- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.521
bian bende kendime şaşırdımama ne bilim önumu görebiliyorum sanki bu muayene üstümde yükmüş şu tahlille hsg yi atlatsam ohhh en azından başladım başlamak bitirmenin yarısıdır cnm kalk başla işine
tamam tatlışimm benim gideyim de yıkayayım şunları
evet eminim çook rahatladın bilirim bunun ne demek olduğunu, şöyle bir ohh de keyifle çikolata ye hadii
bende çoook sevindim aklım sendeydi çünkü, ohh rahatladım şimdi bende...
öpüyorumm kuzummm erkenden çıkıyorum ama ancak hallederim
kuzum benim film çektirmeye karar vermişsin.hakkında hayırlısı olsun tatlım.bence de tedaviye başla biran önce.inan insan zaman geçtikce daha çok yıpranıyo.hamile haberleri daha çok yıkıyo.tedaviyle hamile kalmak psikolojisine alışamamış olabilirsin ama şöyle düşün tatlım tedavisiz 1 sene daha bekleyeceğine tedaviyle inş 1-2 ayda bebeğine kavuşucaksın.rabbim daha fazla bekletmesin
bana gelince adet olamadım daha.yaza girerken de aynısı olmuştu.neden mevsim değişikliklerinden etkileniyo bu bunye anlamıyorum.adet olayım diye dua edeceğim aklıma gelmezdi.meğer ne büyük nimetmiş.aslında çok geçmedi daha 3 gün oldu bu mevsim değişikliklerinde 7 güne kadar gecikmesi normalmiş ama 7 günden fazla gecikirse doktor yolu gözükecek mecburen söktürücü kullanıcam galiba.
kızlar ben geldim doktora gittim tanıştık sorular falan inanın korkudan tlefon numarasını unuttum eşim söyledi sesim çıkmadı boyle catallaşa çatallaşa konuştum nys odaya gectim Allahım öluyorum korkudan şimdi önce smear testi aldı hop oturdum hop kalktım sonra el ondada şaha kalktım resmen tamam artık dayanamıyorum dedim en son vajınal alet orda bıraz bekledi hazır olunca hbr ver dedi nys o anlık bir acı fazla acımadı ama diğerlerinin korkusundan ilk başta kastım onu sonra biraz daha rahatladım nys gelelim sonuca pko kist vs. bişey cıkmadı rahim temiz hormon testiyle hsg istediadetlerin düzenli buyuk ihtimal hormonunda temiz çıkar o zaman yumurtlama takibi yaparım dedi kendisi yapcakmış eşimin sperm testide normal ona bişeye gerek duymadı şimdi aneztesili hsg arastır sen burda dayanamazsın dedi iyi biyer bul donanımlı orda yaotır dedi içim biraz rahatladı kızlar ama halen seyim acıo cok korktum ama şükür atlattım
şimdi smear testinde iltihap falan mı çıkıyor bebeğe yönelik bişey mi
bide hormonlarımda ve hsg de bişey cıkmazsa yumurta takibi nasıl oluyor o süreç nasıl anlatırmısınız
aaa bide aklınızda bulunsun sdtive cim seninde kılo vermeyın dedi doktor bu aşamada bana ne al ne ver boyle kal dedi bende rejımımı anlattım artık yapma bu kılonda kal dedi
oyy kuzum inşallah gelir bebişin gelmezsede 3 ay veriyorum sana bak içime doğdu gelcek yeter ki sağlıcakla gelsin cnm benım
evet kuzu rejım yok almakta yok dedi hormonlarımı bişeyi etkiliyor dedi ama korkudan tam anlamadım ne dediğinibide ağır spor yapma dedi
kızlar bak içim rahatladığı için mi bilmiyorumda hepimiz yakında yazcak sanki friedmanla sen hemn kalcaksınız
sdtive de başlıyor tedavıye
bende betselde ahsende deryada ooo tmm bu iş bitti oooo düşündümde herkese 6 ay verdim tmm evet budur az kaldı
sağol tatlım, hepimiizn hakkında hayırlısı olsun. cuma günü doktora gideceğim, adetimin de 13. günü oluyor, baksın bakalım yumurta falan var mı hem... öönce film mi çekelim, yumoş takibi mi yapalım ne der bilmiyorum ama ne derse yapmaya çalışacağım. eşime hissettirmeden halletmem lazım, doktora da anlatacağım zaten eşimin durumunu...
sen yine mevsimden etkilendin galiba canım, hoş gebelik olsa ne güzel olur ama bazen gecikmeler oluyor. ben de bu ay erken oldum mesela... inşallah söktürücüye gerek kalmadan adet olursun canım
canım geçmiş olsun, büyük bir aşamayı atlattın kendin için. herhangi birşey çıkmamasına da çok sevindim. smear de en fazla enfeksiyon falan çıkar o da fitille halledilir zaten, önemli olmaz. mühim olan kist ya da miyomun olmamasıydı.
demek doktorun hsg için anestezili dedi ha, demek senin tedirginliğini anlayınca öyle çektir dedi. yoksa ben diğer topiklerde sordum, adet ağrısı kadar bile yok dediler. araştır da o filmi de hallet kuzum hemen.
kilo verme demiş ama benim vermem lazım, çünkü yumurtlamamı etkiliyor kilom. sen dukan yapıyordun galiba. ben sıkı bir diyet yapmıyorum, hafif benimkisi, vücudum çok etkilenmez tahminimce.
