- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.501
kız bacım nerelerdesin sen.hadi ben kayınvalidemden daha cuma günü geldim ama sen tatilden döneli çok oldu.tatilden sonra buraya pek uğramaz oldun.bi sıkıntın mı var kuzum.bizi bırakma sakın ha gözlerimiz seni arar
atlattım çok şükür hımmm bende ilaç falan vercek iğne falan sandım ya bugunde yumurtlama günümdü ama kadın yumurta göremedi akıntıların varmı dedi bende var dedim ama cokta gaz varmış gazdan göremedım yada yok dedi ona üzüldüm özellikle bugun gitmiştim boyutunu görür die ama heyecandan gaz yaptım sanırımşey alttan mı kontrel etcek karından mı oda olmazsa aşılamayamı gecılcek offf bu konularda hiç bilgim yok
eğer bi sorun çıkmazsa bi daha alttan muayene etmeye gerek görmez diye düşünüyorum cnm.yumrta takibini karından yapar.yumurta yeterli büyüklüğe gelmiyorsa klomen verebilir.klomene adetinin 5. günü başlıyorsun tatlım o nedenle adet olduğunda gidersen klomen verebilir.daha sonra adetinin 13 veya 14.günlerinde çağırır belki ilk ay çatalatma iğnesi kullanmaz.doktorların tedavi şekli farklı.ya da direk çatlatma iğnesiyle başlar.hsg sonucundan sonra sana izleyeceği yolu anlatır zaten kuzum.
sğl cnm ne guzel anlatmışsın offf alttanda kurtuldum desene pko başka bişey yumurta buyumesi başka bişey mi cnmooff cok soru sordum
ama
aşk olsun cnm soracaksın tabi.başka kimle konuşcaz böyle şeyleri.hepimiz bildiğimiz kadar yardımcı olacağız birbirimize.pco hastalarında düzenli yumurtlama olmuyo cnm yani bazı aylar hiç yumurtlayamaıyorlar.sen de öyle bi sorun yok.yumurtaların yeterince büyüyosa klomen de vermez.klomen verirse yumurtaların hem daha iyi büyür hem de birden fazla yumurtan olur.çoğul gebelik olma ihtimali var.bana klomen verdiği ay 6 tane yumurtam olmuştu. yuh omlet mi mi yapıcam demiştim
kızlar ben geldim doktora gittim tanıştık sorular falan inanın korkudan tlefon numarasını unuttum eşim söyledi sesim çıkmadı boyle catallaşa çatallaşa konuştum nys odaya gectim Allahım öluyorum korkudan şimdi önce smear testi aldı hop oturdum hop kalktım sonra el ondada şaha kalktım resmen tamam artık dayanamıyorum dedim en son vajınal alet orda bıraz bekledi hazır olunca hbr ver dedi nys o anlık bir acı fazla acımadı ama diğerlerinin korkusundan ilk başta kastım onu sonra biraz daha rahatladım nys gelelim sonuca pko kist vs. bişey cıkmadı rahim temiz hormon testiyle hsg istediadetlerin düzenli buyuk ihtimal hormonunda temiz çıkar o zaman yumurtlama takibi yaparım dedi kendisi yapcakmış eşimin sperm testide normal ona bişeye gerek duymadı şimdi aneztesili hsg arastır sen burda dayanamazsın dedi iyi biyer bul donanımlı orda yaotır dedi içim biraz rahatladı kızlar ama halen seyim acıo cok korktum ama şükür atlattım
şimdi smear testinde iltihap falan mı çıkıyor bebeğe yönelik bişey mi
bide hormonlarımda ve hsg de bişey cıkmazsa yumurta takibi nasıl oluyor o süreç nasıl anlatırmısınız
aşk olsun cnm soracaksın tabi.başka kimle konuşcaz böyle şeyleri.hepimiz bildiğimiz kadar yardımcı olacağız birbirimize.pco hastalarında düzenli yumurtlama olmuyo cnm yani bazı aylar hiç yumurtlayamaıyorlar.sen de öyle bi sorun yok.yumurtaların yeterince büyüyosa klomen de vermez.klomen verirse yumurtaların hem daha iyi büyür hem de birden fazla yumurtan olur.çoğul gebelik olma ihtimali var.bana klomen verdiği ay 6 tane yumurtam olmuştu. yuh omlet mi mi yapıcam demiştim
aaa bide aklınızda bulunsun sdtive cim seninde kılo vermeyın dedi doktor bu aşamada bana ne al ne ver boyle kal dedi bende rejımımı anlattım artık yapma bu kılonda kal dedi
sğl cnm valla insan kimseye anlatamıyor anlattığım kişilerde bilmiyor :44:hımm o zaman kadın bende yumurta görmedi bugun ama pkoluda değilim o zaman dediğin olur bende klomen falan eee 6 tane yumurta tutmadımı
maşallah kuzum gelmişşçok şükür ki bir şeyin de çıkmamışş
inan o kadar sevindim ki anlatamam... çook sevindim... merak etme smear testinde güzel çıkacak... bak artık sende tecrübelisin
canım benim sende hoş geldinayy inş buradan hepimiz şu haberi verebiliriz ezanlar okunurkenn...
