- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.121
selam kızlar.2 gündür kayınvalidemdeydim.giremedim.zaten kimseciklerde benim soruma cevap vermemişneyseki akıntımda bidaha öyle bi sorun yaşamadım.
sinhusm tahlil sonuçlarının güzel olmasına çok sevindim.inş hsgde de bi problem çıkmaz.
perim cnm okullar açıldığından beri bi koşuşturmaca içindesin.rabbim yardımcın olsun.zor valla öğrencilerle uğraşmak.hele de zamane çocuklarıyla daha bi zor.bu yorucu tempoda bebişin daha fazla bekletmeden gelir ve yorgunluğunu alır inş
friedman tatlım çalışma azmine hayranım bacım yA.maşallah sana.bütün sınavlarını başarıyla geç inş
hayalimduam bebişin iyiymiş.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm benim.
egemn,raraavis,ruhsar,minikgelin,oflu sizler ve bebişleriniz nasıl.
ahsenelkasas cnm sen nasılsın.sdtivem de yurtdışında galiba.
unuttuğum varsa kusura bakmayın lütfen.
bu arada ben çok sevinçliyim.haftasonu nasip olursa annem gelecek.babam 1 haftalığına iş için şehir dışına çıkıyomuş.annem evde yalnız kalmasın onu da benim yanıma gönder dedim.aslında annem uzun yol yolculuğuna dayanamıyor ama ısrarlarıma dayanamadıönümüzdeki hafta pek uğrayamayabilirim ama yine de arada gelip size selam veririm
Kimseler yok ama ben yine de yazayım dedim..
giremiyorum artık pek ama unutmadım sizi kızlar..sadece rahatsızım biraz girip bakamıyorum çok fazla..
ama özledim burda sizinle sohbet etmeyi..
buarada bir face muabbeti çıkmış ii de olmuş grubu aradım ama bulamadım minikgeline msj attım beni ekle diye..
kızlar face de görüşmek isteyen olursa msj atın bana eklerim mutlaka..
egmn cnm senle de msnden görüşelim en azından birbirimizi görmüş oluruz bu merak da sona erer :)
ama ne olursa olsun burayı ihmal etmeyelim kızlar bu topiğin yeri ayrı :))
egmn,sinhus,friedman nasılsınız canlar?
raraavis cnm senin nasıl gidiyor hamilelik?
buarada kızlar yaa ay_she yi göremedim ben ne zamandır aklıma düştü birden gören duyan var mı nasıl durumu?
merhaba kızlar,
arada gelip sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. ben de annemlerdeyim hala. cumartesi doktora gidince ne diyeceğine göre belki evime geçerim. ne zaman doğacağı belli değil ki burada bekleyeyim. neyse duada unutmayın. selanlar
faceye sabredenler kulübü 2012 yazınca çıkıyo ben üye oldum birdebildik kişiler eklesin bizim sabredenler kulübünden ossun yahu lütfen başkası olması hepi topu zati on onbeş kişiyiz sonra isteklere kapalı yaparsın minikciğim daha da yazacam bişiler ama işim var duramicam malesef sonra devam ederiz gelişmelerden beni haberdan edin yaa bu aralar gelemiyom lütfeeeeennnnnn
buarada hepicinize günaydııııııııııınnnn
giremiyorum artık pek ama unutmadım sizi kızlar..sadece rahatsızım biraz girip bakamıyorum çok fazla..
buarada bir face muabbeti çıkmış ii de olmuş grubu aradım ama bulamadım minikgeline msj attım beni ekle diye..
egmn cnm senle de msnden görüşelim en azından birbirimizi görmüş oluruz bu merak da sona erer :)
buarada kızlar yaa ay_she yi göremedim ben ne zamandır aklıma düştü birden gören duyan var mı nasıl durumu?
merhaba kızlar,
arada gelip sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. ben de annemlerdeyim hala. cumartesi doktora gidince ne diyeceğine göre belki evime geçerim. ne zaman doğacağı belli değil ki burada bekleyeyim. neyse duada unutmayın. selanlar
üzülmüyoruz canım,inşallah aralıkta olur,2.aşılamam buğün oldu dua et
slm kızlar napıyorsunuz giremiyorum dün annemdeydim bugun temizlik yapıyorum yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelcek p.teside kırmızılar gelcek cok yogunum cok
60gelsinim yemekten yırtmışsın onu okudum gecen telden kulaklarım çınladı dün bende yırttım hatta bugunde annem yemekleri bölüştürdü yarın yemek yapma diesen geldin aklıma direk anam 2 gun yırtım ya kızz hamişllerimizin yazılarını gördüm raravis doğurdumu acaba diyordum doğurmamış Allah bir avazda kurtarır inşallah baktım herkesler iyi face muhabbetinide okudum bende eklicem ama şimdi çıkmam lazım hele şu işlerimi halledeyim öptüm sizleri kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?