Allah yolumuzu açık etsin fıstığım, inşallah güzel şeyler yaşarız
sağol tatlım, hepimiizn hakkında hayırlısı olsun. cuma günü doktora gideceğim, adetimin de 13. günü oluyor, baksın bakalım yumurta falan var mı hem... öönce film mi çekelim, yumoş takibi mi yapalım ne der bilmiyorum ama ne derse yapmaya çalışacağım. eşime hissettirmeden halletmem lazım, doktora da anlatacağım zaten eşimin durumunu...
sen yine mevsimden etkilendin galiba canım, hoş gebelik olsa ne güzel olur ama bazen gecikmeler oluyor. ben de bu ay erken oldum mesela... inşallah söktürücüye gerek kalmadan adet olursun canım
canım geçmiş olsun, büyük bir aşamayı atlattın kendin için. herhangi birşey çıkmamasına da çok sevindim. smear de en fazla enfeksiyon falan çıkar o da fitille halledilir zaten, önemli olmaz. mühim olan kist ya da miyomun olmamasıydı.
demek doktorun hsg için anestezili dedi ha, demek senin tedirginliğini anlayınca öyle çektir dedi. yoksa ben diğer topiklerde sordum, adet ağrısı kadar bile yok dediler. araştır da o filmi de hallet kuzum hemen.
kilo verme demiş ama benim vermem lazım, çünkü yumurtlamamı etkiliyor kilom. sen dukan yapıyordun galiba. ben sıkı bir diyet yapmıyorum, hafif benimkisi, vücudum çok etkilenmez tahminimce.
kız bacım nerelerdesin sen.hadi ben kayınvalidemden daha cuma günü geldim ama sen tatilden döneli çok oldu.tatilden sonra buraya pek uğramaz oldun.bi sıkıntın mı var kuzum.bizi bırakma sakın ha gözlerimiz seni arar
hay maşallah kuzumaaa ortalarda yoktun ama güzel döndün yoksa ben mi ortalarda yokum :26:kızlar ben geldim doktora gittim tanıştık sorular falan inanın korkudan tlefon numarasını unuttum eşim söyledi sesim çıkmadı boyle catallaşa çatallaşa konuştum nys odaya gectim Allahım öluyorum korkudan şimdi önce smear testi aldı hop oturdum hop kalktım sonra el ondada şaha kalktım resmen tamam artık dayanamıyorum dedim en son vajınal alet orda bıraz bekledi hazır olunca hbr ver dedi nys o anlık bir acı fazla acımadı ama diğerlerinin korkusundan ilk başta kastım onu sonra biraz daha rahatladım nys gelelim sonuca pko kist vs. bişey cıkmadı rahim temiz hormon testiyle hsg istediadetlerin düzenli buyuk ihtimal hormonunda temiz çıkar o zaman yumurtlama takibi yaparım dedi kendisi yapcakmış eşimin sperm testide normal ona bişeye gerek duymadı şimdi aneztesili hsg arastır sen burda dayanamazsın dedi iyi biyer bul donanımlı orda yaotır dedi içim biraz rahatladı kızlar ama halen seyim acıo cok korktum ama şükür atlattım
şimdi smear testinde iltihap falan mı çıkıyor bebeğe yönelik bişey mi
bide hormonlarımda ve hsg de bişey cıkmazsa yumurta takibi nasıl oluyor o süreç nasıl anlatırmısınız
yok kuzum hiç bırakırmıyım ya şükür sorun falan da yok ama kardeşimi getirdim gelirken üni sınavına hazırlanıyo ben ders çalıştıkça o da daha çok düşüyo üstüne o yüzden pek giremiyorum onu motive etmemlazım anlican amaa hiiç bırakmam valaa la burası heç bırakılıırrr
hay maşallah kuzumaaa ortalarda yoktun ama güzel döndün yoksa ben mi ortalarda yokum :26:nise darısı kalan ntestlerine ossun guzuuum gözel haberlernen gel sen de bize emiiii gadasıııı
TOPLARLANDIM ve yeniden geldim desteğiniz ve dularınız sayesinde dimdik ayaktayım...
c.tesi kendimi işe verdim harıl harıl nevresimler yastık kılıfları havlular bornozlar yıkayaıum derken tam daha 1 parti bitmeden adet olmuşum uzanmıştım uyurken feci bir sancı ile uyandım ağrıdan ölecem sandım ama şükrettim çatlatma iğnesi sayesinde çatlamamın 14. gününde adet oldum ilk kez söktürücü içmeden yada adet öncesi 10 gün duphaston içmeden adet oldum buda çok iyi bişey benim için..
daha sonra merak eden herkesi arayan herkesi tektek arayıp hamile olmadığı hem test yaptırdığımı hemde adet olduğumu sakince ağlamdan hatta gülerek anlartım gücümü toparlayı karşılarına çıkmak iyi geldi bana....
