- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.221
hsg zormuş öyle söylediler ama evleneli 1 yıl olmadıysa çektirme sakın
canım 1 yıl olmadıysa çektirme gerek yok hatta bence 2 yıl olmazsa çektirme ve mutlaka eşinde test yaptırsın öptümmmmadanadayım ben
ben gidiyoreeee hepinizi öpüyore
halvettt varrrr bye byeeee
,kızz sınıf öğretmenlerinin hamile klma ayı kaç acabaa :26::26::26:
canım 1 yıl olmadıysa çektirme gerek yok hatta bence 2 yıl olmazsa çektirme ve mutlaka eşinde test yaptırsın öptümmmm
,
hımmm bu konu üzerinde deriiin ve detaylı bir araştırma yaptım vee sonuçlar
edebiyatçıların 9 ila 18 ay arasında
sınıf öğretmenlerinin 9 ila 24 ay arasında ( onların ki bebelere öğretmenlik yaptıkları için uzayabiliyomuş tabi bu bir istisnaa )
hemşireler 9 ila 40 50 (onlar işin içinde oldukları için istedikleri zaman yapaniliyolarmış ondan süre uzun )
öğrenciler heran herşey olabilir ( hahaha ben bu kategorideyim bunlarda yaramazlık konusunda hızlı oldukları için heran herşey olabiliyormuş)
kızlaarr ben kaçar herif geldi topluyo beniçook güzel bir geceydi hepinizi öptüm iyi çalışmalaaaaaarrrrrr
Harika ya gerçekten bu sayfaları face e koysak tıklanma rekoru kırar.iştebu bombaydı kız olursa huni nur yada huni su erkek olursa hunican yada hunihan hahahahahahahaha
Hamileysem de gülmekten düşmüştür artık mahkemeye vercem sizi dava etcem.ben de görmediiiiiiimmmmmm
arkadaşım maalesef sorunun cevabını bilmiyorum vee kafamda bırakıyorum huni mi
Oh ohh ne ala ne ala yarasınnnnn...gülmekten akıntım arttı sayenizde ovulasyona girdim sanırım :))))))))
Bende merak ettim bende sınıfçıyım da....kızz sınıf öğretmenlerinin hamile klma ayı kaç acabaa :26::26::26:
Ben hsg de çektirdim hem de 4 kere ahh ahhh neler yaşadım.Basınçlı sıvı yolluyorlarya benimki gitmedi.Et parçası varmış uyuşturmadan kıtır kıtır kesti doktor.hsg zormuş öyle söylediler ama evleneli 1 yıl olmadıysa çektirme sakın
HSG den sonra hamile kalma şansı artıyor.3 yıllık evliyim beneskidik yani
Bakalım tutacakmı senin tarihler....,
sınıf öğretmenlerinin 9 ila 24 ay arasında ( onların ki bebelere öğretmenlik yaptıkları için uzayabiliyomuş tabi bu bir istisnaa )
hemşireler 9 ila 40 50 (onlar işin içinde oldukları için istedikleri zaman yapaniliyolarmış ondan süre uzun )
öğrenciler heran herşey olabilir ( hahaha ben bu kategorideyim bunlarda yaramazlık konusunda hızlı oldukları için heran herşey olabiliyormuş)
eşm geçen yıl çift taraflı varikosal ameliyatı oldu onun snuçları çok iyi... bende pcos var 1 yıldır tedavi görüyom ama yumurtlayamıyorum ovülasyonda olmuyo anlayacağın.. evlenelide 3 yıl oldu 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz dr da dediki aşılamada yapsak tüpbebekte bu ilaçlı film şart şimidden yapalım işimizi garantiye alalım dedi önceki dr bu kadar ilgilenmemişti ne yalan söliyim ilaç verip verip gönderdi 15 kilo aldım 1 yıldap.tesi spor salonuna başlayacaz inş. geri verecem..
galiba rehber öğretmenler de baya tembeller.yada ben çok uyuşuk çıktım
kızz sınıf öğretmenlerinin hamile klma ayı kaç acabaa :26::26::26:
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?