- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.361
tüp bebek için 2 yıl evli olman gerekiyo canım,maddi anlamda bi sıkıntı yok tek sıkıntı eşim;yaşın kaç ki tüp bebek istoyosun diyo? ya son olarak eşimle aldığımız karar 3.aşılamayı yaptırıp 2-3 ay bekleyip sonrasında tüp bebek dedik,daha iyi olur inşallah.3.aşılama ertelendi sebebini biliyosun zaten,kist eritilecek...
ovilasyın zamanın mı,ne diyeyim şimdi gülüm belinize kuvvet çalışın :))) bol bol fındık,fıstık yiyin enerjiniz bol olsun:)))
tamam tatlım ben özelden atarım şimdi mesaj oh maş 3.5 aylık olmuşun bile cnm bak doğurduktan sonra gör su gibi geçecek zmn biz 2,5 aylık olduk bile öle güzel bi duyguki rabbim isteyen herkese yaşatsın inş sen şimdi kendine çok dikkat et sağlıklı beslen ve mümkünse bol bol dinlen sonradan pek dinlenme şansın olmayacakrabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin tatlım
canım seni bulduk ama arkadaş olarak ekle yazısı yok dolayısıyla ekleyemedik seni..sen beni ekle en iyisi "egemn egemn" adım
anam kimsecikler gelmemiş,ayıp yahu burayı bırakıp neden gittiniz..boşuna gelmişim geri yalnıs kaldım yaaa.kimseciklerde merak etmemiş beni sinhuşum hariç...
ruhsar_86,doğum yapmış rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin oğluna,darısı biz bekleyenlere....
anam kimsecikler gelmemiş,ayıp yahu burayı bırakıp neden gittiniz..boşuna gelmişim geri yalnıs kaldım yaaa.kimseciklerde merak etmemiş beni sinhuşum hariç...
ruhsar_86,doğum yapmış rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin oğluna,darısı biz bekleyenlere....
merhaba arkadaşlar aylardır nete girmiyordum GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ÇOK ŞÜKÜR DUALAR KABUL OLMUŞ :) ÇOK MUTLU OLDUM. BİZ TEKRAR DENEMEYE KARAR VERDİK EŞİMLE :) ADETİME 3 VAR DÜN İKİ DAMLA PEMBE LEKE GELDİ VE BİRDAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ. AMA KASIKLARIM AĞRIYOR ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ DÜN ARK. DİKKAT ET HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİLER. BÖLE Bİ DURUM YAŞAYAN ANNE ADAYLARI VAR MI BİRTEK GÖĞÜS UÇLARIM AĞRIO ÇÜRÜMÜŞ GİBİ BİRDE ARA SIRA BAŞ DÖNMESİ AÇINCADA TANSİYONUM HEMEN DÜŞÜO
ayyy ivet bunları ben de çok özlediiiiiimmmvirane gibi olmuş len bura nerde herkes lennnnnnnnn nasıldık eskiden
buaradada toplaşak arada yaaaa dadı başkaymış ikoların falan
ayyy ivet bunları ben de çok özlediiiiiimmm62:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?