- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.601
ay öyle vallhi...kocalara da herşeyi tembihledik di mi sinhus?
ewt bacım yemekhaneden yemek yiyoruz,sabah kahvaltı yapıp çıkıyorum,yemeklerim düzene girdiçayım ayağıma geliyor mutfak yanı başımızda şimdilik iyi gidiyor maşallah diyeyim de inş daha da iyiye gider,bu arada hala maaşımı resmen öğrenmiş değilim :18: :44::44:
ewt bacım yemekhaneden yemek yiyoruz,sabah kahvaltı yapıp çıkıyorum,yemeklerim düzene girdiçayım ayağıma geliyor mutfak yanı başımızda şimdilik iyi gidiyor maşallah diyeyim de inş daha da iyiye gider,bu arada hala maaşımı resmen öğrenmiş değilim :18: :44::44:
minikgelinden haber yok maalesef daha bekliyoruz gelirse haber sana yazarım ben ama sinhuzun dedii gibi whatsapı hallet süper olur face gibi hepbirlikte mesajlaşırdık aynı andasohbet yapardık demi kzılarrrr bu arada ne iş yapıyon sen muhasebe vs falan mı ne program kullanıyordsun zorlanırsan muahsebede vs yardıme derim sen msj at araraımda seni haa herr daim yanındayız kuzu
ben geldiiiiiiiiimmmm
neyi memiktolar orta yerde çıkarılmayacak bebişler orta yerde emzirimeyecekhastaneye kimseler gelmeyecek daha varmıydı deli karılarrrrr güldüm size çok güldüm 2 dk da gardınızı alıp doğurdunuz haaaa
fatoş ne kdr sevılıyorsun bak betsel bile nerelerden gelmiş hg
şu sana iş öğretene arkadaşa sorsana bana maaştanbahseden olmadı acaba nasıl kime sorcam de sen ne maaş alıyorsun vs aç konuyu öğren ayıp mı kızım para için çalışıyoruz sonuçta eeee akşam kaçta çıkıyorsun işten
hoşgeldin bacımmm nasılda yetiştin allahına gurbannnnn
sinhus ve sdtive sizin isimlerinizin sonunda neden + işareti var diyin bakim merak ettim şimödi farkettim konu dağılmasın tabi ama hanife gibi oldum lan pat diye lafa değişik konuyla daldım
süperiz biz kızıııım ne sandın sen
yalnız ne dicem yaa, bunlar nerde konuşulmuştu ki
17:45 de çıkıyorum 18:30 evde oluyom,canlarım benim çıkmam lazım şimdi kız geri geldi yanıma,olmadı böyle hiç bişey anlamadım ben bu sohbetten,sanırım betsel gelmiş göremedim ama hoşgelmiş
betsel,egemn,friedman sizleri de çok özledim.sdtive eloş sinoş hepiciğinizi çok seviyom,kusuruma bakmayın lütfen çıkmam lazım şimdi malum daha 3.günüm burda
hepiniziii kocamannnnnnnnnnnnn
sinhus ve sdtive sizin isimlerinizin sonunda neden + işareti var diyin bakim merak ettim şimödi farkettim konu dağılmasın tabi ama hanife gibi oldum lan pat diye lafa değişik konuyla daldım
yaaaaaaa
neyse sen hele bir iyice alış, düzenini kur da daha çok konuşuruz inşallah canım benim
ne bilem eloş yaaa, onlineız diye mi acep :44::44:
süperiz biz kızıııım ne sandın sen
yalnız ne dicem yaa, bunlar nerde konuşulmuştu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?