- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.821
varyaaaaaaaaa ben dün yeni bir pozisyon öğrendim kıslardandoktor kedi pozisyonu önermişş bilmem anlatabildim miiii öyle oluncuk tutma ihtimali daha yüksekmiş haaaaa
abbooooooooovvvvvvvvvvvvv kısss ne yap biliyon mu biriynen başla yarıya gelincik git ikincisini giy sonunda git üçüncüsünü anca hepsine sıra gelir
sekseyoloji haaa:128:
kedi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwww hiç duymadıydım dı
valla çok heves ettim haa bu gece giyinesim geldi haaazati hepimizin aklında şeytanlar kolgeziyo bunu sonuuuu akşama türkiyeyi salliceezz
sekseyoloji haaa:128:
kedi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwww hiç duymadıydım dı
KIZ SAKKKINNN...
depremden çok korkarım ben...bizim evde artçı bile olmuyor bu sıralar,çok rahatım,huzurum yerinde.
iveettt şaşırdın dimii hiç duymadıydınn ben de duymadım çünkü yeni buldum
eloşla ben sanırım her daim avını ıssırmaya hazır birer kaplan gibiyiz böle konu oldumu cumburlop eloşla ben ordayık dikkat edin böle konu açılınca kokuyumu alıyok ne hemen geliyok burya
net çok yavaş deli oldum kızlarsohbetin enn güzel yerinde gitmek zorundayım beni özleyin
dirsektir o dirsek...
diz dirsek pozisyonunun ismi ne zamandır kedi oldu abooooowwww
anammm anammmmmmmmmmmm tamda adamına sordunnn pozisyon istiyor kadına bakk bak şimdi friedmanla ben seni bir kursa alırık sana öyle pozisyonlar öğretirik ki kocişin boşver çocuğu biz pozisyon öğrenelim der... cnm iyi beslen bal pekmez ceviz her gün yapın işte işinin adı ne ver hergün adama mutlu olsun...
:30 ben cozutuyormuyum gene pilim mi bitiyor şarjım mı azaldı anlamadım ne utanmazım kız bennn
varyaaaaaaaaa ben dün yeni bir pozisyon öğrendim kıslardandoktor kedi pozisyonu önermişş bilmem anlatabildim miiii öyle oluncuk tutma ihtimali daha yüksekmiş haaaaa
abbooooooooovvvvvvvvvvvvv kısss ne yap biliyon mu biriynen başla yarıya gelincik git ikincisini giy sonunda git üçüncüsünü anca hepsine sıra gelir
tabi şey edeceğinizde giyiyorsan sürekli herüf anlar sen her gün giy o canı isteyip hazır hisettiğinde yaklaşsın sana
mecbur hisettmez o zamanben öyle yapınca benimki her gün yaklaşıyor o yüzden her gün giyemiyom
bizim bebiş çok değişik pozisyonda tutmuştu,anlatılmaz yaşanır...
he yaw sen çok yaşa emi,deminden beri düşünüyom ben de.bu kedi değildi,dirsek bşeydi ama neydi çıkaramamıştım,sen benden uzun yaşıycan
bu arada ben de tavsiye ederim bu pozisyonu
iveettt şaşırdın dimii hiç duymadıydınn ben de duymadım çünkü yeni buldum
eloşla ben sanırım her daim avını ıssırmaya hazır birer kaplan gibiyiz böle konu oldumu cumburlop eloşla ben ordayık dikkat edin böle konu açılınca kokuyumu alıyok ne hemen geliyok burya
hakketten kız uçkur delüsü herfilerin karı versiyonuyuk sanırsam senle ben ... nerde bel altı biz orda amann sapıklık kanımızdamı var genimizdemi bilemedim...
bacım geçenlerde nuri alçoyla karşılatım ben soracaktım gazoz varmı akşam herüfe içirip ırzını sevecem diye vazgeçtim.. bu arada nuri bizim hemşeri haaaaa
denenmiş ve başarılı bulunmuş pozisyonlar bizim için çok kıymetli bacım, sen bir deyiver hele
öçok değişik nasıl anlatsam bilemedim.normal pozisyondayken(bayan altta,erkek üstte.)bayanın kalça kısmına yastık konur.o şekilde yani.bir de bayanın bacakları o esnada erkeğin omuzlarında olsun mümkünse.Ve hiç kıpırdamasın.
öçok değişik nasıl anlatsam bilemedim.normal pozisyondayken(bayan altta,erkek üstte.)bayanın kalça kısmına yastık konur.o şekilde yani.bir de bayanın bacakları o esnada erkeğin omuzlarında olsun mümkünse.Ve hiç kıpırdamasın.
bak bunu hiç denememiştim ....yarın deneyek bakem tatilim biterse bu gün inş.. işlerimide bu akşamdan bitiririm ohhhhh yarına keyif yaparım muhahahahah
hıhııı bunu da biliyom ki bennnnbi de zaten ilişkiden sonra da belin altına yastık konmalıymış ve yataktan kalkmamalıymış.ama benim bir gözlemim daha var,sanki gece değil de gündüz yapılan daha etkili oluyormuş gibi geldiydi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?