Sabredenler Kulübü 2012 :)

kız bende 2013 nisan annelerindeyim:)
ama sezeryan olacagım için martın sonu nisan başı olcak gibi aynı sıralar dogurcaz kız senle:)cinsiyeti bellidir seninkinin demi:)benimki kız olcak inş:)

amanda amann egemn canımcım kuzucum senin de bebişin olmuşşş yeni gördüm ben Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. sağlıklı hayırlı bir avlat olsun.

günaydınn bacımm 3aylık olduk bile amin diyorum duana,allah razı olsun seninki de maşallah kocaman olmuş,cinsiyet belli olmuştur senin söylemedin bize,merak ettim:26: kızlar ben face kullanmıyorum,msn adersimi versem olur mu? burdaki kızlarla öyle tanıştık biz,face olnalar birbirini ekledi ama bizlere de msn aderslerini verdiler,gördük birbirimizi herkes birbirinden güzel çıktı valla bi de sizlerin gül cemalini görelim,tabi isterseniz olur derseniz özelden msn adresimi atayım size

cnm bende msn kulanmıyorum bitane face açsana be kuzum iki dk da açarsınnn hadi

selamlarr... yorucu bir sanah maratonu bitti, akşama kayınvalidemdeyiz...

yemek derdim yok bugünlük, sinhusumun kulakları çınlasın

egemmcimm maşallah 3 ay çabucak geçti bile...acıktım, birşeyler yiyip gelirim inş.

sdtivecim yokluğun hissediliyor...

sinhusum çok geç vakitte gelmişsin... hadi şimdi tekrar gel...

diğer bacılarımm sizlerde gelin...

bu arada benim de face m, yok ben de pek sevmiyorum face kullanmayı, ben de burada görürüm inş sizi..

tüh olsaydı keşke burayada gireriz faceyi telde açmak çok kolay ya daha sık bakıyorum oraya ondan didim:):):

selam kızlar.2 gündür kayınvalidemdeydim.giremedim.zaten kimseciklerde benim soruma cevap vermemişneyseki akıntımda bidaha öyle bi sorun yaşamadım.

sinhusm tahlil sonuçlarının güzel olmasına çok sevindim.inş hsgde de bi problem çıkmaz.
perim cnm okullar açıldığından beri bi koşuşturmaca içindesin.rabbim yardımcın olsun.zor valla öğrencilerle uğraşmak.hele de zamane çocuklarıyla daha bi zor.bu yorucu tempoda bebişin daha fazla bekletmeden gelir ve yorgunluğunu alır inş
friedman tatlım çalışma azmine hayranım bacım yA.maşallah sana.bütün sınavlarını başarıyla geç inş
hayalimduam bebişin iyiymiş.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm benim.
egemn,raraavis,ruhsar,minikgelin,oflu sizler ve bebişleriniz nasıl.
ahsenelkasas cnm sen nasılsın.sdtivem de yurtdışında galiba.
unuttuğum varsa kusura bakmayın lütfen.

bu arada ben çok sevinçliyim.haftasonu nasip olursa annem gelecek.babam 1 haftalığına iş için şehir dışına çıkıyomuş.annem evde yalnız kalmasın onu da benim yanıma gönder dedim.aslında annem uzun yol yolculuğuna dayanamıyor ama ısrarlarıma dayanamadıönümüzdeki hafta pek uğrayamayabilirim ama yine de arada gelip size selam veririm

ay annenmi geliyor negüzelll:) guzel bi hafta seni bekliyor desene:)
cnm sabredenler kulübü 2012 yi telde ve ipad de bakınca çıkmıyor ama normal pc den baksan çıkar ben seni ekliycektim ama senin isminden birsürü kişi çıktı msj attım sana kk dan profli resmini tarif edersen eklerim seni:)

ya ben face de bulamadım.sabredenler kulübü 2012 yazınca bişey çıkmıyor.bir kaçtane de sadece sabredenler kulübü var :44: kapattın mı kız yoksa

sağol canım iyiyim ben de çok şükür.hadi şimdiden gözün aydın sağ salim kavuş inş annene valla canım sorunu okumuştum ama net bi bilgim olmadığı için seni yanıltmak istemedim,o yüzden cvp vermedim bi de aklıma acaba yerleşme kanaması mıdır diye bir soru geldi,ama kafa karıştırmak istemedim iştekusura bakma olur mu tatlişşş:116:

ya ben face de bulamadım.sabredenler kulübü 2012 yazınca bişey çıkmıyor.bir kaçtane de sadece sabredenler kulübü var :44: kapattın mı kız yoksa

yok cnm ne kusuru olur mu öyle şey.ben de bulamadım facede cnm.bakalım minikgelin beni eklesin de bi daha deniycem.onun profilinden üyesi olduğu gruplardan bulabilirim belki.minikgelin sen de ekliyse öyle bakabilirsin tatlım

üzülmüyoruz,moralimizi bozmuyoruz canım,inşallah aralıkta olur.buğün 2.aşılamamı oldum canım biraz ağrım ve kanamam var öncede olmuştu

canim oyle bir grup gozukmuyor maalesef(
üzülmüyoruz,moralimizi bozmuyoruz canım,inşallah aralıkta olur.buğün 2.aşılamamı oldum canım biraz ağrım ve kanamam var öncede olmuştu
canim cok hareket etme bugun yarin...hadi bakalim geri sayim basladi...

canım ya bu sefer içimden bi his olucak diyo hatta ikiz olucak gibi:)) benden çok eşim evhamlı oda diyo buğün dinlen fazla haraket etme diyo,evdeyim buğün bişey yapmam kızkardeşim burda sağolsun o yapıyo herşeyi,ama benim aşılama olduğumdan felan hiçkimsenin haberi yok,olmasın istiyorum,herkes farklı bakıyo,acıyarak bakıyolar hissediyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…