Sabredenler Kulübü 2012 :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]7 aralık
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]9 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]14 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ahsenelkasas arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın kuzularııııımmmmmm günaydıııınnnnn herkese güzel bir gün olsun burası yağışlıı amooooo sanırsam kış geldi ayyy nidense içim de bir kıpırtı var oysa ki kötü olmam lazım adetim yaklaştı psikolojim bozulmalı psikopata bağlamalıyım herşeye alınmalıyım kısacası sapıtmalıyım bir anormallik varya hadi bakalım hayıllısı :26:

selam kızlarr....

uzun günlerdir yoktum,bilgisayarım bozuktu işyerinde.Saf saf takıldım

şöyle bir göz attım sayfalara ama hamiş haberimiz yok yine sanırım...Sayfadan sevindirici haber duymak istiyorum artk,RAbbi'm duysun seslerimizi,sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah.

gunaydın kızımınnnnn en guzel teyzeleriiii:)

sinhuuuuus dogum gunun kutlu olsun cnm bnm hep herşey gonlunce olsun:)

60 gelsin cnm benim inş son adet tarihin olsun 7 aralık bidahakini 9 ay sonra olasın:)

deryaaaaaaaa nslsın cnm goruşemedik uzun zamandır sankı:) eşinle aran limoni ise üzülme inan erkekleri anlamak zor 4-4 lük kimse yok malesef ben anlatmaya kalksam şikayet ettigim birüsü sey var ama ona ragmen işte seviyorum ya o daha bi enteresan:)

eloserce cnm arkadaşınla barışmana sevindim benimde uzun senedir hep gorustugum bi arkadaşım vardı saçma bi neden yuzunden kusmuştuk 1.5 sene hemde:)neyse barıştık eskisinden daha iyiyiz bile insan sevdikleriyle barışınca unutuyıor kus olma nedenini bile:)
rabbim sanada isteyen herkesede o minik melekten nasip edecek inş...benim bebek 4.5 aylık oldu ama hala korkuyorum mesela ogleden sonra 3 lü test sonucunu almaya gitcem bir vesvese var içimde inş iyi sonuc alırım.her aşaması zor bu bebek olayının önceside sonrasıda yoruyor ınanın adam akıllı keyifle hamileligimi sürdüremiyorum hep kaybetme korkusu var

friedman cnm o agrıdan benimde olmuştu şöyle 10 gün sürdü geçti ama önemsemedim ben sen nerden çıakrdım rahim kanserini allah canını almaya delüüü:)ani bi hareket ters bi habreket yapmışssındır ondan olmuştur kesin...doktora gitme işini ertelemişssin bencede sınava girsin eşin öyle gidersiniz daha iyi olmuş:)

hayalimduam hoşgeldinnnn bebek nsl aramızda 1 ay var benim normal dogum 15 nisan ama sezeryan olcam aksilik çıkmassa nisan başı mart sonu olur heralde:) ay ogunlerı gorcekmıyım yaaaa çok korkuyorum

sdtive cnm nslsın biraz daha iyimisin en son moralin bozuktu

raraavis cnm nslsın doguma az kaldı negüzellll bende hemen gecsin istiyorum şu zamanın:)

egemmmmm sen nslsın kuzum:)

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarr bgn işyerindeyim ben de..buraya yakın bi yere pazar açılıyo bgn,hava d bozuk ama arabayla gidebilirsem gidicem,taze sebze meyve almam lazım kendime markette bulamıyorum güzel..yağmur yağdı sabak şakır şakır her yer yıkandı miss gibi oldu gün içinde görüşürüz inşallah kızlar

ahh tatlı bacım benimmm iyiyim nolsun kahvaltı ettim şimdi,takılıyorum iş yerinde,sen nasılsın nası gidiyo? kızın nasıl niye sezaryen olcan?

Son düzenleme:
yaa yagumurmu yagdı valla burda bahar havası var resmen:) ama artık kış gelsin mevsimler şaşırmış durumda töbe töbe:):):):)
bende marketteki sebzeleri hiç sevmiyorum tadı tuzu yok valla ama pazarda bize uzak eşimde pazara gitmez öle markettekilerle idare ediyorum

ahh tatlı bacım benimmm iyiyim nolsun kahvaltı ettim şimdi,takılıyorum iş yerinde,sen nasılsın nası gidiyo? kızın nasıl niye sezaryen olcan?