yarın BAT ım... bilemiyorum öylece kırmızılar gelir diye bekliyorumm
benim eşimin spermlerinde sorun olduğu için tutmadı tatlım.hareketli spermi yok eşimin.biz de o sorunu halletmeye çalışıyoruz.inş bu tedavimiz olumlu sonuç verirde bebeğimize kavuşuruz cnm
ayy bebeğim bilmezmiyim seni bençıkmadı çok şükr ama zormuş yahu parmak falan nysm atlattım düşünmicem artık vajınalde cok acımıo ona dişimi çıkarım die düşünüyorum işte yavaş yavaş başladık bişeylere sonunda kadın dedi siz ilişkiye giriyorsunuz dimi offf diğerlerinide atlatsam şimdi iyi bir hsg cektırecek yer bulmam lazım yeğenim gitti ona acımadı bayılınca dedi ama orası biraz eski ve hijyenik gelmedi kızda huylanmıştı o yuzden baska yer bakcam bakalım öyle kuzum işte
hoşbulduk tatlımkuzum inş ilk aydan bize müjdeli haberi verirsin artık hepimizin isminin karşısında hamile yazsın yaa
ayyy cnm inşallah o düzelir senındeklomenle yumoşların çoğalır omlet yaparsıninşallah yaklaşıyormuyuz mutlu sona acaba yenı başladık anlamadım ben ama içim bi rahatladı bak senınkını okuyunca rahatladı seninde yaklaştığını hissettim hadi inşallah
canım benim sende hoş geldinayy inş buradan hepimiz şu haberi verebiliriz ezanlar okunurkenn...
yarın BAT ım... bilemiyorum öylece kırmızılar gelir diye bekliyorumm
oyy kuzum inşallah gelir bebişin gelmezsede 3 ay veriyorum sana bak içime doğdu gelcek yeter ki sağlıcakla gelsin cnm benım
evet kuzu rejım yok almakta yok dedi hormonlarımı bişeyi etkiliyor dedi ama korkudan tam anlamadım ne dediğinibide ağır spor yapma dedi
kızlar bak içim rahatladığı için mi bilmiyorumda hepimiz yakında yazcak sanki friedmanla sen hemn kalcaksınız
sdtive de başlıyor tedavıye
bende betselde ahsende deryada ooo tmm bu iş bitti oooo düşündümde herkese 6 ay verdim tmm evet budur az kaldı
canımmm temiz kalpli bacımmnasıl heyecanla okudum, birden enerji verdin bak buralara, şöyle bir silkindim, ohhh dedimm ...
hepimiz için geri sayım başladı...
artık üşengençliğim de geçti, ıspanak yıkayacaktım da yerimden bir türlü kalkamıyordumm
evet kuzum iyi bir yer bulursun inş. hsg konusunda bir bilgim yok ama buradanda okuduğum kadarıyla anestezili sanırım evet en kolay olanıymış.
belki de artık rahat bir nefes aldınız ya diğer aya miniğin gelsinde gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?