- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.201
Ayyy krize girdim en son ne zaman bu kadar güldüm hatırlamıyorum.Harikaısnız yaa çadır fikrine bayıldım.Hayal gücü süperrrrbakmasınlar onlarda çok ayıp çok başkasının özeline bakılmazAcaba diyom kimsenin planlarımızı farketmemesi için çadır mı kursak :44: o zaman topiğe baksalarda göremezler belkim :26:
Huni takınca daha hızlı yazdığımız kesin hele bir ara huni resimleri ekledim ya yetişemedim son sayfaya okuyom okuyom bitmiyo.vay ananm topiktekiler kafayı yedi vayyyyy vayyyy... speedy gonzales oldunuz hepiniz maşallh kızlae yetişemedim oku oku demek huni takınca daha hızlı yazıyoruz
Allah seni iyi etsin öldüm gülmekten manyakk karıııııııııııı:))))delüsün yemin ederim sana huniye bile gerek yok:)))))çadır haaaa?oldu canımmmm
-deliği var mı?huniler size beleş topiğin ablasına özel indirimm
ben şu yeşili alacam ama onun deliğide görünüyo en azından aldığımın nasıl olduğunu biliyom diğerlerinde bişi görünmüyo ya kapalılarsaaaaaaaaaaa
kızlar koşun koşun "sabredenler kulübü" ndekiler delirdi huni takmışşşlarrrr
vay ananm topiktekiler kafayı yedi vayyyyy vayyyy... speedy gonzales oldunuz hepiniz maşallh kızlae yetişemedim oku oku demek huni takınca daha hızlı yazıyoruz
bebeğimiz olduğunda adını huni koyucazzzz :))))))kızlar koşun koşun "sabredenler kulübü" ndekiler delirdi huni takmışşşlarrrr
anaaaaaaa çadırda deliik vaaaaaaaaarrrrrbiri bizi ispiyonluyooooooooo
bebeğimiz olduğunda adını huni koyucazzzz :))))))
canım bana yapacaklardı ben yaptırmadım korktum ama normalde acımıyormuş sanırım sen kendini kasmışsın. ben bununla ilgili topik bile açtım. kendini kasınca damar çatlamıştır çünkü başka türlü kan gelmezkıslar bişe soracam bu gün değişik bi hast ve değişik bi doktora gittim ilk kezde simir midir nedir o testen aldı kelebek gibi bişi taktı canım yandı az tabi eve geldim baktım ki kan gelmiş acep normal mi bu o şeyden daha önce yaptıran var mı aranızda.... hadi bakem bu konuda tecrübesi olanlar hunileri çıkarında tecrübenizi paylaşın bilmeyenlerin hunisi kafasında kalabilir dermişim.....
ben de görmediiiiiiimmmmmm-deliği var mı?
- ben görmedim
-ben de görmedim :))))))))))))
gülmekten akıntım arttı sayenizde ovulasyona girdim sanırım :))))))))iştebu bombaydı kız olursa huni nur yada huni su erkek olursa hunican yada hunihan hahahahahahahaha
Amanın sneinkiler kocaman bide... aman nerden bilecekler dermişiz yarın sınıfa bi girermişiz çocukların kafada birer huniiiibirde beni düşünün ünv. de hocayım öğrenciler bir görse takmazlar beni :))))))))
koptum ya durduramıyorum kendimi artıkanaaaaaaa çadırda deliik vaaaaaaaaarrrrrbiri bizi ispiyonluyooooooooo
kıslar bişe soracam bu gün değişik bi hast ve değişik bi doktora gittim ilk kezde simir midir nedir o testen aldı kelebek gibi bişi taktı canım yandı az tabi eve geldim baktım ki kan gelmiş acep normal mi bu o şeyden daha önce yaptıran var mı aranızda.... hadi bakem bu konuda tecrübesi olanlar hunileri çıkarında tecrübenizi paylaşın bilmeyenlerin hunisi kafasında kalabilir dermişim.....
gızzzzzz delüü. ispiyonlamıyom öyle demişlerdir diye dedimdiiiiii
canım bana yapacaklardı ben yaptırmadım korktum ama normalde acımıyormuş sanırım sen kendini kasmışsın. ben bununla ilgili topik bile açtım. kendini kasınca damar çatlamıştır çünkü başka türlü kan gelmez
bu benim bittiğim andır sanırım göbeğim düştüben de görmediiiiiiimmmmmm
arkadaşım maalesef sorunun cevabını bilmiyorum vee kafamda bırakıyorum huni mi
aaaaaaaaaaa branştaşım benim,çok sevindim.kız burda imla kurallarına uymuyoğ ya ayıp mı sence:)))))
hangi şehirdesinşimdi durmuş ama sanırım o anlık olmuş galiba korktum bende..... asıl korkutan ilaçlı film bu yeni dr hepsini istedi... ilk kez araştırma ve uygulama hast gittim inş. pişman olmam yaaaa doktor çok ii ilgilendi inş. tüp bebeke gerek kalmadan bebişim olur....
gülmekten akıntım arttı sayenizde ovulasyona girdim sanırım :))))))))
Aaaaa bir avuç topikte ne kadar çok edebiyat öğretmeni olduk....Ben de varım yalnız bişi tespit ettim edebiyat öğretmenleri çok geç hamile kalıyor....Neden acabaiki tane arkadaşım var biri 9. ayında diğeri 12.ayında kaldıen tembeli de ben 15 ay oldu bişey yok daha
hsg zormuş öyle söylediler ama evleneli 1 yıl olmadıysa çektirme sakınşimdi durmuş ama sanırım o anlık olmuş galiba korktum bende..... asıl korkutan ilaçlı film bu yeni dr hepsini istedi... ilk kez araştırma ve uygulama hast gittim inş. pişman olmam yaaaa doktor çok ii ilgilendi inş. tüp bebeke gerek kalmadan bebişim olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?