- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.521
men yeniyem qizlar...azerbaycandan..haminiza salamlar..bura cox rahatlatici ortamdi..Allah her kese hamileliyi dadizdirsin ve hamile olanlara sagliqli dogumlar nesib etsin Inwallah..Allah boyukdu Insallah ki bizim herkesin uzunu guldurecek..Biz sadece ondan istemeliyik.Siz menim ucun cox xususisiz..men 5 aydi evliyem ve her internet bawina kecen kimi burani ziyaret edirem cunki ne sualim olsa googlda yazan kimi bu sehifede gelir bir cox sualima sizin burdaki sohbetlerinizden cavab tapmisam..her birinize ayriliqda ugurlar herkesin Allah ureyine gore versin
sagol canim heqiqeten xos geldim burani cooox sevdim..men qan tahlilleri verdim prolaktin biraz yukseyiydi dermanla saldiq diger analizlerse normaldi..siz nece deyirsiz matkaya bilmirem bawa duseceysiz meni ya yox yeni matka balacadi deyib hekim ondan qorxuram.....folekula cox da bas agritmiram dermanla boyudub iyneyle catliyacaq)))))) 5 aydi evliyem kocish de ki "bakak da gorek" isden ne vaxt imkan olsa gedecek analize....Inwallah tezlikle geler de bu cirtdan cox hesretde qoymaz bizi....
canımmmmmmmmmmmm ne yapıyon nasılsın?ben var seni özlemek :)))
çok mu sahipsiz bıraktık burayı kızlar yaaa üzüldüm şimdi haftada ya bi ya iki yorum anca
çok mu sahipsiz bıraktık burayı kızlar yaaa üzüldüm şimdi haftada ya bi ya iki yorum anca
evet yaaa çok mazlum kalmış topicimiz
bu arada hamilelik takvimim de silindi boş kaldı orasıayyy çok üzülüyoruummm yaa biraz daha sürseydi keşke
bir miniğimiz daha dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiihayalimduam kuzumuz da doğum yaptıı ohh darısı kalanlarımızaa
Allahım sağlıklı uzun çoookkkk güzel bir ömür nasip etsin yavruna kuzuuuuuuuuummmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?