Sabredenler Kulübü 2012 :)

şu an okuduğum kitapta aynen bunları söylüyor.evrene pozitif enerji saçın ki,evrenden de size herşey pozitif dönsün diyor.insanlar mıknatıs gibidir,sen bilinçaltından ne yayarsan aynen de onu çekersin kendine diyor!!! bakalım kitabı bitirdiğimde ben de pozitif enerji yaymayı öğrenirsem sizlere de pozitif enreji yayarım burdan,daha yeni başladığım için tavsiye edilecek bişey olup olmadığını bilmiyom ama

canımm benim bazı anlarda ne diyeceğimi,nasıl bir cümle kuracağımı bilemiyorm.Çünkü gerçekten nasipten başka brşey değl,kader.İnşallah kaderinzde kavuşmanız tez zamanda gerçekleşşir.sizin üzülmeniz beni derinden üzüyr,çünkü nasıl bir duygu olduunu biliyor,hissediyorum.

severim aslında ama romantik komedileri mesela herkes incir reçelini çok beğenmişti ama ben hiç beğenmedim çokj klasik olmuşu bence sanırım senaryolarında farklılık olmadığı için canımı sıkıyo incir reçelide aşk tesadüfleri sever gibi birşeydi onu izlediğim içinde ikinci kez izliyomuşum gibim geldi baakkk sevdiğim türk filmleride vardır mesela kabadayı av mevsimi beynelminel kimsin sen vs. ama yenilikçi olmalı değişik olmalı yaa vallaa oyuncularda kaliteli olmalı

hafiften delilik belirtileri var kuzum, sen kendine mukayet ol en iyisi
yok yok bence gayet normal bir dialog olmuş, eşimle ben de yapabilirim mesela bir benzerini, senin annen benim annem için... ama sağolsun eşim yemek seçmez

yazmışsın işte sen de biliyorsun, insanın elinde olmuyor. hep dua ediyorum hep, sadece bebek versin diye değil, daha fazla iman, daha fazla sabır ve tevekkül versin diye...

inşallah, beni sen iyi anlarsın kuzum... dilerim en kısa zamanda sen de paylaşırsın böyle güzellikleri

İyi düşünelim iyi olsun,hayırlı düşünelim hayırlısı inşallah.Sizin de mutlu günlerinizin gelmesini içten diliyorum.
ama dedğniz gbi hamile olmakla bitmiyormuş,bunu iyi anlayanlardanım

eeeee kıslarr sinhusa gelen mesaja şaşırmayın yani bir bir ben varım burda sürekli olan yani hepicin,ize değil demirbaşa yoluyolar böle mesajları

anlıyorum kuzum, teselli beklediğimden değil, sizden başka kimseyle paylaşamadığımdan yazıyorum buraya... iyi ki sizler varsınız, beni anlayan insanlar var... ben güçlü olmak zorundayım çünkü bu konuda güçlü sağlam bir eşim yok. ona yaslanamam, yine olay bende bitiyor. elimden ne geliyorsa yapıp sahip oolacağım Rabbimin izniyle bir evlada..O kullarını sever, üzülmelerini istemez...

eeeee kıslarr sinhusa gelen mesaja şaşırmayın yani bir bir ben varım burda sürekli olan yani hepicin,ize değil demirbaşa yoluyolar böle mesajları

hemen de kendine pay çıkar
neyse kızlar ben buralardayım,arada lafın orta yerine dalış yaparım,ama şimdilik işime geri döneyim öpüldünüzzz

yazmışsın işte sen de biliyorsun, insanın elinde olmuyor. hep dua ediyorum hep, sadece bebek versin diye değil, daha fazla iman, daha fazla sabır ve tevekkül versin diye...

