- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.321
inş sağlıkla doğurur. Allah'ım kolaylıkla kavuştursun. ben de bugün pek ağırlaşmış durumdayım ama dr hala daha iki hafta bekleyebiliriz deyince moralim de bozulmadı değil. nasıl geçecek bu günler diyorum. Allah yardım etsin :) neyse bizim isim işi biraz karışık bakalım ne olacak en son. doğunca ismiyle gelir inşallah diyorum :)
günaydınn cicişlerimmm:)geç oldu ama ancak girebildim c.tesi cıktı sonuç negatif 0.5 ti.ama bugun oldu hala regl olmadım psikolojk mi acep doktorumu aradım 30 una kadar bekleyelim olmazsa haber ver cağırabılırım dedi.
kızlarrr ya birisi beni su facebook olayı hakkında aydınlatsın çözemedım durumları buraya yazıyorum bekle Allah bekle kimseden cevap yok aaa aaa:)
kız yok kebap,kokoreç felan serbest ama çiğ köfteye et koymak yasak:)) korkma :))
bu arada,doktoran bitince ne yapıcan sonuçta orda yaşıyosun eşinde orda çalışıyo,köklü mü orda kalıcaksınız.tr ye ne zaman gelicen kız?sömestır yaklaşıyo..
kızlarrr ya birisi beni su facebook olayı hakkında aydınlatsın çözemedım durumları buraya yazıyorum bekle Allah bekle kimseden cevap yok aaa aaa:)
bana özelden facebook adresini yolla canım
Kızlar hala bekliyorum. Face e gelmeyi düşünüyorum da biri bana ozelden ayrinti bildirirse iyi olur. Su anda biraz.agrim var ama bilmiyorum sancı mi diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?