Sabredenler Kulübü 2012 :)

özledim hepinizi :5:
burayı bırakmış değiliz kuzu ama bir çoğu faceden dah arahat girdiğini söylüyo o yüzden hep facede oluyorlar nolur sen de al bir hesap sdtive aynı nickiyle almış sende öyle al sadece burdakilerini üye yap gurba katıl o kadar kuzu lütfen buraya da geliyzo bak ben hergün geliyom ama çoğunluk orda oluyolar gelen giden anlamıyo burdan diyolar ne yaptığımızı o yüzden daha rahatız diyolar nolar hadi sende gel

kıslaaaaaaaarrrrrrrrrr burdanda duymayan kalmasın çarşamba günü yani yarın ruhsarın bebeği geliyoooooooooooooo doktor bebek kanala girdi demiş çarşamaba doğum olur demiş belkimde doğurdu onu bilmiyoruz ama son havadis bu ayyy bebekimiz geliyooo :52::52::52::52::52::52::52:

acaba raraavis ne yaptı ondan hiç habe ryok :26:

kıslaaaaaaaarrrrrrrrrr burdanda duymayan kalmasın çarşamba günü yani yarın ruhsarın bebeği geliyoooooooooooooo doktor bebek kanala girdi demiş çarşamaba doğum olur demiş belkimde doğurdu onu bilmiyoruz ama son havadis bu ayyy bebekimiz geliyooo :52::52::52::52::52::52::52:

acaba raraavis ne yaptı ondan hiç habe ryok :26:

ayy inanmıyorum yaaa,nasıl sevindim tüylerim diken diken oldu rabbim yardımcısı olsun inşallah..o zaman yarın ruhsara dua günü yapıyoruz kızlar:52: topiğimizin ilk meleği geliyo yaşasıııııınnnn:62::64::62::64::62::64:

ayy inanmıyorum yaaa,nasıl sevindim tüylerim diken diken oldu rabbim yardımcısı olsun inşallah..o zaman yarın ruhsara dua günü yapıyoruz kızlar:52: topiğimizin ilk meleği geliyo yaşasıııııınnnn:62::64::62::64::62::64:

aaaaaaaaaaaaaaaa evet çok güzel bir fikir yarın ruhsarın dua günüolsunn :36::36::36::36::36::36::36:

amanı nnnnn bir tuhaf oldum... sağlıkla kucağına alır inş... çoook heyecan yaptımmm :34: :16: :16:

harikaaaa ... nasıl haberimiz olsa dediğin gibi belki de doğurdu kuzumuz :16: :emirbebek:

sezaryen mi olcak acaba?

ruhsarın dediğini yazayım size;muayneye gittim doktor bebek kanala girdi kafasına elledim dedi çarşamba doğum olacak dedi ve büyük ihtimallede normal olacak dedi :D diye yazmış :D :D bebek aşşa inmiş anladığım kadarıyla eee doktor ellediğine göre bu çocuk normal yolla gelir o kaddem aşşada yani :D

ruhsarın dediğini yazayım size;muayneye gittim doktor bebek kanala girdi kafasına elledim dedi çarşamba doğum olacak dedi ve büyük ihtimallede normal olacak dedi :D diye yazmış :D :D bebek aşşa inmiş anladığım kadarıyla eee doktor ellediğine göre bu çocuk normal yolla gelir o kaddem aşşada yani :D

nasıl değişik hissettim şimdi... ayyy ne güzel, Rabbim kavuştursun kuzusuna :16: :16: heyecanlandım bile...

nasıl değişik hissettim şimdi... ayyy ne güzel, Rabbim kavuştursun kuzusuna :16: :16: heyecanlandım bile...

ayy inşallah kuzum yaa darısı bizlere olsun kısssss buarada dünki baskılar sonucu ben de sanırım bu ay korunmayı bırakıcam :52::52: dün kızlar baya üstüme geldi korunanı kovarız dediler ben de kovulmayam bari didim :1:

ayy inşallah kuzum yaa darısı bizlere olsun kısssss buarada dünki baskılar sonucu ben de sanırım bu ay korunmayı bırakıcam :52::52: dün kızlar baya üstüme geldi korunanı kovarız dediler ben de kovulmayam bari didim :1:

sen ciddi ciddi korundun mu gerçekten, ben kafandan düşüncesini atmış olduğunu saymıştım onu... ben de kızdım şimdi neden korundun ki kuzum :34:

vakit saat tamamsa gelecek miniklerimiz :16: bizde çalışmalardayız bakalım :17: bakalım bu ay nasıl oolacak :24:

aminnn bu arada darısı bize biz de aynı aynda yazarız inş :16:

selamlarr.. günaydınlarr..nasılsınızz ?:16:
bu başlığı yeni görüyorum ve dikkatimi çektii yazim dedimm..
sabır sabır... valla sabrım arş-ı alaa ya ulastııı ... demek içimden geldi
:31:
ins. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürenlerden eylesin ... aminnn..
:nazar:

şu face yi düşüneyim ben, nasıl geleceğim tarif eder misin bana kuzum...

