- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.521
günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..
çok içerledim unutamıorum....çok bilendim sözde akrabayız...
canım başın sağolsun.allah booooollllll sabır versin sana.böyle bi zamanda öle bi ortamda hala konuşabiliyolar ya inanamıyorum ya bu insanlara ben.anlayamıyorum da çünkü benim kuzenlerim benimle güler benimle ağlar.kardeş gibiyizdir.bu tarz insanlar henüz tam anlamıyla insan olma sürecini tamamlayamamış olsa gerek.allah diyor ki:mallarınız ve oğlullarınız ile övünmeyiniz.onlar sadece bu dünyanın süsleridir.size de imtihan için verilmişlerdir.senin kuzenler imtihanı başarılı geçiremiyolar gördüğüm kadarıyla
tünayddınnnlarr kızlarrr....
Bugun kırmızıların gittiği resmi günüdür...
Allah'ım inşallah bu ay nasip eder,perşembe günü doktora gideecğim kısmetse;bakalım sorunum var mı??inşallah sorunsuz bir muayeneden geçerim..:18::18::18:
tünaydın inşlah allah kalbine göre versin canım hayırlı bir evlat nasipetsin rabbim cümlemize
aminnnn....
Rabbi'm isteyen,dileyen,dua eden;kalbi annelik heyecanı ile çarpmakta olan tüm bayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu.
Ama bu ay nedense daha da bi umutsuzum.bu ay da umutsuz olup denemeyi düşünüyorum.olmayacak deyip yapak :))))
canım başın sağolsun.allah booooollllll sabır versin sana.böyle bi zamanda öle bi ortamda hala konuşabiliyolar ya inanamıyorum ya bu insanlara ben.anlayamıyorum da çünkü benim kuzenlerim benimle güler benimle ağlar.kardeş gibiyizdir.bu tarz insanlar henüz tam anlamıyla insan olma sürecini tamamlayamamış olsa gerek.allah diyor ki:mallarınız ve oğlullarınız ile övünmeyiniz.onlar sadece bu dünyanın süsleridir.size de imtihan için verilmişlerdir.senin kuzenler imtihanı başarılı geçiremiyolar gördüğüm kadarıyla
evt canım bizde eskiden öyleydik.kuznelerimle.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.evlendikten sonra işler değişiyor ne yazıkki.sanırım mutluluğumuzu kaldıramıyorl maddi ve manevi.
anlaşılıyor zaten yüzlerinden....neyse artık umurumda bile değiller bayramdan bayrama merhaba merhaba bundan sonra...
ama insan arıyor her derdini açacak bir akraba yada dost...bulanlar şanslı...[/Q BULMAK ZOR GERÇEKTEN HERŞEYİN HAYIRLSI ÖZLELİKLEDE DOSTUN ARKADAŞINNN
[sıze=2][sıze=3]conqueror[/sıze]
[/sıze] başın sağolsun canım.
günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..
AMİNNNN....
Rabbi'm isteyen,dileyen,dua eden;kalbi annelik heyecanı ile çarpmakta olan tüm bayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu.
Ama bu ay nedense daha da bi umutsuzum.Bu ay da umutsuz olup denemeyi düşünüyorum.Olmayacak deyip yapak :))))
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
slm kızlar nslsınız:)
gce ruyamda çok etkilendim kızlar uzun zamandır bebek rüyamda görmüyorum çok gercek gibiydi..
bu ay pressed kuallandım 13 ve 16 günlerde ovulasyonun..rüyamda eczacı arkadaşımla konuşuyorum ona üzüldügümü sadece 13-16 da ilişki oldugunu hamile kalamadım diye dert yanıyorum oda diyorki bende bi test var yeni getirdim kan testi gibi kesin sonuc veriyor al bunu dene diyor.. ben hemen testi yapıyorum ..işin ilginç yanı test dijitall ve hscg degerini ve dogum yapcak tarihini söylüyor.. hscg 43 çıkıyor dogum zamanımda 300 gün sonra diye çıkıyorr.. acaip seviniyourmmmm hemen gelip buraya yazıyorum sakın moralinizi bozmayın bakın ben iki günlük ilişki ile hamile kaldım diyorum:)
hayır olsun sabah mutlu uyandım etkilendim baya...cidden b ay 13-16 da ilişki oldu benim tahmini ovulasyon zamanımda akıntı ygunluguna göre 14-15 de oldu... şuanda hiç akıntım yokkkk sadece bel arım var 3 gündürrr okdr
canım inşallah gerçek olur rüyann. çok güzel bir rüya. inasan nasıl mutlu kalkıyor böyle rüyalar gördükçe. akıntyı makıntıyı kafana takıp da bozma moralini. iyi düşün iyi olsun. günün keyfini çıkar tatlım.
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?