Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya bir iki yaptırdım geçmişte yanlış alarm eşim kan tahliline idararda çıkmadan baktırmaz bir daha bekliorum gelsede testi yapsam ya çıkrsa havalara uçarım ama ya çıkmazsa neyim var benim
bende idrarda pozitif rmedike kan testine karşıyım cnmmm boşuna gidip umutlanırken negatf lafını duymak hoş deil
ben de kullanmıştım 1 ay preseedi aslında sürekli kullanmak gerek yumurtlama dönemlerinde. tabi yumurtlama gününü denk getirebilirsem :) düzensiz bir adet olunca yumurtlama günü de karışıyor yaaa.

pahalı olmasa sürekli kullanırımda çok pahalı yaaaa:)neyse en azından kulanmadım demem elimden gelen herşeyi yapayım gerisi rabbime kamış:)

canım takma kayınvalideni bende anlaşıyom dediğim bazı şeyleri görmezden geliyom o ne derse ben kafama göre yapıyom falan yoksa benimkininde beni öğretmeye çalıştığı zamanlar bi misafirlere gelecekse benim ufak tefek şelerimin yerini değiştirmeler falan var o anda çok canımı sıkıyo ama sonra iiliklerini düşünüyom buda bunun huyu diyip geçiyom bide sürekli bi arada diiliz die ufak tefek şelerle canımı sıkmıyom işte

en iyisinin bile tuhaf yanları vardır sonucta kaynana işte anne gibi olurmu:)beterin beteri var tabi eşim allahtan anneci deil:)kayınpederim çok iyidir allah onu başımızdan eksik etmesin yoksa kaynanam benim başıma kalır:) gecen kendi anneme anlatıyordum.. gecen hafta kaynanam bize geldi banyom müsait deildi misafir wc sini açtım oraya gitsin diye bi baktım banyoya dogru gidiyor müsait deil orası dedim bşy olmas diyip girdi çok sinirlendim anneme söyledim.. bana diyoki annem... kaynanam çeyizimi sermeye getirdigimizde anneme oglumun evi baya büyük kış boyunca burda kalcam demiş.. annem bana daha yeni söylüyor bunu canım sıkılmasın diye:)kaynanam her ortamda şunun gelininde kaynanası sürekli kalıyor diyip duruyordu bende hi dinlemiyordummm.. azcık yumuşak yüzlü olsam gelip kalcakk.. hoşş damadnın evinde aylarca rahat rahat kalmış bi kadınnnn kaldiki ognunun evinde kalmak için can atar.. ama allahtan eşim biliyor huyumu hoşlanmıyorum öyle şeylerdenn zaten eşimde çok anlaşmaz annsiyle yoksa ayvayı yemiştim.. haaa hasta olur bakıma ihtiyacı olur ozaman bakarım o ayrı ama keyfi ugraşama sevmiyorum kadını çünkü:::)

Son düzenleme:
herkese teşekkürler. ben ms hastasıyım acaba onun yuzunden mi boyle oluyor diye dusunuyorum simdi bir daha da gecikme olursa ne idrar test ne hcg baktırmayacagim. en az 10 gun gecsin. boyle daha stres oluyorum.
iyi de simdi ben onumuzdeki ay hangi tarihe gore davranacagim? su 13-14-15. gunleri mi denesem of ya

cnm kimi zamanlar adet zamanı düzensizleşebiliyor bende bu iki aydır tam gününde oluyorum onda önce 9 gn ve 5 gün geckti mesela..
sen uzayan yumurta akı kıvamında akıntın oldugunda ilişkiye girr yeterli olur cnmmm

hmm artık onu takip edicez. bu bayanların işi de pek pis... acayip moralim bozuldu bu kimyasal gebelik işine. yarına misafir var. ben burada uğraşıyorum. kafamı dağıtmak için gidip evi temizlesem daha iyi olacak

hmm artık onu takip edicez. bu bayanların işi de pek pis... acayip moralim bozuldu bu kimyasal gebelik işine. yarına misafir var. ben burada uğraşıyorum. kafamı dağıtmak için gidip evi temizlesem daha iyi olacak

