Sabredenler Kulübü 2012 :)

ohooooooo bacım o kadar uzun süreli dayanmıyor,ilk beş dakika sadece üzerinde duruyoo ki

sekseyoloji haaa :128:

iveettt şaşırdın dimii hiç duymadıydınn ben de duymadım çünkü yeni buldum

eloşla ben sanırım her daim avını ıssırmaya hazır birer kaplan gibiyiz böle konu oldumu cumburlop eloşla ben ordayık dikkat edin böle konu açılınca kokuyumu alıyok ne hemen geliyok burya

valla çok heves ettim haa bu gece giyinesim geldi haaa zati hepimizin aklında şeytanlar kolgeziyo bunu sonuuuu akşama türkiyeyi salliceezz

türkiyeyi falan sallayamam ben k. elif tatilde anlarsınız ya kocişim adet oldun mu yerine tatile çıktın mı diye soruyor hep bana.... ben şimdik tatildeyim siz sallayın ben yarın artçı depremlerle arkanızdan gelirim

bizim bebiş çok değişik pozisyonda tutmuştu,anlatılmaz yaşanır...

uleynn benim gibi adama yapılır mı bu yaaa gitmem lazım kuzular kardeşim geliyomuş yanında arkadaşıda var oda gelirmi bilmiyom ortalığı toplıyayım ben hadi öptüm sohbete devam yavru ceylanlar eloşş bölüm varsa birlikte gidek hemi senle ben varryaaaaa dünyaya nam salarız valaaa

alın beni o kusa, birincilikle bitirmek istiyorum

nee kedi miiii, nasıl oluyor bakim ooo

öyle tabii, ama ne biliyim hergün giymek de benim işime gelmiyor. ama bu hafta yapıyım bakalım, şaşırsın adam bir

bizim bebiş çok değişik pozisyonda tutmuştu,anlatılmaz yaşanır...

denenmiş ve başarılı bulunmuş pozisyonlar bizim için çok kıymetli bacım, sen bir deyiver hele

he yaw sen çok yaşa emi,deminden beri düşünüyom ben de.bu kedi değildi,dirsek bşeydi ama neydi çıkaramamıştım,sen benden uzun yaşıycan
bu arada ben de tavsiye ederim bu pozisyonu

hepimiz yaşayalım inşallah canım
çok denedik diz dirseği ondan tuttuğunu düşünmüyorum ben,başka bişi yaptık biz.

hakketten kız uçkur delüsü herfilerin karı versiyonuyuk sanırsam senle ben ... nerde bel altı biz orda amann sapıklık kanımızdamı var genimizdemi bilemedim...
bacım geçenlerde nuri alçoyla karşılatım ben soracaktım gazoz varmı akşam herüfe içirip ırzını sevecem diye vazgeçtim.. bu arada nuri bizim hemşeri haaaaa

kız bacım yeter yaaaa,senin işin gücün yok mu,bak friedman da gidiyor,ya sesli sesli gülüyom,inanmazsınız burda bi yandan okuyorum,bi yandan elimle ağzımı kapatıyorum,her an biri gelip görecek,sonra da kadın kafayı yemiş diyecekler yaa

denenmiş ve başarılı bulunmuş pozisyonlar bizim için çok kıymetli bacım, sen bir deyiver hele

öçok değişik nasıl anlatsam bilemedim.normal pozisyondayken(bayan altta,erkek üstte.)bayanın kalça kısmına yastık konur.o şekilde yani.bir de bayanın bacakları o esnada erkeğin omuzlarında olsun mümkünse.Ve hiç kıpırdamasın.

bak bunu hiç denememiştim .... yarın deneyek bakem tatilim biterse bu gün inş.. işlerimide bu akşamdan bitiririm ohhhhh yarına keyif yaparım muhahahahah

hıhııı bunu da biliyom ki bennnn bi de zaten ilişkiden sonra da belin altına yastık konmalıymış ve yataktan kalkmamalıymış.ama benim bir gözlemim daha var,sanki gece değil de gündüz yapılan daha etkili oluyormuş gibi geldiydi:44:

bildiğin 19 mayıs çalışmalarındaki kültür fizik hareketlerinden bu, remen amuda kalkmak gibi bişey
ama olsun yazdım bir yere, eğer kocişi kandırırsam bu ay bunu deneriz tabi benim göbek arada sıkışıp çirkin görüntülere sebep olabilir

gitti sapıkdaşım benim... friedman la bir araya gelip fitili yakınca mutasyona uğramış gibi kuduruyos burda sonra herşey eski haline dönüyor..

bak bunu hiç denememiştim .... yarın deneyek bakem tatilim biterse bu gün inş.. işlerimide bu akşamdan bitiririm ohhhhh yarına keyif yaparım muhahahahah

aman dikkat yarın akşam 8 şiddetinde deprem olabülür

ya sbah yapın diyorlar ama eşim 7 çeyrek de evden çıkıyor ya nasıl sabah yapayım ben akşam da 7 de geliyoruz eve. bi deyiverin be kız ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…