- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.161
slm kızlar napıyorsunuz giremiyorum dün annemdeydim bugun temizlik yapıyorum yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelcek p.teside kırmızılar gelcek cok yogunum cok
60gelsinim yemekten yırtmışsın onu okudum gecen telden kulaklarım çınladı dün bende yırttım hatta bugunde annem yemekleri bölüştürdü yarın yemek yapma diesen geldin aklıma direk anam 2 gun yırtım ya kızz hamişllerimizin yazılarını gördüm raravis doğurdumu acaba diyordum doğurmamış Allah bir avazda kurtarır inşallah baktım herkesler iyi face muhabbetinide okudum bende eklicem ama şimdi çıkmam lazım hele şu işlerimi halledeyim öptüm sizleri kib
batım 30 kasım yada 1 aralık canım,dualarda buluşalım inşallah.umarım 2.aşılamam tutar olmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebeğin aşamaları daha zormuş sürekli ilaç kullanıyomuşun doktor söyledi o yzden korkmaya başladım ve bütün umutlarımı bu aşılamaya bağladım
Canım çok az kalmış bebeğine kavuşmana rabbim kolay bir doğum nasip etsin sana inşallah. Ayşeyi merak etmişsin 31. haftada gayet iyi bir sıkıntısı yok çok şükür yolunda gidiyor gebeliği. Kendine çok iyi bak canım..
Herkese selaaaammmmmmmm
slm kızlar napıyorsunuz giremiyorum dün annemdeydim bugun temizlik yapıyorum yarın arkadaşlarım kahvaltıya gelcek p.teside kırmızılar gelcek cok yogunum cok
60gelsinim yemekten yırtmışsın onu okudum gecen telden kulaklarım çınladı dün bende yırttım hatta bugunde annem yemekleri bölüştürdü yarın yemek yapma diesen geldin aklıma direk anam 2 gun yırtım ya kızz hamişllerimizin yazılarını gördüm raravis doğurdumu acaba diyordum doğurmamış Allah bir avazda kurtarır inşallah baktım herkesler iyi face muhabbetinide okudum bende eklicem ama şimdi çıkmam lazım hele şu işlerimi halledeyim öptüm sizleri kib
bekliyoruz seni de facede tatlım.keşke bebişin sürprüz yapsada hsg ye filan gerek kalmasaayy ne güzel olur ya
batım 30 kasım yada 1 aralık canım,dualarda buluşalım inşallah.umarım 2.aşılamam tutar olmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebeğin aşamaları daha zormuş sürekli ilaç kullanıyomuşun doktor söyledi o yzden korkmaya başladım ve bütün umutlarımı bu aşılamaya bağladım
canlarım ben hala yurtdışındayım dönmedim, pazar günü döneceğim Rabbim kısmet ederse...
faceden görüşüyormuşsunuxz, dönünce ben de katılırım belki...
bir de bugün dua günümmüş, hepinizinden Allah razı olsun, muradınızı versin inşallah
canım sen ne yaptın,ne alemdesin,nasılsın?buğün 2.aşılamamı oldum dua et lütfen
canım ya bu sefer içimden bi his olucak diyo hatta ikiz olucak gibi:)) benden çok eşim evhamlı oda diyo buğün dinlen fazla haraket etme diyo,evdeyim buğün bişey yapmam kızkardeşim burda sağolsun o yapıyo herşeyi,ama benim aşılama olduğumdan felan hiçkimsenin haberi yok,olmasın istiyorum,herkes farklı bakıyo,acıyarak bakıyolar hissediyorum bunu
merhaba kızlar,
bugün doktora gittim. çstı muayenemi de oldum. daha vaktim var gözüküyor. bakalım ne zaman gelecek uaklık. ay sonunu bulabilir gibi gözüküyor. dua edin!
abooo kuzuma birşey kalmamış ya yahuu maşllah sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzummerhaba kızlar,
bugün doktora gittim. çstı muayenemi de oldum. daha vaktim var gözüküyor. bakalım ne zaman gelecek uaklık. ay sonunu bulabilir gibi gözüküyor. dua edin!
kuzum sen de gel yaa orası acayip hareketli bak pişman olmazsın al uyduruktan bir hesap gel valla küserim bakgünayyydııınnn
nasılsınız hanımlar, dün pek kimse uğramamış, sanırım herkes face de...
sabahtan selam vermek istedim malum erkenciyizkahvatlıyı yapıp çıkacağız, toprak saksı alacağım ekimlere başlıyorum da
lale ve sümbülleri ektim, roka maydanoz, yeşil soğan ekeceğim
tekrar görüşmek üzere, öpüyorum sizi
Selam kızlar 2 gündür gelemedim yogundum, şimdi de cepten yazıyorum.bgn TÜYAP kitap fuarına gittik, bebisime iyi bakabilmek, yetistirebilmek için cok güzel kitaplar aldım:) salı gunü de kardeşlerimle gitcez,İngilizce okuma kitapları alcaz:)
Yarın sabah 9:30 da randevumuz var,minigimi görmeye gitcez cok özledim:) 2 li testi de yaptırcaz inşallah temiz çıkar:)
Cepten de hic zevkli değilmiş kk, beğen butonu,smileyler yokneyse hepinizin mesajlarını beğeniyorum, öpüyorum:))
merhaba kızlar,
Selam kızlar 2 gündür gelemedim yogundum, şimdi de cepten yazıyorum.bgn TÜYAP kitap fuarına gittik, bebisime iyi bakabilmek, yetistirebilmek için cok güzel kitaplar aldım:) salı gunü de kardeşlerimle gitcez,İngilizce okuma kitapları alcaz:)
Yarın sabah 9:30 da randevumuz var,minigimi görmeye gitcez cok özledim:) 2 li testi de yaptırcaz inşallah temiz çıkar:)
Cepten de hic zevkli değilmiş kk, beğen butonu,smileyler yokneyse hepinizin mesajlarını beğeniyorum, öpüyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?