- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.561
bende idrarda pozitif rmedike kan testine karşıyım cnmmm boşuna gidip umutlanırken negatf lafını duymak hoş deilya bir iki yaptırdım geçmişte yanlış alarm eşim kan tahliline idararda çıkmadan baktırmaz bir dahabekliorum gelsede testi yapsam ya çıkrsa havalara uçarım ama ya çıkmazsa neyim var benim
ben de kullanmıştım 1 ay preseedi aslında sürekli kullanmak gerek yumurtlama dönemlerinde. tabi yumurtlama gününü denk getirebilirsem :) düzensiz bir adet olunca yumurtlama günü de karışıyor yaaa.
preseed cnm bi jelll dogal bi jel spermleri rahme kdr götürüyor ve koruyor daha uzun yaşamasını ilerlemesini saglıyor... kimi kadınlardaki rahim iç salgısından dolayı spermleri öldürebiliyor yada ilerlemesini engelliyebiliyormus.. yada yavaş spermlerin ilerlemisine ardımcı oluyormuş.. bakalım bende işe yarıycakmı:)
kaynanamla aramda 40 yaş varanlaşmam zorrr dogal olarak kuşak farkı çok.. ama sorunum kaynanam yaşının kadını olmayıp daha genç olmaya çalışıyorrr herşeye burnunu sokuyor.. sürkeli içli dışlı olmak istiyor.. bense yaşımdan daha olgunum sessiz sakin kimsenin işine karışmam kimsede beni işime karışmasın isterim..çok farklıyız yine idare ediyorum ilk evlendigimde daha bunaltıyordu benii kalp kırmak istemedigimden ne derse alttan alıyordum ama şimdi öle deil istemiyorsam istemiyorum diyorummm :)
canım takma kayınvalideni bende anlaşıyom dediğim bazı şeyleri görmezden geliyom o ne derse ben kafama göre yapıyom falan yoksa benimkininde beni öğretmeye çalıştığı zamanlar bi misafirlere gelecekse benim ufak tefek şelerimin yerini değiştirmeler falan var o anda çok canımı sıkıyo ama sonra iiliklerini düşünüyom buda bunun huyu diyip geçiyom bide sürekli bi arada diiliz die ufak tefek şelerle canımı sıkmıyom işte
herkese teşekkürler. ben ms hastasıyım acaba onun yuzunden mi boyle oluyor diye dusunuyorum simdibir daha da gecikme olursa ne idrar test ne hcg baktırmayacagim. en az 10 gun gecsin. boyle daha stres oluyorum.
iyi de simdi ben onumuzdeki ay hangi tarihe gore davranacagim? su 13-14-15. gunleri mi denesem of ya
hmm artık onu takip edicez. bu bayanların işi de pek pis... acayip moralim bozuldu bu kimyasal gebelik işine. yarına misafir var. ben burada uğraşıyorum. kafamı dağıtmak için gidip evi temizlesem daha iyi olacakcnm kimi zamanlar adet zamanı düzensizleşebiliyor bende bu iki aydır tam gününde oluyorum onda önce 9 gn ve 5 gün geckti mesela..
sen uzayan yumurta akı kıvamında akıntın oldugunda ilişkiye girr yeterli olur cnmmm
hmm artık onu takip edicez. bu bayanların işi de pek pis... acayip moralim bozuldu bu kimyasal gebelik işine. yarına misafir var. ben burada uğraşıyorum. kafamı dağıtmak için gidip evi temizlesem daha iyi olacak
fermi cnm iyiki listeyi ünceledin ben duayı unutmuştum yoksa:) ffeda için dua etcez bugun:) inş göbüşüne bebegi konar bu ay:)
inşallah canım inşallah bu ay bebeğine kavuşur. Sen de güzel bir rüya görmüşsün gördüüümmm inşallah hayırlara vesile olur ve bebeğini alıverirsin kucağına canım.
