- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.501
senden de bişey kaçmıyo kuzum,hemencecik de görüyon laaa,sen nasıl iş yapıcan ki bugün ben onu merak ediyorum
dualarının karşılığını aldım inşallah elifcim... bebeğini kucağana aldığını görürüz inşallah. pınar gibi resimleri paylaştığın günleri görürüz...
ayağını sürü de arkandan bizler de gelelimdoktorumu aradım biraz önce, bu ay yumurta takibi yapalım dedi, ben belki dondurma yüzünden yapmaz diyordum ama yapalım dedi... geçen ay klomeni yarım kullanmıştım, bu ay tam kullan ve 13. gün gel dedi... bakalım başlıyorum yine, eşim stressiz olsa, ilişki sıkıntısı çekmesek, yük bu kadar benim üzerimde olmasa rahat olurdum ama şimdi bu kaygıyı tek başıma yaşaamk beni çok yoruyor. bu klomende tutturamazsak, sonraki ay film, sonrasında da aşılama olacak
dualarının karşılığını aldım inşallah elifcim... bebeğini kucağana aldığını görürüz inşallah. pınar gibi resimleri paylaştığın günleri görürüz...
ayağını sürü de arkandan bizler de gelelimdoktorumu aradım biraz önce, bu ay yumurta takibi yapalım dedi, ben belki dondurma yüzünden yapmaz diyordum ama yapalım dedi... geçen ay klomeni yarım kullanmıştım, bu ay tam kullan ve 13. gün gel dedi... bakalım başlıyorum yine, eşim stressiz olsa, ilişki sıkıntısı çekmesek, yük bu kadar benim üzerimde olmasa rahat olurdum ama şimdi bu kaygıyı tek başıma yaşaamk beni çok yoruyor. bu klomende tutturamazsak, sonraki ay film, sonrasında da aşılama olacak
Herkese selamlar! Çok uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Bebisle meşgul haldeyim ayrıca başka.sıkıntılaryaşadım yaşıyorum da halen. Herkesten dua rica ediyorum en kısa sürede herşeynnormale dönsün yine huzurumuz olsun diye. Yeni hamisler var galiba.eloserce tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin! Telefondan bu kadar yazabiliyorum dualarda unutmayın!
Herkese selamlar! Çok uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Bebisle meşgul haldeyim ayrıca başka.sıkıntılaryaşadım yaşıyorum da halen. Herkesten dua rica ediyorum en kısa sürede herşeynnormale dönsün yine huzurumuz olsun diye. Yeni hamisler var galiba.eloserce tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin! Telefondan bu kadar yazabiliyorum dualarda unutmayın!
meraba canım nasılsın?uzun zaman oldu sabredenlere uğramayalı,ne var ne yok tek gelişme heralde elosercenin hamileliği,aşılama daha önce yaptırdın mı yoksa ilkmi olucak?
meraba canım nasılsın?uzun zaman oldu sabredenlere uğramayalı,ne var ne yok tek gelişme heralde elosercenin hamileliği,aşılama daha önce yaptırdın mı yoksa ilkmi olucak?
evet bayağı bi değişiklik olmuş canım,cemreyle sürekli yazışıyoruz zaten çok ama çok mutlu olmuştum.darısı benim ve isteyen arkadaşlarıma inşallah.
rabbim sanada sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım...
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:
:90::90::90::90::90::90::90::90:
geçen ay bitti canım,hatta 3.aşılama için biraz ara verelim dedim dr a tamam dedi ve doğum kontrol hapına devam dedi,ister istemez 3.aşılamada yumurtalar daha verimli olur demişti ama,boşu boşuna hormon almak istemedim bu ay kullanmadım yani.
bu arada buğün adet oldum canım( saat 04.05 ama 1 gr uykum yok şuan gözüm yüzüm şişmiş halde ağlamaktan hatta şuan birisi böh dese ağlıcak haldeyim o kadarki dolmuşum,bilmiyorum canım ya,dr dan,hastaneden nefret ediyorum artık,eşim eve gelince çok üzüldü beni o halde görünce hemen tüp bebek yaptıralım diyo yeterki sen üzülme diyo ama sanki tüp bebekle kesin olucak,ben dr dan,hastaneden nefret ettikçe eşim gidelim yaptıralım diyo,çok sıkıldım cemre,çok bunaldım,yaa şuan gözyaşlarım kendiliğinden akıyo o kadarki kötüyüm (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?