- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.241
galiba rehber öğretmenler de baya tembeller.yada ben çok uyuşuk çıktım
ben deldiiiimm tez çalışmalarım üzerinde biraz daha kafa yormak için ayrıldım dııiyiydik be yaa. farmusay dan ses yok gitti galiba sen de gidiyorsun( eğlence sona erdi deseneeee
Hamileysem de gülmekten düşmüştür artık mahkemeye vercem sizi dava etcem.
Bende merak ettim bende sınıfçıyım da....
Bakalım tutacakmı senin tarihler....
.
övünmek gibi olmasın bu konuda doktorayı bitirmiş bulunmaktayımşekerim onu fermiye sormak lazım. doktora yaptı bu konudaaaa
Tamam ben olayı çözdüm yaaaa branş mühim değil hepimiz doğuramıyoruz= hepimiz öğretmeniz.... herkes öğretmenmiş booooo valla bu meslek bizi kısır yapacak istifa mı etsekkkk:)) o kaaa çocuğun içinde de hala çocuk istiyoruz ya bazen onu da anlayamıyorum hiç mi öğğğğ gelmez insana
onlar gitsin yapsın sankim ne varsane halveti bacım. kırmızılar maşallah şakır şakır. halvet malvet yok. dükkan kapalı 5 gün
koptum yavalla bizim öğrencilerden biri geçen sene hamile kaldı ben de bebek düşünüyorum ya olmuyorrr.... bütün hocalar kız hamile kalmış bilmem ne diye üzülüyorlar...ben de vay be bacak kadar öğrenci bile doğurabiliyor diye ona dövünüp duruyorum bakışşş açısııı işte ne acı dimi iyi ama istatistiğini beğendim maksimum 3 ay daha beklerim
bacım naaptın batın yakın senin varmı bi gelişme yaptın mı hiç test filan.. benimkide muhtemelen 17-18 ocak gibi inşalla olurda..
kist oluşumundan korkuyorum klomen kullandım ya..inşallah kist omazzz
takar gezeriz sallar gezerizVallahi elinize, yüreğinize sağlık :)) süper oldu süper.
Listede süper olmuş, ne güzel oldu bebiş haberleri.
ay bide şu listenin en tepesinde öööylllee bekliyceğime iki atraksiyon olsa benimde ismimin yanında ne güzel olur dimi. İnşallah. :))) sırayla hepimize sonra Ooooohhhh
Hunileride vercek yer buluruz..
gittiler gittiler ahanda ben de gidiyom artıkım sabah erken kalkcem hadi öptüm sizleri herkese iyi geceleeeeerrgitmiş bizim hunililer
bişey sorcam çalışmadan sonra sabaha kadar yatanınız varmı
bende yatayım olmazsacanım ben geçen ay iki sefer yattımbişi olmadı ama arkadaşım iki ay sürekli ilişkiden sonra yattı ve ikinci ayında tutturdu
ben yattım öyle ama uyuyamadım hiç rahat edemedimnasıl yaptı arkadaşım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?