Sabredenler Kulübü 2012 :)

o ne saçma şey yaaa :44::44:
artık maaş alınca görürsün...
kendi maaşını da sen mi yapıcan yoksa muhasebede?
öyleyse, bir ayar çekiver

şu sana iş öğretene arkadaşa sorsana bana maaştanbahseden olmadı acaba nasıl kime sorcam de sen ne maaş alıyorsun vs aç konuyu öğren ayıp mı kızım para için çalışıyoruz sonuçta eeee akşam kaçta çıkıyorsun işten

çok sağol canım benim,ben finanstayım o belliydi zaten program olarakda farklı bir ERP programı kullanılıyor Canias diye,işte şimdi programa alışıyorum yoksa zaten önceden yaptığım iş olduğu için çok zorluk çekmiycem diye düşünüyorum,
whatsapp a bakmıştım olmamıştı canlarım yapamadım ben onu,olmazsa tekrar denerim

süperiz biz kızıııım ne sandın sen

yalnız ne dicem yaa, bunlar nerde konuşulmuştu ki

bu arada sabah 7:30 ben yataktayım fatoşa msj attım kalk bacım işe geç kalma dedim... yazık hergün taksiye binilirmi ayol

sinhus ve sdtive sizin isimlerinizin sonunda neden + işareti var diyin bakim merak ettim şimödi farkettim konu dağılmasın tabi ama hanife gibi oldum lan pat diye lafa değişik konuyla daldım

17:45 de çıkıyorum 18:30 evde oluyom,canlarım benim çıkmam lazım şimdi kız geri geldi yanıma,olmadı böyle hiç bişey anlamadım ben bu sohbetten,sanırım betsel gelmiş göremedim ama hoşgelmiş
betsel,egemn,friedman sizleri de çok özledim.sdtive eloş sinoş hepiciğinizi çok seviyom,kusuruma bakmayın lütfen çıkmam lazım şimdi malum daha 3.günüm burda
hepiniziii kocamannnnnnnnnnnnn

vay beeeee ben sabredenlere gönul koyarak gittimdi benı hamiş bırakmadı die aylar sonra gerı döndum vayyy beee
eloş daha cok varda burda yazamamm burda rutk var

ay üf hızınıza yetişemiyorum,bi yandan iş de var,olsun fatoşum daha önemli kız daha maaş öğrenilmez mi sorsana birilerine

yaaaaaaa
neyse sen hele bir iyice alış, düzenini kur da daha çok konuşuruz inşallah canım benim

sinhus ve sdtive sizin isimlerinizin sonunda neden + işareti var diyin bakim merak ettim şimödi farkettim konu dağılmasın tabi ama hanife gibi oldum lan pat diye lafa değişik konuyla daldım

ne bilem eloş yaaa, onlineız diye mi acep :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…