Sabredenler Kulübü 2012 :)

bakmasınlar onlarda çok ayıp çok başkasının özeline bakılmaz Acaba diyom kimsenin planlarımızı farketmemesi için çadır mı kursak :44: o zaman topiğe baksalarda göremezler belkim :26:
Ayyy krize girdim en son ne zaman bu kadar güldüm hatırlamıyorum.Harikaısnız yaa çadır fikrine bayıldım.Hayal gücü süperrrr
vay ananm topiktekiler kafayı yedi vayyyyy vayyyy... speedy gonzales oldunuz hepiniz maşallh kızlae yetişemedim oku oku demek huni takınca daha hızlı yazıyoruz
Huni takınca daha hızlı yazdığımız kesin hele bir ara huni resimleri ekledim ya yetişemedim son sayfaya okuyom okuyom bitmiyo.
Allah seni iyi etsin öldüm gülmekten manyakk karıııııııııııı:))))delüsün yemin ederim sana huniye bile gerek yok:)))))çadır haaaa?oldu canımmmm

Çişim geldi sıkıştım bırakıp vc ye gidemiyorum hani çocuklar oyun oynarken dalar altına yaparya bide güldürüyosunuz altıma yapcam şimdiiiii

-deliği var mı?
- ben görmedim
-ben de görmedim :))))))))))))

kıslar bişe soracam bu gün değişik bi hast ve değişik bi doktora gittim ilk kezde simir midir nedir o testen aldı kelebek gibi bişi taktı canım yandı az tabi eve geldim baktım ki kan gelmiş acep normal mi bu o şeyden daha önce yaptıran var mı aranızda.... hadi bakem bu konuda tecrübesi olanlar hunileri çıkarında tecrübenizi paylaşın bilmeyenlerin hunisi kafasında kalabilir dermişim.....

canım bana yapacaklardı ben yaptırmadım korktum ama normalde acımıyormuş sanırım sen kendini kasmışsın. ben bununla ilgili topik bile açtım. kendini kasınca damar çatlamıştır çünkü başka türlü kan gelmez

birde beni düşünün ünv. de hocayım öğrenciler bir görse takmazlar beni :))))))))
Amanın sneinkiler kocaman bide... aman nerden bilecekler dermişiz yarın sınıfa bi girermişiz çocukların kafada birer huniiii
anaaaaaaa çadırda deliik vaaaaaaaaarrrrr biri bizi ispiyonluyooooooooo
koptum ya durduramıyorum kendimi artık

Evet banada yapıldı gayet normal zaten rahim ağzında yara olsa idi doktorun söylerdi.

şimdi durmuş ama sanırım o anlık olmuş galiba korktum bende..... asıl korkutan ilaçlı film bu yeni dr hepsini istedi... ilk kez araştırma ve uygulama hast gittim inş. pişman olmam yaaaa doktor çok ii ilgilendi inş. tüp bebeke gerek kalmadan bebişim olur....

aaaaaaaaaaa branştaşım benim,çok sevindim.kız burda imla kurallarına uymuyoğ ya ayıp mı sence:)))))

Aaaaa bir avuç topikte ne kadar çok edebiyat öğretmeni olduk....Ben de varım yalnız bişi tespit ettim edebiyat öğretmenleri çok geç hamile kalıyor....Neden acaba iki tane arkadaşım var biri 9. ayında diğeri 12.ayında kaldıen tembeli de ben 15 ay oldu bişey yok daha

hangi şehirdesin

kızz sınıf öğretmenlerinin hamile klma ayı kaç acabaa :26::26::26:

hsg zormuş öyle söylediler ama evleneli 1 yıl olmadıysa çektirme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…