Sabredenler Kulübü 2012 :)

helal olsun valla bayağı gülsüm tek kişilik araştırman sonucu verdi tespitlerini yaptın maşallah valla...

mavi ney aldın kız gecelik mi hımmmm seksy şempanzeeeeee

yok anam ne geceliğii onu mor aldım tütyen almam ilazımda mavi adıııımmm ama varyaaaaaaaa manyak bişi haaaaaaaaa böle gazlıyımda belkim sizde alırsınız bir de gri aldım oda çok spor duruyo kendimi çok atletik ve sportik hissettiğimde takcem onu zati şimdiki çalışmam kalbe daha yakın olduuçün tütyen rengi ruhu etkiliyo mu diyin bu konu üzerinde yoğunlaşcem

gene yoldan çıkmışsınız aslında hepiniz masum insanlarsınız ama bu friedman yok mu,hepinizi yoldan çıkaran o

kızım siz manyaksınız bak ciddi söylüyom,ama hep böyle olsanız ne güzel olur yaffff,gülüyom valla, kendime geldim sayenizde

varyaaaaaaaaa ben dün yeni bir pozisyon öğrendim kıslardan doktor kedi pozisyonu önermişş bilmem anlatabildim miiii öyle oluncuk tutma ihtimali daha yüksekmiş haaaaa

abbooooooooovvvvvvvvvvvvv kısss ne yap biliyon mu biriynen başla yarıya gelincik git ikincisini giy sonunda git üçüncüsünü anca hepsine sıra gelir

tabiki hep aynısını gitme bacım her gece farklı giy birinde saçını tyepeden topla birinde açık bırak birinde gecelik kırmısıyla içine siyah don giy fark olsun ki herüf her gece şey etitğini çakmasın.. çaktılarmı psikolojileri bozuluyor bebek için olduğunu düşünüyolar..

ben de diyorum bişeyler eksik,biz toplanınca bi gürültü kopuyordu....

kız aynen ha lila mor donlarım sütyenlerim hatta çıtçıtlı atletlerim bile mor

demek sexy olmamızın sebebi mı hatta arada sapıtmamızın cozutmamızın sebebşide mor olmasın bacım..
he valla bacım sonrada suçlu biz oluyok anacım donlarımızdanmış meğersem hepsiiii heryerde seksi renk kullanırsan ruhunada yansırr bu ama dimiii laa duu bugün araştırma konusu çok buldum haaa bunuda konu etcem ben boşuna maliye okumuşsum yahu bunlarla ilgili bişi okusaymışsım sekseyoloji gibi bir dal mesela tambenlik

gene yoldan çıkmışsınız aslında hepiniz masum insanlarsınız ama bu friedman yok mu,hepinizi yoldan çıkaran o
yav bu friedmanı ben de hiç semiyom haa kovun gitsdin ahlaksızı aaaaaaaaaaa olmazki çok ahlaksız çookk

kızım siz manyaksınız bak ciddi söylüyom,ama hep böyle olsanız ne güzel olur yaffff,gülüyom valla, kendime geldim sayenizde

öle manyak demiyelimde biz aslında şey insanlarız ımmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl desem işte ondanız biz

tabi şey edeceğinizde giyiyorsan sürekli herüf anlar sen her gün giy o canı isteyip hazır hisettiğinde yaklaşsın sana

mecbur hisettmez o zaman ben öyle yapınca benimki her gün yaklaşıyor o yüzden her gün giyemiyom

bacım tütyen benimde var grş böyle dış kışmı penye gibi zaten ben çift destekli kullanıyom malum benim ediyle büdü küçük gri çok rahat ben kaç yıldır gri kullanırım ama yazın daha çok onu kullanıyorum kışın ten rengi siyah aradada kırmızı

valla çok heves ettim haa bu gece giyinesim geldi haaa zati hepimizin aklında şeytanlar kolgeziyo bunu sonuuuu akşama türkiyeyi salliceezz

sekseyoloji haaa :128:

valla ben her daim cozutmaya manyamaya hazır ve nazırım bayramda babamın öçnünde bir manyak manyak konuşmuşum anneme diyor ki hatçe hanım bu senin kızın ha size çekmiş diyor uehueeh

iveettt tam işte ondan ben de çift destekli yani bungün beş on desteklisini yapsalar onu bilem alırım

kedi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwww hiç duymadıydım dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…