlarıma hakim olamıyorum sanırım 2.5 yılın acısını çıkarıyor gözyaşlarım

canım üzülmemek elde değil elbette ama sabır Allah çekemeyeceği kuluna acı vermez imtihan geçiriyoruz ben karnımda 25 haftalıkken kaybettim ikizlerimi ... nasip her şey kısmet olmayınca olmuyo hayırlısını dilemek gerek geç olsun güç olmasın Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş. inşş bi dahakine güzel haberler paylaşırsın eşlere gelince seninle aynı duyguları paylaşma zor tabi ama üzülüyodur o da mutlaka bell ietmek istemez . etrafında hamiller olunca yeni doğum yapan görünce bende kötü oluyodum ilk zamanlar 114 gün oldu kaybedeli . bugün hamile bi arkadaşım geldi nasip olsaydı bebek görmeye gelecekti bu zamanlar ama olmadı kısmet işte ... kimsenin yarını garanti değil herkesin başına gelebilir diyerek avutuyorum kendimi Allah evlat acısı göstermesin kimseye çok zor ... hamile kalamamak ayrı zor kalıpta kaybetmek ayrı Allah dermansız dert vermesin umutsuz olma stres yapma sabret dua et arkadaşım ...

senin canin sagolsun, uzuldugun seye bak...bak kendin de diyorsun iste, rapor icindi diye...asilamanin normal yoldan cok farki yokki, birinde ihtimal %20 ise, digerinde %30...simdi bugunku sonucu unutuyorsun ve yeni asilama icin hazirlaniyorsun

esine kizma, o ister mi boyle olmasini, emin ol onun cani senden daha cok yaniyordur...senin simdi boyle kendi kendini yiyip bitirecegine en kisa surede gidip rahim filmi cektirmek ve asilama-tp bebek prosedurunu izlemek...
hayat maalesef herkse adeletli davranmiyor...ama guclu olacaksin, ayakta kalacaksin ki herseyi duzene sokabilesin...

selamlarrrr

nasılsınız bakalım maşallah pek bir kalabalığız

şöyle bir selam vermeye gedim ve kaçıyorum, annemleri çağırdım balık yapacağız...

iyi pazarlar herkese, çook öpüyorum

dün gelip bakamamıştım, eloserceyi çok merak ediyordum bugün ilk fırsatta geldim.
ben de üzüldüm valla eloserce, ama bak tüp bebek için deneme gibiymiş bu iş, inşallah tüp bebekle olur ümidini sakın yitirme! Minikgelin de çok ümitsizdi ama şimdi bebişini bekliyor hepimize en güzel örnek :)
sdtive senin yazılarını da okudum, valla moralim bozuluyor, keşke elimden birşeyler gelse rahatlatabilsem diyorum. Ama dua ediyorum işte yapabileceğim yegane şey bu. Ben bu çocuk işinde diyorum ki Allah kimisine hemen veriyor veya üst üste veriyor onunla imtihan oluyor, kimisine uzun zaman vermiyor, bekletiyor onunla imtihan veriyor. kimisinin zorla olmuyor ama çocuğun sağlığı problemli oluyor onunla imtihan ediyor. Sonuçta hepimizin bir sınav yönü oluyor. İnşallah senin de bu bekleme süresini geçirmen gerekecek, sonra öyle güzel yavruların olacak ki hepsini unutacaksın!
Bayramda birine ziyarete gittim, akraba evliliği yapmışlar, ilk çocukları genetik hastaymış ama çok geç farketmişler, beyin gelişimi gerilemiş. Şimdi kadın pişmanlık içinde bazı noktalardan. üstelik o çoçuğun hemen üstüne bir daha hamile kalmış. şimdi üç çocuğu var, hepsi için ayrı sıkıntıları var. ilkinin gelişim problemi ikinciyi ilki yüzinden ihmal ediyorum düşüncesi vs. Al işte hemen hamile kalabilmek de bir şey değil. Rabbim sağlıkla vs. sıkıntıya sokmasın yeter ki.
Hepimizin dönem dönem kaldıramadığı yüklerimiz oluyor. İnsanların hiç faydası olmadığını anlıyorsun o zamanlarda. ben de hamileliğim boyunca bunu çok sık yaşadım mesela. Allah'a sığınmak en güzeli, ona bırakmak en kolayı. Ne olur nasıl biter diye düşününce çözemediğin şeyleri tamamen O'na havale edebildiğin anda bir bakmışsın hoop çözülmüş bütün sıkıntılar.