eloşunda dediği gibi kuzum birgün sen de heyecanla kıslara bunu söylemeliyim diyerek netin başına gelicen bugün bunu aldım bakındiycen sonra alırken size dua ettim diycen kuzu Rabbim hepimize verecek birer evlat ama sabırla beklememiz gerekiyo inşalah o güzel günler gelecek

kırmızı oje sürdüğüm gün çok enerjik oluyorum kızlar ben bu gün çok pozitifim çok enerjikim etrafıma mutluluk saçıyorum uheueheu saçlarım sarı ojem ve fularım kırmızı bluzum siyah tam bu gün günlerden GALATASARAY diye basbas bağırıyom... nede olsa akşama maçımız var ... neyse dağıtmayayaım konuyuda enerji yayıp onu geri çağırma işi gerçektende çok etkiliyor hayatımızı metobolizmamızı bu yüzden ben çabuk toparlaıyorum c.tesi negatifi öğrendikten sonra ağladım ağladım ağladım baktım sonu yok sonuçta değişmiyor içimi iyice döktüm kalktım bu son ağlayışım dedim secret diye bi katap varmıl önermişti arkadaşım bayağıdır alışveriş merkezine gitmiyorum alacam oda böyle enerjinle bir çok şeyi nasıl aşacağını nasıl etkilediğini anlatıyormuş...

amanın 3 kere mi siliyorsun? ay yapamam ben öyle işler pis kalsın daha iyi. ben evi tadilat yaptırırken beyaz fayans yaptırdım ama ara derzleri gri yaptırdım özelikle pisliği hemen belli olmasın diye. aklınızda bulunsun çok iyi oldu. iade etme işine gelince ben paketini açmadan iade edecektim ama babam taa bir zaman gittigidiyordan almış hem zamanı geçmiş hem oradan alınca iade etmek daha zor sanırım. uğraşamadım ben de. boşuna para vermiş oldu. tek işe yarayan yanı bir ucu var işte, derz aralarındaki kiri biraz söküyor gibi. onun içinde aleti elinde tutup uğraşman gerekiyor. değmez yani. tvde falan da nasıl anlatıyorlar mübarek uzaydan inme icat!
ben alflerin multi diye bir modeli var onu düşünüyorum. genelde kullananlar memnun gibi. ıslak bırakmadıklarını söylüyorlar. zaten düzenli kadın bulabilirsem ne ala camı falan o siler. ben sadece bununla yerleri silerim, banyo kuvet duşakabin falan oraları arada ince temizlik. ama dur bakalım hele bebe doğsun, ben iş yapacak kıvama geri döneyim de o zamana kadar dursun...
bu arada en son yazımdan sonra biraz ağrım oldu. tırstım resmen gidip biraz uzandım. şimdi de ezan okundu namaz kılıp yatıcam galiba. ay erkenden dopurmak istemiyoruuum. daha dursun bu oğlana söyleyin! zaten daha adını bile tam koyamadım. herhalde doğunca son kararımı vericem. anaaaam çocuğun tam olarak adı bile yok neredeyse doğacak. ay stres oldum. bir de karnımı gere gere mahvetti beni son günlerde. çatlaklarımı büyütüyor bir şey değil. ah ah hiç çatlamadım falan derken son anlarda çatır çatır çatlamışım meğer göbeğimden farkında değilmişim. neyse artık onlar da bu gidişle annelik alameti olarka benimle kalacak. çünkü öyle %100 çatlağı tedavi eden birşey yok gibi. anca estetik falan. e manken değilim, ona da gerek yok. bebe doğunca derim artık daha karnımdayken beni çatlattın evlat diye valla akıllı oğlum gene de bana çok sıkıntı yapmadı genel olarak. inşallah doğunca da böyle devam edecek. güzel güzel uyuyacak, banyodan tırsmadan çıkıcaz, meme emmeye tembellik etmeyecek, inşallah sütüm de olacak içip içip uyuyacak. gazını hemen bırakıvercek, hem kendini hem beni kasmayacak. Rabbim inşallah peygamber ahlakıyla ahlaklandıracak. ayy işte öyle dua edip duruyorum. tabi hep sizlere de devamında dua ediyorum. Rabbim isteyenlerin hepsine nasip et diyerekten. hamişlere de koaly doğumlar sağlıklar ver diyerekten.bu arada hamişler meryem suresi doğumu kolaylaştırıyor biliyorsunuz. bir de inşikak suresi. bunları özellikle okuyun diyorlar hem de doğuma giderken sağa sola haber verin onlar da okusun bakalım ben de bir mesaj listesi yaptım telefonda unutmazsam herkeslere mesaj atıp dua edin diyeceğim.
neyse kızlar burada muhabbet iyi ama hava iyice karardı ban ada feci uyku bastırdı. namazı kılıp azıcık yatayım ağrım sızım olmasın. herkeslere iyi günler şimdilik!

