- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.841
ve özellikle sabahları da etkili oluyormuş,erkekler açısından.azıtık oluyolar.:26:hıhııı bunu da biliyom ki bennnnbi de zaten ilişkiden sonra da belin altına yastık konmalıymış ve yataktan kalkmamalıymış.ama benim bir gözlemim daha var,sanki gece değil de gündüz yapılan daha etkili oluyormuş gibi geldiydi:44:
bildiğin 19 mayıs çalışmalarındaki kültür fizik hareketlerinden bu, remen amuda kalkmak gibi bişey
ama olsun yazdım bir yere, eğer kocişi kandırırsam bu ay bunu deneriztabi benim göbek arada sıkışıp çirkin görüntülere sebep olabilir
bildiğin 19 mayıs çalışmalarındaki kültür fizik hareketlerinden bu, remen amuda kalkmak gibi bişey
ama olsun yazdım bir yere, eğer kocişi kandırırsam bu ay bunu deneriztabi benim göbek arada sıkışıp çirkin görüntülere sebep olabilir
bak bak bizden daha cozutuklar varr hayal bile etti kendini o pozisyonda 2 dk da. göbeğim arada sıkıştıp çirkin görünürse diyo allah iyiliğini versin emi şaka bir yada bende aynı şeyi düşünmüştüm... göbüşümün maşallhı var...
bak bak bizden daha cozutuklar varr hayal bile etti kendini o pozisyonda 2 dk da. göbeğim arada sıkıştıp çirkin görünürse diyo allah iyiliğini versin emi şaka bir yada bende aynı şeyi düşünmüştüm... göbüşümün maşallhı var...
kız deneyin,mekik çeker gibi,göbek yağları kaslara dönüşsün,hep beraber,zayıflayıp,hamiş kalın gari.
aman dikkat yarın akşam 8 şiddetinde deprem olabülür
ya sbah yapın diyorlar ama eşim 7 çeyrek de evden çıkıyor ya nasıl sabah yapayım benakşam da 7 de geliyoruz eve. bi deyiverin be kız ne yapsın
diyetisyen kontrolüm var yarın, bakalım kaç gram verdimah ah evlenirken 55 kiloydum, şimdi 62... ama sanıyorum 61e doğru düşmeye başladım.
kızım tabii önce kendimi o pozisyonda hayal etmem lazım, bakalım fikren de seksüü gelecek miben klasikçiyim ya biraz... bebek istedikten sonra, hatta son 1-2 aydır dener olsum o diz-dirsek pozisyonunu da, bana itici geliyor hala...yüzyüze olanları daha çok seviyorum
kız deneyin,mekik çeker gibi,göbek yağları kaslara dönüşsün,hep beraber,zayıflayıp,hamiş kalın gari.
bişiycik olmaz bacım akşamları yapın siz.bi de yumurtlama günün hafta içine denk geliyorsa ,ya bi önceki ya da bir sonraki pazar günü sabah yapın.kahvaltıdan önce pazar sabahı iyi gider iştene de olsa spermler üç gün canlı kalıyormuş.
evet o diz dirsek pozisyonunda sabaha kadar seyetsek gene ben tatmin olamıyorum doruka ulaşamıyorum anlarsınız ya zevkde vermiyo neden se bana... yüz yüze olan pozisyonlar kadına daha çok zevk veriormuş g noktasına temasta bulunulduğu için..
haftasonu kafamız rahat olduğundan zaten oluyor birşeylerama genelde ben erken kalktığımdan hemen sabah olmuyor da, gün içinde diyelim
ya kuzum o mevzuyu hiç sorma...ben muzdaribim bu konuda. ben o doruklara bir çıkamadım gitti.tamam hoşuma gidiyor ama devamı yok, ı-ıh...
yaw topiğimizin bilinçli bayanları,bi de bana deyinn bakem,dedim ya bizim de çalışma haftamız bu hafta,ben ne yesem ne yemesem,kocişe ne yedirsem ne yedirmesem:44::44: netten okuyoz da böyle sizlerin tavsiye edeceği şeyler daha etkili oluyor.hemen uygulamalıyım.
keçi boynuzu yada pekmezi iyiymiş,sperm kalitesini çok arttırıyormuş ama onu şu an temin edemem,aktara gitmem lazım o da evimin yakıında yok:18:
yaw topiğimizin bilinçli bayanları,bi de bana deyinn bakem,dedim ya bizim de çalışma haftamız bu hafta,ben ne yesem ne yemesem,kocişe ne yedirsem ne yedirmesem:44::44: netten okuyoz da böyle sizlerin tavsiye edeceği şeyler daha etkili oluyor.hemen uygulamalıyım.
keçi boynuzu yada pekmezi iyiymiş,sperm kalitesini çok arttırıyormuş ama onu şu an temin edemem,aktara gitmem lazım o da evimin yakıında yok:18:
hımmmm olması lazım bacım sen çaba sarf et içinden geldği gibi davran yoksa kalori harcayamazsın haaaaaaa sadece hoşa gitmeyle olurmuymuş delüüü
kızlar benim yukarı çıkmam gerekiyor mal teslimi için kapatıyom ben yokken biri gelip okumasın diye ... hadi kendimnize ii bakın öptüm hepinizi bol depremli ve doruk noktalı geceler diliyorum hepinizemujukss XXXX
bebişim keçiboynuzu kürü en sağlamı aktartan keçi boynuzu al kendinevde kaynat tyap pekmezinden katkı olabilir i. saraçoğlu kitabından keçi boynuzu kürü yapın.. polen tozu al yine aktardan sütle onu için ceviz badem fıstık fındık iyi gelir hemde sadece sperm kalitesi artmaz adamaı düz duvara tırmandırır performansıda artar... ve düzenli ilişkide sperm kaitalişsini iyileştiriyoremuş 1 boş 1 dolu şey edinilişkiden önce duş alırmı eşinm bilmemde çıkacağında şeyine soğuk su tutsaun canlanıdırıyormuş hızlandırıyormuş valla kendimce yaptığım araştırmalakrdan edindiğim bilgilerdi bunlar bacım
canım senin için kuru incie eşin için keçiboynuzu biliyorum ben de...başka çok bir fikrim yok
yav kuzum 2 buçuk yıldır olmuyor işte. şeyyy nasıl desem ben başka bölgeden uyarılıyorum, hani kli... varya ordan. o yüzden sanırım öbür orgazmı yaşamadım ben hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?