Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla bacım ben de bugün içten siyah giydim üzerinde de yeşil bir bluz var.şöyle bir sakinlik var üzerimde,hava azcık soğuk ama yine de güneşli.artık yeşilden midir yoksa havanın sakinliği midir bilemedim:44:

o zamaaaaannnn beyazz huzur verir diyoruzzzz siyah rahatlık verir kırmızı enerji verir

uleyynnn bir kişiyle testimi tamamladım haaa
canlarım bir sürü ütüm var gidem onları yapam ben de off off bitmiyo bu işler...yine görüşürük emi öptüm hepinizi

sizi seviyorummm

peküüü seksüüü hissetmenize neden olan renk nedir acabaaa

aneeeeeemmmmmmm benim dala atlamışsınn siyaahh mooooooorrrrrrr
ama şimdi bir mavi şey aldım onunda aynı etkiyi yaratacanı düşünüyom ya bakalımmm bakıp görcez

canlarım bir sürü ütüm var gidem onları yapam ben de off off bitmiyo bu işler...yine görüşürük emi öptüm hepinizi

kolay gelsin sana... benim bugün yardımcım geldi yine, bu hafta yarım gün geliyor... rahatladım hakikaten, benim yapamadığım detay temizliği yapabiliyor. ama bir yandan da evimi kıskanıyorum, ben ilgilenemiyorum diye, garip işte

doğuma yakın olan arkadaşlarrrr süt diyince şimdi doğurunca emzire emzire yara olcek uçları şimdiden bepenhtene mi pişik kremi varmış ondan alıp günde 10-12 kere kremleyip ucuyla oynar iseniz alışırmış bebişleriniz emerken hem acımaz hemde kanamaz mış...

:d özellikle beyaz tenli hamişerrrr esmerlerde pek olmazmış göğüs ucu yarası ama beyaz tenlilerde çoğunluk olurmuş..

kuzuları doğumdan önce göğs ucuyla oynarken sıkmadan oynayın ucu büyüyrse bebiş emerken ağzına fazla gelirmiş..

doğumdan çıkınca eve gittikten sonra süt gelemz iseeee sıcak havluyu göğüs etrafına koyarsanız özellikle sıcak suya batılırmış havlu en iyiysiymiş süt daha çabul inermiş göğüse

araştırmam şimdidlik bu kadar başka bilgiler bulursam ulaştırırım sizlere kuzular...

selam kızlaaaarrrr pazardan geldim..bir sürü taze sebze aldım..gündüz de gelemdim deli oldum net yoktu şimdide var çok yavaş biraz geçmişe baktım,valla başedemedim çok yazmışsınız bi selam veriyim dedim

eveetttt yıllarca profların yaptığı çalışmaları bir saat içinde yapmış olduğum anketle çürüttüm siyahh giymeyin ruhunuzu karratır siyah giyen insanın ruh hali yi değildir dediler ben hayıırr yaaaaalaaaaaaaannnnnnn söylüyorsunuz dedim veeeee ispatladım bunu

işte siyah giyipde huzurluyum diyen üçüncü kişi gördüğünüz gibim üçde üç yanılma dahşi yok garanti yaptığım çalışmanın sonucu

mor zaten cinselliğin rengiymiş ben de siyahtan yanayım sanırım en çok...

ben daha o aşamaya geçemedim. bana hangi pozisyonda bebek oluri kaç günde 1 yapmak lazım gibi bilgiler gerekli

doğurmadan bilgi küpüyüz doğurunca n eoluruz bilmiyom valla

sizi seviyorummm

peküüü seksüüü hissetmenize neden olan renk nedir acabaaa

kuzum bende hepinizi seviyom vallahaaaaaa

valla cnm iş seksüüüüü lüğe gelincee mor kırmızı siyah genelde geceliklerim bu renk hueheue

günlük hayatta sexi örünmeyi pek istemem işim gereği tek bayanım ve sürekli etrafımda bi ton erkek bunlardan biride eşim olunca hehehhe iş yerinde topuklu ayakkabı bile giymiyom ben spor ayakkabuı ile geliyom işe rahat diye..

