Sabredenler Kulübü 2012 :)

minikgelin ne kadar burdasın fotoğraf ekliycemde

Demek ki napıyormuşuz anamız torun sevsin diye daha çok çalışıyormuşuz sonra anamızı cep telefonundan arayıp mutlu haberi veriyormuşuz:))
turkcelle baglan hayata ,hayata baglan turkcelle:):):)
inş cnm inşş..bu ay hamiş olmassak önümüzdeki ay adet bitiminden başlayıp adet olana kdr 1 gün arayla ilişki yapcaz bide öyle deniycez bizim için çok zor olcak ama olmassa doktora gitcez:)

kızlar ovulasyon konusunda beni bi aydınlatıverseniz olmazmı

ovulasyon cnm yumurtlama olabilikcek zaman dilimiine diyoruz..
adet döndün 30 günde bir ise... 30-14= 16 da yumurtluyorsunn ama herzaman tutmadıgından sen 12-20 si arasında 1 gün arayla çalışıyorsun..gebe kalman yüksek oluyor bu zaman diliminde.. bana doktorum böle demişti cnmm.. bide ovulasyonun oldugu zamanlar bi kaç gün yumurta akı gibi akıntın olcak onu görünce o günlr çalışmayı unutma:)

ayyy bu ay şu haberi duyalım artık nolur yaaa!benim doktorum" gebesiniz ayşe hanım"desin.oğluma haberi nasıl vereceğimden sana bahsetmiş miydim.:))karnıma kırmızı bir kurdela bağlayıp kazağımı örtecem üstüne oğluma"sana bi hediyem var"diyecem o da muhakkak oyuncak zannedecek ve elimi kolumu çantamı araştırmaya başlayacak ben de tam o sırada karnımı açıp dünyanın en anlamlı ve en güzel hediyesinin müjdesini vercem inşallah Rabbim nasip eder bu ay.sen de anneciğine güzel haberi evinizde verirsin inşallah

minikgelin ne kadar burdasın fotoğraf ekliycemde
kocam pc yi isteyene kdr burdayım balum sen ekle resmi:)

ayy yirin senin göbüşündeki kurdaleyiiii:) inş bacım inş olcak azimliyiz yılmak yok:) ben heralde hamile oldugumu ögrenirsem 1 hafta kendime gelemem :)

elsal sen hiç doktora gitmedin mi ki canım

canım yazın 1 defa tr de gittim o zamanda 8 ay falan olmuştu 1 yıl dolmadan detaylı bakmadı burdada gittim onlarda smeer testi almışlardı mart ayına tekrar randevu verdiler ölme eşşegim ölme durumum var yani ama şu ov. testinde pozitif çıkması sadece yumurta oluşmuş demekmi yoksa çatlamış demekmi onu anlayamadım

sorma ben de çıldırıyorum saklayanlara sanki karınlarından söküp alacaz töbe töbe...benim okulumda da biyoloji öğretmenimiz hamileymiş 3.5 aylıkmış ben daha dün farkettim hocam hamilesin galiba dedim.öyle bi dudak bükerek "hıhı"dedi o kadar.sonra başka bir arkadaşım dedi ki"boşver ayşe hiç sorma,özellikle senden saklıyormuş zaten,senin olmadığı için nazarın değer sanıyormuş"dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ne diyim yorum bile yapamıyorum.

famusay canım bayıldım süpriz fikrine gerçekten çok şeker bi fikir oglun kaç yaşında

hocam valla ayular gibi uyumaya razıyım ben yeter ki geçsin şu günler ayyyy bunaldım:))

Bugün dayanamadım idrar testi yaptım.Çıkmayacağını bile bile. Benim yumurtam zaten 18. gün çatlıyo genelde.Yumurta takibine 3 kere gittim 16. gün gittim hep 18. gün çatlıycak dedi doktor. Döllenme olduysa bile 10 gün oldu daha kanda bile çıkmaz.Ama çocuklar gibiyim kendime söz geçiremiyorum. Huniciler beni ancak siz anlarsınız

mart ayını bekleme annem hemen git bi doktra.o yumurtlama hikayesini ben de anlamış değilim,uzman doktorumuz minikgelin ona sor istersen annem

aa hatsiz şu yaptıgına bak rabbim vermeyide bilir almayıda bize vermiyor geç veriyor diye bu seni ayrıcalıklı kılmaz .keşke gerçekten sormasaymışsın nasıl bozuldugunu anlıyorum ben bile bozuldum şimdi seni duyunca

mart ayını bekleme annem hemen git bi doktra.o yumurtlama hikayesini ben de anlamış değilim,uzman doktorumuz minikgelin ona sor istersen annem

normaldir cnm ben hep adet günümde test yapcam diye kendime söz veriirm ve tutamam aynı gün kaç kez test yapmış insanım adetime 1 hafta kala bile bile negatif görcegimi yinede test yaptım farklı bi ruh hali oluyo belki bi mucize olur çok silik olsada ikinci çizgiyi görürüz idye umut ediyoruz neyapallım:)

ovulasyon testi

Eklentiler

• $100_2400.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 28
cnm inş bu ay hamiş kalırsın beklemek zor 6. ayımdayım sıkıldım valla hep kırmızıları görmekten:)
çok haklısın canım her ay bu ay demek ne kadar zormuş benim ilk hamileliğimde (düşük oldu) ilk aydan olmuştu şimdi bende sandım ki hemen olacak ama nerdeeeee nekadar safmışım
şimdide diyorum geç olsun güç olmasın ama yinede gönlüm bian önce olmasından yana sağlıkla ama inşallahhhh
ahhh canım benim seni çook iyi anlıyorum bende 5 6 kişiyle birlikte hamiştim düşmeseydi önümüzdeki şubatta dünyaya gelecekti şimdi birer birer bebişler gelecek etrafımda benimse boynum bükük herşey Allahtan ama insan düşünmeden de edmiyor iştee bide benim düşük yaptığım biliniyor verdiğim ara da belli herkes soruyor her ay başımda bi ton insan noldu diyor aa olmadımı daha diyeee benim babam bile sordu yokmu düşünmüyomusunuz artık diyeee

iyi olmaya çalışıyorum canım napalım Allah büyük
hadi sen ver bari müjdeli güzel haberi inşallah canım Allah gönlüne göre versin
bende öyle alışmışım ki belirti aramaya adetli olmasam hamişmiyim acaba dicemmmm

famusay canım bayıldım süpriz fikrine gerçekten çok şeker bi fikir oglun kaç yaşında

teyzesi oğlum beş yaşında ve var ya her gün soruyor bana ama her gün istisnasız."annnneee karnına bebek girmiş miiiiii"harı demekten öyle yoruldum ki dört yıldır uğraşıyorum dile kolay 48 ay hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…