hep söylerim şimdide söylüyorum umutlarının tam bittiği tükendiği noktada hayat senin için yeni bir başlangıç hazırlıyodur. Bunu denedim gördüm
in cm hepimiz hamiş kalalım:)benim her işim gec olurrr amasonunda mutlu sona kavuşurum.. ünivi geç kazandım, işe geç girdim,babam eşimle evlenmi istemedi en sonunda verdi ve şuanda eşimle kanka oldu babam:) bunun gibi bisüür örnek veririm bi magazada kıyafet begenirim o an alamam sonra giderim alayım ama satılmış olur başka bi zaman ölesine bakarken aynısından görürüm ve alırım:) herşeyim böledr ondan diyorumki bekliycem yineee ve sonunda bebişime kavuşcam:)
bak işte sen de yaşamışsın hem de defalarca Rabbim hiiç ummadığımız anda verir herşeyi önemli olan kıymet bilmek ve anlayabilmekinşallah hepimiz bu yıl içinde hamile olur doğuruveririz nüfus patlaması yaşatırız
ehueuhe inş cnm bnm inş:) vala gönülden isteyen herkese nasip etsin emini hepimiz gül gibi bakarız evlatlarımıza:) şimdi ben çıkayım yemek yiycez:)
Canım benim normalde adetten önce göğüslerim şişmez acımaz.Şimdi de şişmedi ama acıyor,uçları da acıyor.Normalde adet geçtikten sonra yapıyordum ama evde vardı yapıyım dedim.Zaten yumurta takibine gittiğimde 18. gün falan çatlıyo benimki o yüzden baktırsam kanda bile çıkmaz.Sağol canım ya inş hamileyimdir.Yoksa gelecek ay aşılama yaptırcaz.sen adet gününde yap testi en erken o zaman çıkar..göğüslerin hep acır mıydı yoksa bu ay mı acıyo sadece..
çünkü bnm hamileyken çok acıyodu.bende en etkili belirti o olmuştu inş seninde öyledir cnm..
Rüyan hayırlara çıksın inş canım.Rüyası bile ne kadar güzel değil mi.Ben rüya görüyüm diye de dua ediyorum.Çok mutlu oluyor insan.slm kızlar nslsınız:)
gce ruyamda çok etkilendim kızlar uzun zamandır bebek rüyamda görmüyorum çok gercek gibiydi..
bu ay pressed kuallandım 13 ve 16 günlerde ovulasyonun..rüyamda eczacı arkadaşımla konuşuyorum ona üzüldügümü sadece 13-16 da ilişki oldugunu hamile kalamadım diye dert yanıyorum oda diyorki bende bi test var yeni getirdim kan testi gibi kesin sonuc veriyor al bunu dene diyor.. ben hemen testi yapıyorum ..işin ilginç yanı test dijitall ve hscg degerini ve dogum yapcak tarihini söylüyor.. hscg 43 çıkıyor dogum zamanımda 300 gün sonra diye çıkıyorr.. acaip seviniyourmmmm hemen gelip buraya yazıyorum sakın moralinizi bozmayın bakın ben iki günlük ilişki ile hamile kaldım diyorum:)
hayır olsun sabah mutlu uyandım etkilendim baya...cidden b ay 13-16 da ilişki oldu benim tahmini ovulasyon zamanımda akıntı ygunluguna göre 14-15 de oldu... şuanda hiç akıntım yokkkk sadece bel arım var 3 gündürrr okdr
bugün yine test yaptırdım hcg 100'e düşmüş. yine kimyasal gebelik. ağlayıp duruyorum((
aslında haklısın okudukça kafam karışıyor. ama bu iş benden mi kaynaklanıyor nedir bilmek istiyorum. dikkat etmem gereken birşeyler varsa vs. şimdilik hazırlıkları tamamladım. artık gerisi yarına. ama bu moral bozukluğu ile nasıl idare edeceğim ben bilemiyorum. İnşallah Rabbim diğer bekleyenlerin yüzünü güldürür bu ay :)cnm daha bşy okuyup kafanı karıştırmaaa rabbim büyüktür hera herşey olabilir... sen git yarnki misafirin için hazırlık yappp kafanı dagıt:)
aslında haklısın okudukça kafam karışıyor. ama bu iş benden mi kaynaklanıyor nedir bilmek istiyorum. dikkat etmem gereken birşeyler varsa vs. şimdilik hazırlıkları tamamladım. artık gerisi yarına. ama bu moral bozukluğu ile nasıl idare edeceğim ben bilemiyorum. İnşallah Rabbim diğer bekleyenlerin yüzünü güldürür bu ay :)
amin inş. allh tüm isteyenlere ve bana :) hayırlı evlat verir tez zamanda..
amin amin amin!Aminnnn inş en hayırlı en tez zamanda imanı kamil,ahlakı Peygamber Efendimiz gibi güzel, yumuşak huylu, sağlıklı,akıllı,neşeli,güzel hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?