- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.641
alıştım canım,şimdilik bi sıkıntı yok,inş bu şekilde devam eder.
hakikaten dayanmaktan ve sabır dilemekten başka çaremiz yok,Rabbim daha fazla sınamaz bizleri de inş.canım benim inş gelmez kırmızıların,hiç olmazsa birimizden müjdeli haberi alalım.
şu an karmakarışık olduğum için hiç bişey diyemiyorum,Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla evlat sahibi olmayı hepimize nasip etsin inşşş
fatoooooooooooooooooşşşşşşşnaber? özledim kız işe alıştın iyice:) maaşı öğrendin mi
egemmmmmmmmmmmm ben de çok özledim sizi,bebişin odasını paylaşmadın dimi tekrar,çatlarım yoksa meraktanmaaşı öğrenemedim artık ilk maaşı alana kadar da sormam zaten
slmlarrrrrrrrrrrr biri yazmış fatoş kk daaaaaaaaaaaaaaaaa öteki yazmış yettim gariiiiiiii bu be sankı ekmek cıktı gb cok guldum
fatoş nbrrr eloşun oğlu oluyor hemen havadis verim dedim artık senın yerine benıde eda karsıyorsensizlik zordu ilk başlar ama şimdi alıştım msjlard taciz etmene gulmekten öluyorum unutma benı
vayy demek bi paşa daha geliyorrrbensizliğe alıştın demek sonunda öyle olsun ama tacişzlerimden kurtulamıycaksın,yoksa 5000 tane sms i ben nasıl bitiricem hadi ben kaçtım 5 dakka yer gelirim hemen
fatoş gittimi anlamadım gözukmuoo aşağıda eloşşşş napıyon bacım heyecenlımsn nasılsın neler hissediyorsun
valla bebeem içime doğuyordu zaten ilk günden hiçkızım olacak hissi yoktuda yinede ALLAH bilir diyerekten şey etmedim ama heyecanlanmadım endense garipim kız ben kalp atışı duyuncada ağlarım dedim ama beni sadece doğumlar ağlatıyordün ilk nefes programını izledim doğumları ağladımda ağladım görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?