Sabredenler Kulübü 2012 :)

canana güle güle partisinde kuzu kız dert yandı ya 30 kişi gideriz hastaneye diye sizde kendinizla kavga edip herkesleri kovdunuz hayalinizde unuttun mu P

hıh şimdik olduuu...
bu aralar çok unutuyorum...

fatoşun nicki unutmuşum ben, bi geldim sabredenlere, superisi diye biri... ulan diyorum bu kim şimdi alakasız, tam da muhabbet edicez... bi de sdtive gördüm seni online sın demez miiii

meğersem fatoşmuş Allahım ne güldüm ya kendime

tamam canımcımmmm,ben de seni çok öptüm..kolay gelsin,görüşürüz yine

kızlar ben fatoş beleyecem diye yemek yemedim haaa 12,30 dan sonra yiyom ya yemekim geldi yiyim gelem mi hemen kaçmayın bi yere ama haaa

kızlar ben fatoş beleyecem diye yemek yemedim haaa 12,30 dan sonra yiyom ya yemekim geldi yiyim gelem mi hemen kaçmayın bi yere ama haaa

ye canım afiyet olsun.. bende bilgisayar karşısında içtim çorbamı. ama karabiberini çok koymuşum genzim yandı

neyse kızlar çıkıyorum ben....
bir arkadaş facedeymiş azıcık da onunla konuşıyım mesai başlamadan,
yine görüşürüz, öpüyorum hepinizi

kızlarrr canlarım benim,dün benden sonraki yazışmalarınızı okudum güldürdünüz beni sabah sabah, ben sizi çooooooooooooooooooooooooooookkkkkk seviyom ya,kendinize iyi bakın yokluğumda

bu arada sizle görüşmeyeli benim ikizler de okula başladı

bu gün saat 1 de kadar evde çalıştığım için kimselere yetişemedims anırım öğlen toplaştınız mı dünki gibi merak ettim

neyse canımm hadi öptüm hepinizi

günaydın kızlar,
görüşemiyoruz ya,nasıl olacak bu işin sonu.korkuyom sonunda hepiniz beni unutacaksınız
ne var ne yok son gelişmeler neler,bir değişiklik veya yeni bi haber var mı,buraya gelen olursa bari bana son havadisleri versin
hafta sonu sizin yokluğunuzu öyle çok hissettim ki dolu ama zor bir hafta sonu oldu benim için,c.tesi günü işten çıktıktan sonra hamile bi arkadaşımla çarşıya gittik,son zamanları onunda bu hafta izne ayrılıyor.ona kıyafet bakarken bi tane hamile mağazasına girdik,öyle kötü oldum ki anlatamam,hamile kalınca kot bahçivan giymeyi çok istiyordum,orda da vardı haliyle Allah'ım bana da nasip et giymeyi dedim ama ben de film o dakkadan sonra koptu şimdi bile kendimi zor tutuyorum,eski işimde olsam kendimi tutamazdım sanırım pazar günü de görümcem geldi şehir dışında iki tane çocuğu var onun da,o da üzerine tuz biber ekmiş oldu.çok dokundu ya, çok koydu içime,bütün hafta sonunu ağlayarak geçirdim..
neyse yeni bir haftaya başladık,haftasonunun etkilerini üzerimden atmalıyım artık
hepinizi tek tek çok özledim,kocaman öpüyommm sizi

kuzum seni unutmak mümkün mü yaaaa
keşke sana vereceğim müjdeli haberlerim olsa ama yok... bu hafta cumaya doğru bekliyorum kırmızıları ve sanırım tedaviye de ara veriyorum, yorulmuş hissediyorum çünkü. kızlar iyiler, binnur bebeişin odasını hazırlamış haftasonu kıyafetleri falan ütülemişler. diğerleri de aynı devam

ben de haftasonu misafirliğe gittim, akrabalarla dolu bir ortam, benim yaşımda biri vardı, 7 aylık dünya tatlısı bebği var. haliyle insanlar da bana hadi yok mu sizde dedi durdu yine başka başka hamileleik haberleri aldım, milletin 2. çocuğu falan... Rabbim sabır ver dedim ama dayanmak hakikaten zor. Haftasonu bir de pikniğe gittik cyesi, orda da bu hep bahsettiğim hamile arkadaşlar vardı, çok samimiyiz ya, ultrason resimlerine falan baktık, ikizinki öyle şeker ki

İnşallah bize de nasip olur demekten, dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden ne yazık ki...daha fazla beklemeyelim artık..
Sen alıştın mı işyerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…