Sakın kendini bırakma, biz hep sana ve tüm arkadaşlara duacıyız. Eşine de kızma yine sana en çok fayda ondan olacaktır hayat boyu unutma.

Neyse çok yazdım yine. Bir de beni çok duygulandırdınız. Sinhus, sağolasın çok ince düşünmüşsün dua günü diye. Valla bir hoş oldum. internetten birbirimizi tanımıyoruz ama samimiyetle dua ediyoruz ya ne güzel :) İnşallah bütün hamişlere dua günleri yaparız böyle. Haftaya yine doktor randevum var bakalım değişiklik olmazsa kasım ortasından itibaren beklemedeyiz biz. Ben de fırsat bulursami panik yapmazsam buraya doğuma gittiğimi bildirmek istiyorum. Ama sadece buraya. buradaki insanların samimiyetine inanıyorum çünkü. Bazıları facede falan da yazıyor ama ne bileyim gereksiz o kadarı diyorum. Allah hepinizden razı olsun! Hayırlı pazarlar!

canım benim o heyecanlı gününde yanında olmayı çok isteriz, çok az kalmış doğuma da Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

dualarım seninle...

kimseler gelmemiş bugün

inş herkes iyidir, ben de iyiyim çok şükür, yazılı soruları hazırlıyorum şimdi yaktım hepsini laf aramızda

Slm kuzular nasılsınız ne var ne çok beni sorarsanız işte öle yuvarlanıp gidiyom

Eloş kuzum çok üzüldüm olmamasına ama hep diyoruz ya veren de allah alan da inşallah vereceği gün yakındır ikinci inşallah olur dualarımız seninle Rabbim sabrını eksiltmesin artırsın inşallah kuzum...

haklısın, eminim daha kötü durumlar, daha büyük üzüntüler vardr... ama şuan yaşadığım ve bana ağır gelen bu...
film çektiricem zaten, bu hafta randevu alabilirsem doktoruma gidip konuşucam, rahim filmi, yumurta takibi çatlatma iğnesiyle başlayıp aşılamaya kadar giderim. ama aralıkta eşim bir süre burda olmayacak, filme yalnız da gidemem...kaçıncı günü çekiliyordu adetin? o zamana denk gelmesin de...

vallahi ttalım o kadar ağladım ki gözlerim davul oldu. bu sabah da uyanıp ağlamaya başladım direk. çok ama çok üzüldüm ama elimden gelen hiçbirşey yok, Rabbim nasip etmeyince etmiyor işte...
sabır versin diye dua ediiyorum

aslında kızmıyorum, biliyorum ki o da çok üzülüyor. ama çoook üzülünce bir tarafım bencilleşiyor işte. sebep arıyorum bir de. ve en elle tutulur nedeni o... ama onun da elinde olan birşey yok ki... çok seviyorum eşimi, Rabbim sağlık versin ona, bize birlikte bir ömür versin inşallah

Allah razı olsun, senin duan ne kadar kıymetli. bu gününde benim için iyi şeyler diliyorsun, Rabbim razı olsun, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah tedaviyle bebek sahibi olma fikrine alışmam zaman alacak. ama madem kader bu şekilde elden başka türlü birşey gelmiyor. Rabbim daha kötü günler göstermesin. sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

slm kızlar nasılsınız bakıyorum buhrana bürünmüşsünüz,ağlayın ama yıpratmayın kendinizi rahatlayınca bırakın ağlamayı,kendimize zarar veriyoruz başka bişey değil.benim de ilk aşılamam tutmadı buğün adetimin 2.günü.bende üzüldüm ama yapıcamız hiçbişey yok,dönün bakın aynaya,bakın haberlere neler var neler,çok şükür ki olmucak diye bişey yok olucak inşallah ya buna inanın,eşim bi abiden dua istemiş çocuk olması için eğer eşlerde bi sorun yoksa gece namazına kalkın demiş ilişki öncesi sizlerle paylaşim dedim yapan olursa yapsın.