hemen de kendine pay çıkar
neyse kızlar ben buralardayım,arada lafın orta yerine dalış yaparım,ama şimdilik işime geri döneyim öpüldünüzzz

hihihihhh kısssııımm komşuda pişeerr bizede düşer

laaaaaaaaaa yoksa ben de siyah giyincik mi pozitif oluyoommm dün siyah badi giydimdi aceyip mutluydum bugün siyah kazak giydim enerjikim laaaaaaaaaaa yoksa içimizde ki kötülükleri giydiğimiz kıyafetler mi alıyooo mesela beyaz giysen mutluluğumnuzu mu alıyo acep :26: şimdi baak çookk merak ettim bunu ha :44:

hadi tespit edelim hirkes üzerinde ne var sölesin ruh halinide bakalım essah etkiiyo mu

kızlar işlerim var arada okuyorum,gecikirsemm çok çok özüürler,siz konuşun anam,ben sizin yazdıklarınızı sayfayı yenileyip okuyıorum

bir fenerbahçeli olarak sarı kırmızı kombinasyonuna katılamayacağım ama renklerin enerjiye katkısı olabilir
aslında bana süslenmek iyi geliyor galiba, süslenince daha iyi hissediyorum

sdtive cim emin ol çok çok iyi anlıyorum seni ve derdimizi neşemizi herşeyimizi burda paylaşacağız teselli ye ihtiyacımız olduğundada burda yanyana olacaz

üzülüp dertleşmek istediğimizdede çok mutlu olacağımız şeydede... bu yüzden ne olursa olsun her zaman dök içini bize... yeterki içinde tutma kuzum benim...

raraavis inşallah sütümde olacak diyincik aklıma geldi kuzular hamişler dikkat lütfen eğer bebek doğduktan sonra sütünüz az olursa yada olmazsa dereotu yiyin bir bağını iki üçgünde bitirecek şekilde tüketin acayip süt yapıyomuuşşşşş bilgilerinize

valla siyah bluz bende pek seviyom hem zayıf gösteriyor hemde nedense daha rahat oluyom

ama kırmızı ruj yada oje manyak enerji veriyo bana

bazende bembeyaz giyerim sanırım psikolojime göre giyiniyom ben kıyafetlerimi çünki bazen ayakkabıdan eşofmana bluza herşeyimi beyaz oluyo o zamanda acaip huzulu olyuom

bir fenerbahçeli olarak sarı kırmızı kombinasyonuna katılamayacağım ama renklerin enerjiye katkısı olabilir
aslında bana süslenmek iyi geliyor galiba, süslenince daha iyi hissediyorum

süslenmek zaten acaip süper hissettiriyor kuzum giyin kuşak tak takıştır sür sürüştü çık git bi toplantıyo düğüne falan acaip kendime güvnim geliyor ama kırmızı oje yada ruj acaip etkiliyor yaa

canlarım bir sürü ütüm var gidem onları yapam ben de off off bitmiyo bu işler...yine görüşürük emi öptüm hepinizi

sizi seviyorummm

peküüü seksüüü hissetmenize neden olan renk nedir acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…