- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.341
kuzum neden öyle oldu anlamadım ya yazınıda mesajınıda yeni gördüm seni arkadaş olarak ekledim hatta egemle arkadaş olmuşsunuz olmadı o netteyse ona diyeyim hemen üye yapsın seni ayy kuzum valla birden panik oldum :S birde herşeyi kapalı ve özel yaptık ondan sanırım bulamıyosun kuzufermii ozeline bak. dogurdum dogurucam face de yeni uyelik aldım ki aranıza katılayım ama senin mail adresini ekleyemedim arkadas olarak bulamıyor. kulubun adı falan nedir ya tam bir bilgi vermiyorsunuz. buraya da gelmiyorsunuz
sdtive seni arkadaş olarak ekle dedim. adım rara avis
friedman seni de buldum ama arkadaş olarak eklenmiyorsun ki.
Yagmurla bereketlenen bu guzel gune uyanannn tummm meleklerrr gunaydinnnnn gunaydiiiinnnn.Rabbim gununuzu guzel eylesin.yuzunuzden gulucukler eksik olmasin ins.3::
canlar selam hepinizi o kadar çok özledimki bende hep facede takılıyom fazla giremiyom buralara ama arada takip ediyom sizleri... eski muhabbetlerimizi öle özledimki düşünüyorumda zaman ne çabuk geçiyo hamilelik sürecimi sizinle paylaştım o zamanlar geçmek bilmeyen zaman şimdi su gibi geçiyo kızımla:) bu arada recn egem minikgelin hayalimduam bnm cnm arkadaşlarım umarım sağ sağlim hayırlısı ile sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize her daim dua edicem sizlere unuttuğumu sannmayın sakın sizi .... artı hamiş olan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum umarım sizlerde hayırlısı ile kucaklarınıza alırsınız kuzucuklarınızı... bu arada facedeki grubunuza bende katılmak isterim kızlar orda paylaşımlar daha kolay oluyo ben eylül anneleri grubundayım egem cnm grubun adını sölersen sevinirim kabul edersin beni de ... hadi hepinizi kocaman öpüyorum canlarrrrrr muckkkkk
canlar selam hepinizi o kadar çok özledimki bende hep facede takılıyom fazla giremiyom buralara ama arada takip ediyom sizleri... eski muhabbetlerimizi öle özledimki düşünüyorumda zaman ne çabuk geçiyo hamilelik sürecimi sizinle paylaştım o zamanlar geçmek bilmeyen zaman şimdi su gibi geçiyo kızımla:) bu arada recn egem minikgelin hayalimduam bnm cnm arkadaşlarım umarım sağ sağlim hayırlısı ile sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize her daim dua edicem sizlere unuttuğumu sannmayın sakın sizi .... artı hamiş olan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum umarım sizlerde hayırlısı ile kucaklarınıza alırsınız kuzucuklarınızı... bu arada facedeki grubunuza bende katılmak isterim kızlar orda paylaşımlar daha kolay oluyo ben eylül anneleri grubundayım egem cnm grubun adını sölersen sevinirim kabul edersin beni de ... hadi hepinizi kocaman öpüyorum canlarrrrrr muckkkkk
ay seni görmek ne güzel tatlı anne:) profilinden görüyorum prensesini maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan saklasın sizicanım facedeki grubun adı da sabredenler kulübü ama gizli bi grup aramalara kapalı,sen özelden facedeki adını yaz biz seni ekleyelim
benimki daha 3,5 aylık oldu hakikaten zaman geçmiyo inşallah ben de hayırlısıyla kavuşurum senin gibi meleğime
ayyy canımmmm benimm çok sevindim seni burda görmek,avatarındaki resim bebişin miii maşallahhh....
geçenlerde senden bahsetmiştik,demek ki seni çağırmışız
en yakın zamanda aramızda görmeyi diliyorum...görüşürrüzzz...muck.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?