sonra düşündüm düşündüm yalnız olduğum için sesli düşündüm ve 2 düşünce üzerinde yoğunlaştım
başkent hastanesi tüp bebek bölümüne gidecem tedavime orda devam edeceğim...
yada ankada ya tekrar gidip tüp bebeğe orda devam edecem...
hangisine gitsem ne yapsam bilemedim rapor falan çıkarmam lazım sanırım ilaçlar için bütün şartlarımız uyuyor ankada sgk ile anlaşmalıymış ama rapor için çok uğraşır mıyım bilemiyorum kararsınızım ve adetimin 2, günü içirseindeyim hemenkara verip devam etmem lazım başkentten randevu alsam allah bilir ne zaman verecekler...
ankadayı arasam hemen veririler radevu ama offffffff acaba beklesem mi 1-2 ay
eşimde aşılamadan vazgeçelim artık diyor boşa paramızı ve zamanımızı harcıyos diyor haklı adam ne yapsam bilemedim kızlar yaaa
bu arada hala sancım geçmedi bu gün işe saat 1 de geldim ...
öyle işte..... evim ak pak oldu mis gibi ter temiz ağrı kesici içip işlere devam edip bütün sinirimşi sıkıntımı attım ...
pazar günüde gelin duvak mevlüdğ vardı kaynanamın teyzeoğlunun bizimle yaşıt ama çok sıkı pıkıyız giyindim kuşandım taktım takıştırdım süslendüm püslenim giydim topuklu ayakkabılarımı dimdik gittim oraya herkes beni süzdü hareketlerimi kimse hala bebeğiniz yokmu diye soramadı bile
bana övgü yağdırmaktan akıllarına bebek sormak gelmedi çok şükür tabi hep kot spor ayyabı t-shirt le görmeye alışkınlardı şaşırttım dikkatlerini başka yere çektim
neyse öyle işte artık işe dönmem lazım... tekrardan hepinizin desteği için çok tşk ederim hamişler sakın bizi terk etmeyin sizler yanımızda olunca umutlarımız hep yeşil kalıyor...
atlattım bitanem cok şükür kıss sen yoksun ben buralardaydım gel arada kardeşede netten çalışıyorum de kandır onu
seni kurnaz seniiiiiiii hiç de gelmiyo değilim ama geldiğim de kimse olmuyo hemen çıkıyom acaba arkamdan gizlice gerimi toplaşıyonuz kine :26:
sğl cnm benım doktor dediki bu işleme dayanamadın ona hiç dayanamazsın hsg isticem napcaz dedi bende onu düşündüm aneztesili yaptırcam dedimoda aslında aneztesi önemrmiyoruz kolay bişey değil o yuzden tam teşekkilli bi yere git dedi ama sen aneztesili yaptırman en iyisi olur sonuç alamıayız yoksa dedi sen eğer dayanabiliyorsan normal yaptır kiloya sakın dedi ama kılo verme alma ve spor yasak ama iyide olmuş verdiğin dedi demek ki yumurtlama için bide 8 kılo verdim ama 4 ayda verdim dukan yapmadım doktorada dedim yavaş yavaş bucudu yormadan yaptım dedim sende gitcekmişin kiloyu sor cnm hsg yide adet bitiminden hemen sonra ilişkiye gitmeden dedi aklında olsun yaptrıcaksan Allah hepimizin yolunu açık etsin cnm
kuzum titre ve kendine gel sende benim gibi...
ağladım salya sümük hemde bağır çağır sonra kalktım elimi yüzümü yıkadım öyle bir aldım ki hırsımı herşeyden öyle bir koşturdum ki evin içinde geçti gitti alıştım o anlık öyle hissettim
ama sabırlı elif güçlü elif olarak yeniden kaltım ayağa sende skaın bırakma ve başla biş yerden erteleme erteledikçe hep ileri atarsın ve daha ne kadar yol kat edeceğini bilmeden o yolculuğu erteleme bir an önce ne gerekişyorsa yap seninde bizimde içimiz rahat etsin...
inş. doktora göründüğün ilk ay hamile kalırsın cnm...
insan o sıkıntı ile canım dense cabnın çıksın anlıyor o yüzden ne eş ne anne ne abla görmek duymak konuşmak istemiyor...
ablama çok kızdım ben onu kalkdırmak bebeğe zarar bunu yeme bebeke zarar maydanoz yeme sakın düşürürsün ağrı kesici içme bebeğe zarar dedi dedi psikolojimi yerle ir etti o an elime geçse boğardım ablamı ama geçti gittti bütün kızfınlığım sinirim
sende la havle çek içinden topla gücünü devam et yola kuzum..
hepbirlikte burda hamileleğimizden bahsedecez muhakkak er yada geç vakti gelecek o heyecanı bizde yaşayacaz....
ben de kaçam kuzular namaz geçmeden gidem namazımı kılam amaaa günler nasıl kısaldı yahu hemen vakitler arka arkaya geliyohadi hepicini öptüm görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?