cnm daha bşy okuyup kafanı karıştırmaaa rabbim büyüktür hera herşey olabilir... sen git yarnki misafirin için hazırlık yappp kafanı dagıt:)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fermi cnm iyiki listeyi ünceledin ben duayı unutmuştum yoksa:) ffeda için dua etcez bugun:) inş göbüşüne bebegi konar bu ay:)

fermi cnm iyiki listeyi ünceledin ben duayı unutmuştum yoksa:) ffeda için dua etcez bugun:) inş göbüşüne bebegi konar bu ay:)

inşallah canım inşallah bu ay bebeğine kavuşur. Sen de güzel bir rüya görmüşsün gördüüümmm inşallah hayırlara vesile olur ve bebeğini alıverirsin kucağına canım.

hep söylerim şimdide söylüyorum umutlarının tam bittiği tükendiği noktada hayat senin için yeni bir başlangıç hazırlıyodur. Bunu denedim gördüm

in cm hepimiz hamiş kalalım:)benim her işim gec olurrr amasonunda mutlu sona kavuşurum.. ünivi geç kazandım, işe geç girdim,babam eşimle evlenmi istemedi en sonunda verdi ve şuanda eşimle kanka oldu babam:) bunun gibi bisüür örnek veririm bi magazada kıyafet begenirim o an alamam sonra giderim alayım ama satılmış olur başka bi zaman ölesine bakarken aynısından görürüm ve alırım:) herşeyim böledr ondan diyorumki bekliycem yineee ve sonunda bebişime kavuşcam:)

bak işte sen de yaşamışsın hem de defalarca Rabbim hiiç ummadığımız anda verir herşeyi önemli olan kıymet bilmek ve anlayabilmek inşallah hepimiz bu yıl içinde hamile olur doğuruveririz nüfus patlaması yaşatırız

ehueuhe inş cnm bnm inş:) vala gönülden isteyen herkese nasip etsin emini hepimiz gül gibi bakarız evlatlarımıza:) şimdi ben çıkayım yemek yiycez:)

minikgelinnn burdamısın canım sana acil ihtiyacım varrrrrrrrrr

Canım benim normalde adetten önce göğüslerim şişmez acımaz.Şimdi de şişmedi ama acıyor,uçları da acıyor.Normalde adet geçtikten sonra yapıyordum ama evde vardı yapıyım dedim.Zaten yumurta takibine gittiğimde 18. gün falan çatlıyo benimki o yüzden baktırsam kanda bile çıkmaz.Sağol canım ya inş hamileyimdir.Yoksa gelecek ay aşılama yaptırcaz.
Rüyan hayırlara çıksın inş canım.Rüyası bile ne kadar güzel değil mi.Ben rüya görüyüm diye de dua ediyorum.Çok mutlu oluyor insan.
bugün yine test yaptırdım hcg 100'e düşmüş. yine kimyasal gebelik. ağlayıp duruyorum((

Canım geçmiş olsun. İnş en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın.

cnm daha bşy okuyup kafanı karıştırmaaa rabbim büyüktür hera herşey olabilir... sen git yarnki misafirin için hazırlık yappp kafanı dagıt:)
aslında haklısın okudukça kafam karışıyor. ama bu iş benden mi kaynaklanıyor nedir bilmek istiyorum. dikkat etmem gereken birşeyler varsa vs. şimdilik hazırlıkları tamamladım. artık gerisi yarına. ama bu moral bozukluğu ile nasıl idare edeceğim ben bilemiyorum. İnşallah Rabbim diğer bekleyenlerin yüzünü güldürür bu ay :)

amin inş. allh tüm isteyenlere ve bana :) hayırlı evlat verir tez zamanda..

Aminnnn inş en hayırlı en tez zamanda imanı kamil,ahlakı Peygamber Efendimiz gibi güzel, yumuşak huylu, sağlıklı,akıllı,neşeli,güzel hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…