- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.621
benim de 9 günüm kaldı bacım bi uyusam 9 gün uyanmasam hatta dur dur 15 gün uyanmayayım da kesinleşsin:)
turkcelle baglan hayata ,hayata baglan turkcelle:):):)Demek ki napıyormuşuz anamız torun sevsin diye daha çok çalışıyormuşuz sonra anamızı cep telefonundan arayıp mutlu haberi veriyormuşuz:))
kızlar ovulasyon konusunda beni bi aydınlatıverseniz olmazmı
senin dha az kalmış bacum:) bide annemler gelcek bizde 3-4 gün kalcaklar tamda adet olcagım günde gelcekler:)ya annemler bizdeyken adet olup üzülcem yada adet olmayıp onlar varken test yapıp süpriz yapcammmm bebiş varsa:)
Benim de 4 günüm var. 7 gün uyusam yeter bana da .Hadi hep birlikte kış uykusuna yatalım
Benim de 4 günüm var. 7 gün uyusam yeter bana da .Hadi hep birlikte kış uykusuna yatalım
kocam pc yi isteyene kdr burdayım balum sen ekle resmi:)minikgelin ne kadar burdasın fotoğraf ekliycemde
ayyy bu ay şu haberi duyalım artık nolur yaaa!benim doktorum" gebesiniz ayşe hanım"desin.oğluma haberi nasıl vereceğimden sana bahsetmiş miydim.:))karnıma kırmızı bir kurdela bağlayıp kazağımı örtecem üstüne oğluma"sana bi hediyem var"diyecem o da muhakkak oyuncak zannedecek ve elimi kolumu çantamı araştırmaya başlayacak ben de tam o sırada karnımı açıp dünyanın en anlamlı ve en güzel hediyesinin müjdesini vercem inşallah Rabbim nasip eder bu ay.sen de anneciğine güzel haberi evinizde verirsin inşallah
elsal sen hiç doktora gitmedin mi ki canım
cidden çok dokundu bukadar dokunacagı aklıma gelmezdi ay birde dün kuzenimi duydum 4.5 aylık hamileymiş hiç kimseye söylememiş saklamış insanları şok edeyim dedim diyor msnden bana yazıyor sende yap niye yapmıyorsun bende işi gücü bahane ettim geçiştirdim birde hamileleiklerini gizlemelerine hiç anlam veremiyorum
hocam valla ayular gibi uyumaya razıyım ben yeter ki geçsin şu günler ayyyy bunaldım:))
kocam pc yi isteyene kdr burdayım balum sen ekle resmi:)
ayy yirin senin göbüşündeki kurdaleyiiii:) inş bacım inş olcak azimliyiz yılmak yok:) ben heralde hamile oldugumu ögrenirsem 1 hafta kendime gelemem :)
canım yazın 1 defa tr de gittim o zamanda 8 ay falan olmuştu 1 yıl dolmadan detaylı bakmadı burdada gittim onlarda smeer testi almışlardı mart ayına tekrar randevu verdiler ölme eşşegim ölme durumum var yani ama şu ov. testinde pozitif çıkması sadece yumurta oluşmuş demekmi yoksa çatlamış demekmi onu anlayamadım
sorma ben de çıldırıyorum saklayanlara sanki karınlarından söküp alacaz töbe töbe...benim okulumda da biyoloji öğretmenimiz hamileymiş 3.5 aylıkmış ben daha dün farkettim hocam hamilesin galiba dedim.öyle bi dudak bükerek "hıhı"dedi o kadar.sonra başka bir arkadaşım dedi ki"boşver ayşe hiç sorma,özellikle senden saklıyormuş zaten,senin olmadığı için nazarın değer sanıyormuş"dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ne diyim yorum bile yapamıyorum.
ayyyyyy çok az kalmış cnmm nezamna test yapmayı düşünüyorsun:)
canım yazın 1 defa tr de gittim o zamanda 8 ay falan olmuştu 1 yıl dolmadan detaylı bakmadı burdada gittim onlarda smeer testi almışlardı mart ayına tekrar randevu verdiler ölme eşşegim ölme durumum var yani ama şu ov. testinde pozitif çıkması sadece yumurta oluşmuş demekmi yoksa çatlamış demekmi onu anlayamadım
Bugün dayanamadım idrar testi yaptım.Çıkmayacağını bile bile. Benim yumurtam zaten 18. gün çatlıyo genelde.Yumurta takibine 3 kere gittim 16. gün gittim hep 18. gün çatlıycak dedi doktor. Döllenme olduysa bile 10 gün oldu daha kanda bile çıkmaz.Ama çocuklar gibiyim kendime söz geçiremiyorum. Huniciler beni ancak siz anlarsınız
çok haklısın canım her ay bu ay demek ne kadar zormuş benim ilk hamileliğimde (düşük oldu) ilk aydan olmuştu şimdi bende sandım ki hemen olacak ama nerdeeeee nekadar safmışımcnm inş bu ay hamiş kalırsın beklemek zor 6. ayımdayım sıkıldım valla hep kırmızıları görmekten:)
ahhh canım benim seni çook iyi anlıyorum bende 5 6 kişiyle birlikte hamiştim düşmeseydi önümüzdeki şubatta dünyaya gelecekti şimdi birer birer bebişler gelecek etrafımda benimse boynum bükük herşey Allahtan ama insan düşünmeden de edmiyor işteesagol canım iyim diyorum ama eh işte dün aglayarak uyuyacak kadar 15-16 ay oldu düşün annem böyleşeylerden utanır o bile bugün bana diyorki bi doktora gitsenizsen nasılsın adet oldum yazmışsın ah canım ya rabbim ol demeden olacak şey degil ne yaparsak yapalım hepsi boş caba bunu biliyoruz hepimiz allah biran önece bizede bu mutlulugu tattırsın inşallah
iyiyim yeşilim iyiyim,sen de iyisin inşallah.vücudumu dinlemeye başladım belirti arıyorum:)))))mesela bugün çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi ve gündüz 2 saat aralıksız uyumuşum (ki ben gündüz ağır bir grip geçirmediğim sürece ya da serum almadığım sürece asla uyumam).hala da deli gibi uykum var.bak ilk çılgın belirti benden olsun hadeeeee huniler kafayaaaaa:))))
famusay canım bayıldım süpriz fikrine gerçekten çok şeker bi fikir oglun kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?