- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.081
maalesef kirmizilar hafiften gelmye basladi...vuslat baska bahara kaldi...simdi sira diger arkadaslarda...ozellike asilama yaptiranlara bol sans diliyorum...
hadi ya ben senden cok umutluyumdumnys sağlık olsun
maalesef kirmizilar hafiften gelmye basladi...vuslat baska bahara kaldi...simdi sira diger arkadaslarda...ozellike asilama yaptiranlara bol sans diliyorum...
kızlar bu arada facesi olanlarlar ordanda arkadaş olalımm özelden bana yazın bende yazayım ekleşelim:=) kaç zamandır konuşuyoruz bende sadece 3 kişi var arada laflıyoruz güzel oluyor :)hatta facede özel grup kurup sadece kendi aramızda bilem konuşabiliriz :)
minikimmm benide ekliycen mi facene :) maşallah bebişin büyümüş bayadur azcık sayfayı karıstıram ben göbek fotosu koyan filan var mııı kimlerde neler olmus bayadır girmiyordum kkya
kızlar bu arada facesi olanlarlar ordanda arkadaş olalımm özelden bana yazın bende yazayım ekleşelim:=) kaç zamandır konuşuyoruz bende sadece 3 kişi var arada laflıyoruz güzel oluyor :)hatta facede özel grup kurup sadece kendi aramızda bilem konuşabiliriz :)
kızlar ben eve gidince sabredenler kulubu diye bi grup açayım facede ekleşelim oraya ama sadece biz olalım olurmu:) siz nederseniz:)
ben genelde faceye bakıyorummmm ama buraya girmek zor oluyordüzenli giremiyorum onun için
bacım valla çok iyi düşünmüsün,ben de ne zamandır diyorum bu hatunlarla faceden görüşsek daha rahat olur diye:13: ama mesaj kutun dolu şeker,istersen sen bana yaz ben ekliyim seni.
pişttt diğer hatunlar sizde ekleyin de görüşelim yahu
günaydınnn herkesee
tabi kuzum eklerim :)zevkle:)şimdi face ayarlarım kapalı aramalara .eve gidince açarım sende eklersin beni olurmu:)
bu arada nslsın bakim baya oldu konuşmayalı işe girmiştin en son demi nsl gidiyor alıştınmı iş yerine:)
kızlar ben eve gidince sabredenler kulubu diye bi grup açayım facede ekleşelim oraya ama sadece biz olalım olurmu:) siz nederseniz:)
ben genelde faceye bakıyorummmm ama buraya girmek zor oluyordüzenli giremiyorum onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?