şimdilik kaçayım çamaşırlarımı asacağım da, işlerimi yapıp bir adres almaya çalışayım bakalım nasıl olacak.. direkt kendi rumuzumla alırım bende 60gelsin:1: :1:

bu arada egemcim de sormuş kurutma makinesini, ben de hiç düşünmedim ..

kışın odamın birisi yani inş olmasını istediğimiz bebiş odasını çamaşırlarım ütüm için kullanıyorum odada eşyalar var da genelde oraya asıyorum çamaşırlarımı hemen kuruyor
sanırım bizim ev çook sıcak... ara kat ve çok fena sıcak olacak bu sene belli :31:

sen ciddi ciddi korundun mu gerçekten, ben kafandan düşüncesini atmış olduğunu saymıştım onu... ben de kızdım şimdi neden korundun ki kuzum :34:

vakit saat tamamsa gelecek miniklerimiz :16: bizde çalışmalardayız bakalım :17: bakalım bu ay nasıl oolacak :24:

aminnn bu arada darısı bize biz de aynı aynda yazarız inş :16:

evet kuzu ciddi ciddi korundum çünkü bir türlü o korkuyu atamadım üstümden ne yapim sonra hazır hissetmedim kendimi en iyisi biraz rahatlamak için korundum bu aralar kafam artık rahat istiyorumda sanki :D korunmayı bırakıcam am aözel bir çabada harcamicam ne zaman gelirse hayırlısı diye beklicem. İnşallah sizin de çalışmalar bu ay kendini gösterir :16:

şimdilik kaçayım çamaşırlarımı asacağım da, işlerimi yapıp bir adres almaya çalışayım bakalım nasıl olacak.. direkt kendi rumuzumla alırım bende 60gelsin:1: :1:

kışın odamın birisi yani inş olmasını istediğimiz bebiş odasını çamaşırlarım ütüm için kullanıyorum odada eşyalar var da genelde oraya asıyorum çamaşırlarımı hemen kuruyor
sanırım bizim ev çook sıcak... ara kat ve çok fena sıcak olacak bu sene belli :31:
iştee buuu oh yahu gel valla sende 60gelsin yap sdtiveninki gibim :D ben sana özelden yazarım adresimi kuzu adres alınca beni ekle bende gruba eklerim seni :34:

anaaaaaaammmm inşallah normal olur sağlıkla,hayırla:16::16::16::16::16::16:

aynen ben de öyle yapıyodum bacım benim evimde çok sıcak,ama şimdi balkonu kapattırdım ve orda kurutuyorum daha şimdiden zorluk yaşıyorum birkaç ay sonra oda dolucak,havalar daha da soğucak almam gerekiyo benim:31: daha araştırmadayım ama inşallah iyi bişey bulurum:31:

hadi öptüm seni de kolay gelsin canım:54:

anaaaaaaammmm inşallah normal olur sağlıkla,hayırla:16::16::16::16::16::16:

aynen ben de öyle yapıyodum bacım benim evimde çok sıcak,ama şimdi balkonu kapattırdım ve orda kurutuyorum daha şimdiden zorluk yaşıyorum birkaç ay sonra oda dolucak,havalar daha da soğucak almam gerekiyo benim:31: daha araştırmadayım ama inşallah iyi bişey bulurum:31:

hadi öptüm seni de kolay gelsin canım:54:

canım kurutma makinem yok nasıl olduğunu bilemiyorum.nereye koyucam diyorsun da,bak balkonu kapatmışsın oraya koysan olmaz mı.bizim balkonlarda da priz var sizinki nasıl bilmiyorum ama üçyolla filan hallour gibi geldi bana.
bu arada ben de çocuk odasını herkes gibi çamaşır ve ütü odası olarak kullananlardanım :1: inşş bebişim çok bekletmez de, ben de çamaşırları nerede kurutucam derdine düşerim :9: gerçi sizin evler sıcakmış, benim evim en üst kat ve hiç ısınmadık geçen kış,bakalım bu yıl nasıl olacak,ev soğuk ama atıl oda da durdukları için bana sorun teşkil etmiyor çamaşırlar :6:
bi de saten boyayı yatak odalarına tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ben de,ithal duvar kağıtlarıysa çok güzel oluyor,nasip olursa ben de odanın bir kısmında duvar kağıdı kullanmak istiyorum çocuk odası için,sen de öyle düşünebilirsin :34:

ya valla güzel bişeye benziyo benim de yerim yok aslında çam.makinasının üstüne koydursam diyorum o da nası oluyo anlamadım bi türlü makina sallanıyo ya yıkarken üstteki makina ya düşerse:53: evet canım saten boya silinebilir boya,evim o boyadan krem rengi boyadan memnunum ama duvar kağıdı uzun yıllar dayanıyosa temizlik derdi olmaz diye düşünüyorum:31:

