Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar tahlili verdim bir saat sonra alıcam.ama negatif çıkıcak eminim buna.olsun yinede kısa süre de olsa o mutluluğu yaşamak güzeldi.

kızlar tahlili verdim bir saat sonra alıcam.ama negatif çıkıcak eminim buna.olsun yinede kısa süre de olsa o mutluluğu yaşamak güzeldi.

Canım İstanbulda mısın sen? Hangi hastaneye verdin kan tahlilini? Benimde bir kaç gün gecikirse vermek istiyorum da hem kaç para?

selam kızlar ne yapıyosunuz....
ezan okunuyo burda...
şu ezanlar yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar versin RABBİMMM....

Amin. İnşallah ilk hafadan itibaren güzel haberlerle doldururuz burayı. Bu ay olmazsa şubat 2012 :) devam... Takılmamak, stres yapmamak böyle bir şey mi oluyor?

Amin. İnşallah ilk hafadan itibaren güzel haberlerle doldururuz burayı. Bu ay olmazsa şubat 2012 :) devam... Takılmamak, stres yapmamak böyle bir şey mi oluyor?
İNşallah canım....
ne oluyor canım onu anlamadım :)
stres yok diyoruz biz her zaman...
sebebsiz inferlitenin nedeni STRES...

aminn . senin bat ne zaman ?

bilmiyorum ki canım ben düşük yaptım 16 gün kanamam sürdü..
dha yeni bitti kanamam...
yumurtlama ne zaman olacak mı bilmiyorum bile..

bu arada kızlar yaa bende garip birşeyler oluyo :26::26: benim adete bir hafta kala gögüslerim şişer ve biraz ağrır bazen karnım ağrır ama bu sefer dört beş gün önce kasıklarda ağrım oldu böyle şiş gibi ve otobüse falan binipde sarsılırsam sanki düşecek gibi ağrı veriyodu gögüslerimde ağrımaya başladı ama bugün hiçbirşeyim yok kafam karıştı benim yaaa

bir de bilğiniz var mı bilmiyorumda daha önceden bağsuru olupda kalmayan kişilerin hamileliğinde bağsur tekrarlarmış öyle birşey duydunuz mu yada başınıza geldi mi ?

gebelik belirtisi de olabilir...
adet belirtisi de...
biz gebelik diye düşünelim öyle olsun :)...
bağsur hakkında bi bilgim yok malesefff...

gebelik belirtisi de olabilir...
adet belirtisi de...
biz gebelik diye düşünelim öyle olsun :)...
bağsur hakkında bi bilgim yok malesefff...

evet evet haklısın böyle düşünmek daha rahatlatıcı
Rabbim hepimize gönlümüzde olanın en güzeli verir inşallaahhh AMİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar benıde aranıza alın bende tam dort senedır besıncı seneye dondu sabredenlerdenım yasım 27
hoşgeldin canım aramıza....
ALLAHım daha fazla bekletmez İNşallah herhangi bir sorununuz var mı peki ?

evet evet haklısın böyle düşünmek daha rahatlatıcı
Rabbim hepimize gönlümüzde olanın en güzeli verir inşallaahhh AMİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN

İNŞALLAH Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…