Sabredenler Kulübü 2012 :)

alıştım canım,şimdilik bi sıkıntı yok,inş bu şekilde devam eder.
hakikaten dayanmaktan ve sabır dilemekten başka çaremiz yok,Rabbim daha fazla sınamaz bizleri de inş.canım benim inş gelmez kırmızıların,hiç olmazsa birimizden müjdeli haberi alalım.
şu an karmakarışık olduğum için hiç bişey diyemiyorum,Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin inşşş

hiç müjdeli haber verecekmişim gibi gelmiyor canım... zaten nedense bebiş çalışmalarında başladığımızdan beri diyordum ki, eğer birgün hamile kalırsam hissederim kesin... bugüne kadar 1 ay bile hamilelik umudum olmadı, adete 1 hafta kala hep hissettim, yine de öyle durum...

eşim adetle yeni tedaviye başlayalım istiyor hemen ama ben de ara vermek istiyorum galiba. yaza yıllık izin alırım, tüp bebek yaparım diye düşünüyorum...

sen şimdi öğlen arasında mısın? yemeğini yedin mi?

neden sustunuz lan delüler ben baktım kaç sayfa yazmışlınız diye dsaha yeni gelmiş herkes fatoşumm kuzum nasılsın mesajlaşamadıkta 2-3 gün bizde haftasonu yoğunduk eşimin amcasının mevlüt okuttu adakları varmış bayağı kalabalık gırgır şamata geçti

slmlarrrrrrrrrrrr biri yazmış fatoş kk daaaaaaaaaaaaaaaaa öteki yazmış yettim gariiiiiiii bu be sankı ekmek cıktı gb cok guldum
fatoş nbrrr eloşun oğlu oluyor hemen havadis verim dedim artık senın yerine benıde eda karsıyor sensizlik zordu ilk başlar ama şimdi alıştım msjlard taciz etmene gulmekten öluyorum unutma benı

fatoooooooooooooooooşşşşşşş naber? özledim kız işe alıştın iyice:) maaşı öğrendin mi

egemmmmmmmmmmmm ben de çok özledim sizi,bebişin odasını paylaşmadın dimi tekrar,çatlarım yoksa meraktan maaşı öğrenemedim artık ilk maaşı alana kadar da sormam zaten

egemmmmmmmmmmmm ben de çok özledim sizi,bebişin odasını paylaşmadın dimi tekrar,çatlarım yoksa meraktan maaşı öğrenemedim artık ilk maaşı alana kadar da sormam zaten

bugün aylaştım canımm,c.tesi teyzeleri geldi bi güzel temizledi uerleştirdler odasını,artık heyrşey tamam son halini koydum eşinin cebinden falan da mı girilmiyo yaa face e nolcak böylee:26: yemeğe gitcekmişsin canım afiyet olsun görüşürüz yine

vayy demek bi paşa daha geliyorrr bensizliğe alıştın demek sonunda öyle olsun ama tacişzlerimden kurtulamıycaksın,yoksa 5000 tane sms i ben nasıl bitiricem hadi ben kaçtım 5 dakka yer gelirim hemen

fatoş gittimi anlamadım gözukmuoo aşağıda eloşşşş napıyon bacım heyecenlımsn nasılsın neler hissediyorsun

bu sıra hamiş kalanlar erkek senesi heralde 2 tane kızımız var gerisi hep erkek kızlar kapış kapış gitcek valla

fatoş gittimi anlamadım gözukmuoo aşağıda eloşşşş napıyon bacım heyecenlımsn nasılsın neler hissediyorsun

valla bebeem içime doğuyordu zaten ilk günden hiçkızım olacak hissi yoktuda yinede ALLAH bilir diyerekten şey etmedim ama heyecanlanmadım endense garipim kız ben kalp atışı duyuncada ağlarım dedim ama beni sadece doğumlar ağlatıyor dün ilk nefes programını izledim doğumları ağladımda ağladım görsen

eloş senmıydın kız istiyen eşin mi he eşinle maça gitsin dedin oğluşum olunca dimi kalbine göre oldu sendende ii kaynana olur ama haa vayyy gelinin haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…