hoşgeldinn özlettin kendini:16: inşallah tutar canım bebişin az kalmış zaten biz de seninle beraber tuttuk nefesimizi gelişmelerden haberdar et:34:

anladım canım çok sağol iyice bi araştırıyım ben o zaman...:54:

iyiym canım çok teşekkür ederim,evet oğluşumuz olabilir:nazar::emir_bebek: sen nasılsın nası gidiyo? kendini nası hissediyosun? bebek nasıl? kazakların atılmadığını ben de duydum,peki pamuklular atılıyo mu? bebeğin çamaşırları hep pamuklu olcak ya ondan soruyorum..bide sen nereye kurdurdun,çam.makinasının üstüne mi? öyle nası oluyo ya :30: bide seninki hangi marka? ne zmaandır kullanıyosun? ayrıca senden ve raraavisden mesaj görünce kalbim güm güm atmaya başlıyo doğurdular mı acaba diye:52:
hosbuldum cicişim saol:) inşallah canım rabbim duysn dediğini bakalım doktorum 22sine kadar olmazsan test yaptr dedi bekliyorm ama 22 sini değil haftasnuna kdr bekliycem emin olmak istiyorum.

ya valla güzel bişeye benziyo benim de yerim yok aslında çam.makinasının üstüne koydursam diyorum o da nası oluyo anlamadım bi türlü makina sallanıyo ya yıkarken üstteki makina ya düşerse:53: evet canım saten boya silinebilir boya,evim o boyadan krem rengi boyadan memnunum ama duvar kağıdı uzun yıllar dayanıyosa temizlik derdi olmaz diye düşünüyorum:31:

hoşgeldinn özlettin kendini:16: inşallah tutar canım bebişin az kalmış zaten biz de seninle beraber tuttuk nefesimizi gelişmelerden haberdar et:34:

anladım canım çok sağol iyice bi araştırıyım ben o zaman...:54:

iyiym canım çok teşekkür ederim,evet oğluşumuz olabilir:nazar::emir_bebek: sen nasılsın nası gidiyo? kendini nası hissediyosun? bebek nasıl? kazakların atılmadığını ben de duydum,peki pamuklular atılıyo mu? bebeğin çamaşırları hep pamuklu olcak ya ondan soruyorum..bide sen nereye kurdurdun,çam.makinasının üstüne mi? öyle nası oluyo ya :30: bide seninki hangi marka? ne zmaandır kullanıyosun? ayrıca senden ve raraavisden mesaj görünce kalbim güm güm atmaya başlıyo doğurdular mı acaba diye:52:

canımcım geldim ben...bu saate kadar son hazırlıklarımı tamamladım, temizlendim, duşumu aldım doğuma hazırım :)

friedmancım açıklamış sana ama bende bi geçeyim üstünden..dün kontrole gittim zaten bnm bebiş sorunluydu biliosun kilosu gerideydi baya ki dün de gördük pek büyümemiş..suyuma baktık çok azalmış bebişin kafası da doğum yolundaydı zaten hissediyorum acıtıyo aşağıyı..
muayene edicem seni dedi açılmam var mı diye baktı 1 parmak açılmam var ve bebeğin saçına dokundum dedi..bu hafta kesin doğurtacak yerın kontrole gidicem tekrar sonrasında büyük ihtimalle suni sancı verecek ve bebeğin kalp atışlarını takip edecek..eğer bir sorun olmazsa normal doğum yaptıracak bebeğin dış dünyaya daha rahat uyum sağlayabilmesi için ki inşallah da öyle olur hem doğum sancısını hem de sezeryan dikişlerni çekmek istemiyorum hazır sancı almışken çekeyim bitsin :)
bakalım büyük ihtimalle yarın doğum var ama ben çok tuhafım..dün gece rüyamda kendi başıma doğurdum o kadar gerçeğe benziyodu ki uyandığımda tüylerim diken diken olmuştu :)

kurutma işine gelince cnm ben küçük bi antrem var banyonun önünde oraya kurdurdum ama mak. üstüne de koyabiliyosun aparatı var onların montaj yapıyolar.
pamuklular atılıyor cnm gönül rahatlığıyla atabilirsin herhangi bir bozulma olmadı bende şimdiye kadar.1 yıla yakındır kullanıyorum cnm ben hoş havalar sıcakken ihtiyaç duymuyosun kışın da bikaç ay kullanabildim ama memnunum tek problem biraz kırıştırıyor düzenli atmak lazım bir de biter bitmez mak. çıkarmak lazım içinde kalmasın..bnm mak. beko cnm en düşük modelinden o bile yetiyor ki özellik olsun dersen onlar tabi daha da iyidir..

Back
X