ama eve gelince sölemeyim

hoşgeldin.. çok severim ben pazar alışverişi yapmayı ama denk gelmedi bir kaç haftadır gidemedim. evimizin yanında hemen market, akşam servisten inince oradan alıyorum şimdilik. ama tabi pazardaki gibi olmuyor

ne hatunsun bacım, vallahi maaşallah bilim adamları pok yimiş

ben daha o aşamaya geçemedim. bana hangi pozisyonda bebek oluri kaç günde 1 yapmak lazım gibi bilgiler gerekli

mor rengine bayılıyorum herşeyimi mor alıyom dondan mutfak eşyasına kaddem

helal olsun valla bayağı gülsüm tek kişilik araştırman sonucu verdi tespitlerini yaptın maşallah valla...

mavi ney aldın kız gecelik mi hımmmm seksy şempanzeeeeee

anaaaaam ruhsarı gördüm,şükür bebek iyiymiş,kilosu da önemli değil bence gayet güzel..gönlünü ferah tut ruhsarcığım,hayırlı zamanda gelsin miniğin,,off çok heyecanlı yaaa

raraavis ve oflunun da çok az kaldı ayy tek tek doğuruyo millet aslında hamişlerimizden çook doğuran oldu da bizi tekettikleriiçin bilmiyoruz tabi hülyabaskurt un minik oğlunu gördüm foto paylaşmış çook tatlı,yakılışkı esila_askın ın kızı da öyle çok şeker

hadi bakalım kızlar,dualarımız sizlerle,oda falan yaptınız mı,paylaşın yahu,bize de fikir olsun aleyna paylaşmış ne güzel olmuş kaç gündğr o da gelmiyo merak ettim şimdi:26:

hem de ne pok işte bizim gibi gönüllü bılım adamlarıda vatandaşı aydınlatmak için totoşumuzu yırtıp duruyok

hoşgeldin.. çok severim ben pazar alışverişi yapmayı ama denk gelmedi bir kaç haftadır gidemedim. evimizin yanında hemen market, akşam servisten inince oradan alıyorum şimdilik. ama tabi pazardaki gibi olmuyor:

asla pazarın yerini tutmuyo,ben de çok severim kalabalık da değildi rahat rahat yaptım alışverişim,karnıbahar,pırasa,ıspanak,soğan,tere,kıvırcık,havuç,daha neler neler aldım,,daha da alcaktım da taşıyamam diye almadım. bunları haftaarası pişiriyorum kendime

anammm anammmmmmmmmmmm tamda adamına sordunnn pozisyon istiyor kadına bakk bak şimdi friedmanla ben seni bir kursa alırık sana öyle pozisyonlar öğretirik ki kocişin boşver çocuğu biz pozisyon öğrenelim der... cnm iyi beslen bal pekmez ceviz her gün yapın işte işinin adı ne ver hergün adama mutlu olsun...

:30 ben cozutuyormuyum gene pilim mi bitiyor şarjım mı azaldı anlamadım ne utanmazım kız bennn

mor rengine bayılıyorum herşeyimi mor alıyom dondan mutfak eşyasına kaddem

yihhuuuuuuuuu,ben de mor sevdalısıyım bacum benim oturma odam tepeden tırnağa morrrr
ama morun seksülük temsil ettiğini bilmiyordum:44: benimkiler her telden çalıyo valla,moru da var,kırmızısı da siyahı da,beyazı da,pembesi de,ohoooooooo bu ne ya hakket bunların hangisi daha eyu acep??
bu hafta çalışma haftam benim her gece birini mi giysem önerilere de açığım yanu

hımmm bak seeen
ben süslü geceliklerimi giymeyeli bayağa oldu, pek süslenmeye fırsat olmuyor ki bir de bi ara eşim sıkıntı yaşadığı zamanlarda ben siyinip gelince geriliyordu. "ilişki olması lazım, acaba bir terslik yaşar mıyım" düşüncesine kapılıyordu. o dönem bıraktım giymeyi. bu akşam bir giyiyim olmazsa

kızlarrr
yarın aşım ve şeker ölçümümmm var...
aşı çok ağrıtıyormuş,inşallah fazla etki etmez.

ne aşısı o ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…