korkuyorum bacımmm ondan:)valla tüp bebekten sonra daha bence cesaret falan kalmadı bide dogum zamanını beklemek ha geldi ha gelecek diye iyicene stres olurum benim dogum tarihim belli olsun gideyim o saatte alınsın bebiş:)inanırmısın %1 bide normal dogum düşünmüyorum:)

aleyküm selaam ahh bu erkekler niye böyle yaa,bütün cefayı çeken zaten kadınlar,erkek de sorun olsa bile,bi evrak işini halletcek kaç ay oldu yaa,cesaretini toplayıp ağlamadan sinirlenmeden konuşman lazım..aklını başına alması lazım eşinin,inşallah toparlarsınız canım ya allah yar ve yardımcın olsun innşallah,tez zamanda yollasın meleğini

haklısın anladım canım nasıl istersen öyle olsun,rabbim gönlüne göre versin inşallah,hayırlıyla doğsun da hiç farketmez,tercih senin tabiki dün burda da öyleydi güneliydi öğlene kadar sonra kapattı,sabah da bi güzel yağdı marketin sebzeleri özellikle berbat,ama napıcan mecbur idare etcen

bacım ağrın çok şiddetliyse ihmal etme tabiki ama ilişki durumundan falan olcağını sanmam sonuçta yeni evli değilsin ki..bence hep evde durmaktan,fazla hareket edememkten kaynaklanıyodur..eşinin sınavını atlatın o zamana kadar sen yine takip et ağrını,olmazsa gidersin

naif arkidişim benim kırmızlar gelmiş,olsun hayırlısı böyleymiş demek,sen de üzülmemişsin zaten,inşallah önümüzdeki ay nasip eder güzel allahım

bu arada migde bulantıların ne alemde:)
ben dikat edemiyorum yedigim içtigim şeylere iyi beslenmiyorum vitamin aldıgım için biraz rahatım ama nerde yararı olmayan sey var onu canım çekiyor:) haftada 1 kere kusuyorum artık:)oggggg ne pis bşy o kusma anı:)ama bi okdrda guzel çok şukur o anı yaşadıgım için:)bu arada cinsiyetini ogrenmeye az kalmış 2 hafta sonra ögrenirsin:)

geçti gitti çok şükür,artık yemek yemek işkence değil çok şükür..çok zormuş yaa hiç kusmadım ama bulantı yetti zaten..çok merak ediyorum cinsiyeti 14.haftada söylerim dedi doktor..2 hafta sonra 2li test için gitcem,12 haftalık olcak o zaman,o zamana belli olmaz daha..beklicez artık

eşin küçük de değilmiş hakikaten ya niçin byle yapıyor acaba... ama sen de onun tavrına küsüp kendini geri çekersen bu iş hiç çözülmez ki? madem o geri duruyor senin onun üstüne gitmen lazım. mücadele etmekten vazgeçme renkdaşım, konuş eşinle...

vallahi bravo, bir bacak ağrısından rahim kanseri yaptın kendini?! kolay mı öyle. neden rahim kanseri olasın kuzum ya, elbet vardır o ağrının basit bir sebebi. ama ihmal etmeden git doktora. hareketsizlikten olabilir, kürtajdan olabilir... takip et, bir süre daha geçmezse git mutlaka...

günaydın, kırmızılar gelmiş demek yine, sağlık olsun denir ne denir ki... önünde yepyeni upuzun bir ay var, güzel değerlendir bakalım

sdtive cnm nslsın biraz daha iyimisin en son moralin bozuktu

daha iyiyim sanırım, ama rüyamda bembeyaz pamuk gibi bir kızım oluyordu, ailem herkes etrafımda, hiç uyanmak istemedim
cuma doktora gidicem, 13. günüm, yumurtan yok ya da sönmüş, erken çatlamış vs gibi birşey söyleyecek diye korkuyorum. istiyorum ki en azından yumurtam olsun da umudum olsun...

selam kızlar..
nasılsınız?
minikgelin sen yaşıyo musun kızz

hoşgelsin, çoook uzun zamandır yazmıyordun. büyütmüşsün bebeişi, birşey kalmamışş kucağına almana...

:):):):):yaşıyorum kuzum :):):)sen dogurcan kız az kalmış dün gibi hamile oldugunu yazdıgın an aklımda valla:)nslsın nsl gidiyor son hamilelik günlerin:)
sorma dün gibi zaman çabuk geçiyor
maşallah sana da kız demek 4.5 aylık oldun yarılamışsın sende

selam cnm.. asıl sen nerelerdesin hiç uğramıyosun buraya,hamilelik takvimini görünce aynen böyle oldum ne çabuk geçti yaa,sen daha yeni hamileydin sanki

uğruyorum da maşallah o kadar kalabalık oluyo ki diyorum bana yazan olmaz burda en iyisi yazmadan çıkmak :)))

olurmu kızz 2 nisanda hamile olduğumu öğrendim ben
sat 7 marttı..
aslında 5-6 haftalığımda belli etmiyorum

benim 13. haftada belliydi kız dedii tabi kesin diyemiyor ilk başta..ama erkekse bence görebilir benim çogu erkek doguran arkadaşlarımın 11.hafta belli olmuştu:)çok merak ediyor insan demiii :)gönlünden gecen ne:)

hoşbuldum canım arada yazıyorum cevap gelmiyo ya da kimse olmuyo ama haberleri okuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…