- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.621
canana güle güle partisinde kuzukız dert yandı ya 30 kişi gideriz hastaneye diye sizde kendinizla kavga edip herkesleri kovdunuz hayalinizde unuttun mu P
evet betselde de + var
17:45 de çıkıyorum 18:30 evde oluyom,canlarım benim çıkmam lazım şimdi kız geri geldi yanıma,olmadı böyle hiç bişey anlamadım ben bu sohbetten,sanırım betsel gelmiş göremedim ama hoşgelmiş
betsel,egemn,friedman sizleri de çok özledim.sdtive eloş sinoş hepiciğinizi çok seviyom,kusuruma bakmayın lütfen çıkmam lazım şimdi malum daha 3.günüm burda
hepiniziii kocamannnnnnnnnnnnn
whatzup ta konuştuk ya face gelmediğimz zamanlar ordan yazışıyoruz ya o zmaan
kızlar ben fatoş beleyecem diye yemek yemedim haaa 12,30 dan sonra yiyom ya yemekim geldi yiyim gelem mi hemenkaçmayın bi yere ama haaa
kızlar ben fatoş beleyecem diye yemek yemedim haaa 12,30 dan sonra yiyom ya yemekim geldi yiyim gelem mi hemenkaçmayın bi yere ama haaa
günaydın kızlar,
görüşemiyoruz ya,nasıl olacak bu işin sonu.korkuyom sonunda hepiniz beni unutacaksınız
ne var ne yok son gelişmeler neler,bir değişiklik veya yeni bi haber var mı,buraya gelen olursa bari bana son havadisleri versin
hafta sonu sizin yokluğunuzu öyle çok hissettim kidolu ama zor bir hafta sonu oldu benim için,c.tesi günü işten çıktıktan sonra hamile bi arkadaşımla çarşıya gittik,son zamanları onunda bu hafta izne ayrılıyor.ona kıyafet bakarken bi tane hamile mağazasına girdik,öyle kötü oldum ki anlatamam,hamile kalınca kot bahçivan giymeyi çok istiyordum,orda da vardı haliyle Allah'ım bana da nasip et giymeyi dedim ama ben de film o dakkadan sonra koptu şimdi bile kendimi zor tutuyorum,eski işimde olsam kendimi tutamazdım sanırım pazar günü de görümcem geldi şehir dışında iki tane çocuğu var onun da,o da üzerine tuz biber ekmiş oldu.çok dokundu ya, çok koydu içime,bütün hafta sonunu ağlayarak geçirdim..
neyse yeni bir haftaya başladık,haftasonunun etkilerini üzerimden atmalıyım artık
hepinizi tek tek çok özledim,kocaman öpüyommm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?