- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.041
slm kızlar topiğimizi açtım bir taraftan dua ediyorum friedmanın listesini arıyorum tam duam bitti listenin sonunda sinhus yazıyor bi şaşırdım kendıme güzel bi dua etmiş oldumnapıyorsunuz bakem dun yoktum smear testimi almaya gittim bişey cıkmamış normal yazıyor cok şükür bunu atlattım sıra hormon ve hsg ye geldi inşallah onlarda bişey cıkmaz benden böyle sizden nbr
slm kızlar topiğimizi açtım bir taraftan dua ediyorum friedmanın listesini arıyorum tam duam bitti listenin sonunda sinhus yazıyor bi şaşırdım kendıme güzel bi dua etmiş oldumnapıyorsunuz bakem dun yoktum smear testimi almaya gittim bişey cıkmamış normal yazıyor cok şükür bunu atlattım sıra hormon ve hsg ye geldi inşallah onlarda bişey cıkmaz benden böyle sizden nbr
ooo maşallah kuzum darısı diğerlerine olsun inşallahbeni sorarsan benim de bugün kırmızılar geldi bir ara tamma bu ay başliyim didim sonra vazgeçtim geri sanırım ben rahat git gide alışıyom mu :26: ayyyyyyyyyy ya bebek fikrinden soğursam aneeeeeemmm ne olcek benim halımm :18: hayırlısı yaa ama ne yalan diyem azcık daha bekleyesim var bakak görek mevla neyler neylerse gözel eyler öle işte benden bu kaddem
sinhusum kuzummm bende çoook sevindim işte bugeri kalan da tertemiz çıkacak
bendeniz de evde şuan da çamaşır, ütü, geri kalan ufak işler beni beklerr. herkesi ter tek öpüyorummm
bitirir bitirmez gelirim inş.
merhaba sinhus.testinin temiz çıkmasna sevindim..
diğer testlerinde temiz çıkar inş.canım..
demek tedaviye başlamaya karr verdiniz.hayırlı olsun
eşine herhangi bir test yapıld mı??
ay canım allah dualarını kabul etsin inşallahtestinin temiz çıkmasına çok sevindim,darısı diğer testlere inşallah
sinhusum test sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim;Allah'ın izniyle diğer sonuçlar da güzel çıkar ve bebişin konar inşallah göbeğine.....
diğer arkadaşlarım canlarımmm Rabbİ'm sizin de bu güzel duyguyu tatmanızı nasip eder tez zamanda hayırlısıyla inşallah.
görüşürzzzzz ben çıktımmm
bugun gelmemişsin merak ettim inşallah kırmızıların gelmemiştir ve ovulasyon doğruyu göstermiş benı yanılmamıştır haber ver nutlaka
sğl cnm inşallah verdik sonunda biz senle aynı zamanda başlamıştık ama 3 ay ara verdim bu süre zarfında sonra hadi doğal yol hadi doktor korkusu derken gittim bakalım daha başındayız bakalım ne olcak
cnm biz ocak ayında eşime sperm testi yaptırmıştık kendi kafamıza meraktan sonra onu yanımızda göturduk belkı görmek ister die sonra oda normal dedi eşimde tekrar yaptıralım mı dedi doktorda 1 sene gecmemiş üstünden gerek yok dedi başka bişey yapılcakmı dedi yok dedi bende var bişeyler de bakalım ne cıkcak inşallah diyorum uzun tedavı gerektiren bişey cıkmaz :18:
sğl cnm Amin hepimizinkiini inşallah bu arada sık gelmıyorsun özledim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?