- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.601
evet kimyasal gebelik boyle ama benim merakım bu erkekten ya da kadından kaynaklanan bilinen bir sorundan mı oluyor ?
Benim anladığım kadarıyla iki taraftan da olabiliyor.Spermin yeterli kalitede olmayışından olabilir. Döllenmiş yumurtanın bazı sebeplerden dolayı bölünemeyişi....... vb vb vb. Bi şekilde tüplerden rahme düşemiyor yapışamıyor bölünüp çoğalamıyor.Ama bak yine de demek ki hamile kalabiliyomuşsun.Ben kimyasal gebeliği böyle bilmiyordum hamilelik ilk aşamada kalıyor ilerleyemiyor buymuş yani. Ben 4 senedir deniyorum hiç hamile kalamadımbelki de kaç kere farketmeden düşük yapmışızdır.
dils3 cnm hayırlıı olsun darısı bizlere inş bu ay güzel habrler veriz snein gibi:)
kıs famusay bacım neyapıyosun bakm benim koca nette maç izledi birazdanda yourmlarına bakcak o sıra ben bakim az dedim:)
dilekg57
elsal
famusay
kızlar sizler nasılsınız napıyosunuz??
cnm inş bu ay hamiş kalırsın beklemek zor 6. ayımdayım sıkıldım valla hep kırmızıları görmekten:)canım nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar çoktandır görüşmedik senle
ben bu ayda adet oldum bakalım 3 ayı geride bıraktık bu 4. ayımız olacak Allah ne zaman kısmet edeck bakalım
iyiym bacım sen nasılsın gün saymaa başladım:))kız hamilemiz mi var anam niye demediniz bana
dilekg57
elsal
famusay
kızlar sizler nasılsınız napıyosunuz??
cnm inş bu ay hamiş kalırsın beklemek zor 6. ayımdayım sıkıldım valla hep kırmızıları görmekten:)
kıs bacım bende başladım 13 gün var:)
valla bacım isim hafızam çok kötü benim caducuk hamile bi kişi daha vardı adını unuttum:)
sagol canım iyim diyorum ama eh işte dün aglayarak uyuyacak kadar 15-16 ay oldu düşün annem böyleşeylerden utanır o bile bugün bana diyorki bi doktora gitsenizsen nasılsın adet oldum yazmışsın ah canım ya rabbim ol demeden olacak şey degil ne yaparsak yapalım hepsi boş caba bunu biliyoruz hepimiz allah biran önece bizede bu mutlulugu tattırsın inşallah
sagol canım iyim diyorum ama eh işte dün aglayarak uyuyacak kadar 15-16 ay oldu düşün annem böyleşeylerden utanır o bile bugün bana diyorki bi doktora gitsenizsen nasılsın adet oldum yazmışsın ah canım ya rabbim ol demeden olacak şey degil ne yaparsak yapalım hepsi boş caba bunu biliyoruz hepimiz allah biran önece bizede bu mutlulugu tattırsın inşallah
kızlaaaaaaarrrrrr alakaya azcık marul maydonoz olcem ama bugün çalışmalara başlicaaaaammmmmmmayy çok mutluyum sonunda bitti adetim
benim de 9 günüm kaldı bacım bi uyusam 9 gün uyanmasam hatta dur dur 15 gün uyanmayayım da kesinleşsin:)
cnm en dokunan insanın kendi annesinin demesiii demi:) benimde annem bu ay daha bi bebek olsada sevsek dedi 1.5 senedir bikere bile agızından duymadım kaynanam anneme hep olsunda sevelim derdiii evlendigimin ilk zamanları ,annemde aceleleri yok gezip tozsunlar sonra yaparlar derdii:) ama artık annem bile istiyor:)
cidden çok dokundu bukadar dokunacagı aklıma gelmezdi ay birde dün kuzenimi duydum 4.5 aylık hamileymiş hiç kimseye söylememiş saklamış insanları şok edeyim dedim diyor msnden bana yazıyor sende yap niye yapmıyorsun bende işi gücü bahane ettim geçiştirdim birde hamileleiklerini gizlemelerine hiç anlam veremiyorumcnm en dokunan insanın kendi annesinin demesiii demi:) benimde annem bu ay daha bi bebek olsada sevsek dedi 1.5 senedir bikere bile agızından duymadım kaynanam anneme hep olsunda sevelim derdiii evlendigimin ilk zamanları ,annemde aceleleri yok gezip tozsunlar sonra yaparlar derdii:) ama artık annem bile istiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?