biliyorum bunları demek basit gibi ama yapacak bişey yok,hiçbişey elimizde olan bişey değil,serenes,eloserce ne olur sıkmayın canınızı toparlayın kendinizi,size moral vermek için yazmıyorum hakikat bu biz ne kadar aşılama,tüp bebek yaptırsakta herşeyin bi zamanı var takıntı haline getirdiğimizde olmuyo sadece kendimize zarar veriyoruz.

o yüzden la havle çekiyoruz günde 100 tane rahatlıyoruz.

kızlar bu arada hangi takımlısnız? merak ettim.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]9 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]31 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]1 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın kuzularım güzel ve umutların yeniden içimize dolduğu bir hafta bizlerin olsun inşallah yüreğimiz sıkıntısız yüzümüz gülen bir hafta geçirsin inşallah

cumartesi yoduumm ben neler neler konuşulmuş herkes hüzünlenmiş canım bacılarım yaaaa birinin hüznüyle hüzünle sevinciyle sevinen ne güzel yürekleriniz var Rabbim o yüreklerin dertlerini dermansız bırakmasın inşallah

sdtive kuzum yazdığını yeni okudum üzüldüm ama hep diyorum ya içine atmayıp ağlaman en iyisi inşallah sen de ve kalanlarımız da birgün ben de hamileyiim diycez burda üzülme bugün dua günün Rabbim kimseye dahi diyemediğin seni üzen sıkıntınlarını gidersin kucağına sağlıklı hayırlı bir evlat versin yüzünü her daim güldürsün

veee okurken egemn ve hayalimduam çok kızdım ikinize aaaaa ne biçim düşünceler onlar öyle siz hamiş değilken aynı şeyleri konuşmuyomuyduk hamişler gelmiyo bize heyecanlarını anlatmıyo diye bizler hamile değiliz ama o kadar sıkıntı atlattık birlikte sevinci de birlikte yaşasak ne güzel olur demiyomuyduk ne çabuk unuttunuz aaaa o yüzden bir daha duymayalım bu dediklerinizi ok yavru ceylanlar sizler bizim datlu hamişlerimizsiniz hem belki de sizin dualarınızla hamiş kalcez

canım benim... haftasonuna göre daha iyiyim...sabah gittim o arkadaşa sarıldım sıkıca, onun adına çok sevindim çünkü. kimse beklemesin, sağlıklı bebek sahibi olsun. kendi adıma üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor. cuma günü için randevu aldım eski doktorumdan, bayan olandan. gidip artık birşeyler yapmak istediğimi söyleyeceğim. rahim filmi çektiriyim artık. ya da yumurta takibi falan. ama bir yola başlayayım... eşim de terapi için gittiğim tüp bebk kliniğine aşılama fiyatlarını sormuş, ilki için 750 ikincisi için 650 üçüncüsü için 550 demişler,ilaçlar hariç. tüp bebek de 3500müş. ama tabi içinde dondurma falan var mı bilmiyoruz. nedense o kliniğe gitmek istemedim şuan. evime yakın yere gitmek kolayıma geldi. cuma günü doktorla konuşucam, aralıkta rahim filmi için. ne zaman çekiliyor, ne kadara çekiliyor, acı veriyor mu detaylarını anlatsın.

aralık ayında eşim şehir dışında olacak, zaten bebiş çalışmalarını yapamayacağız, bari film aradan çıksın diyorum. yavaş yavaş tedaviye geçerim, kendimi alıştıra alıştıra...

bugün dua günümmüş... Rabbim eden edemeyen herkesten razı olsun. hamile olanlara sağlıklı evlatlar, olmayanlara hayırlı zamanda bebekler nasip etsin inşallah

ve bütün bu zor süreçlerde bizlere sabır, dayanma gücü ve ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…