- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.661
Evet ya o yüzden eve test almamak lazım. Eskiden en az bir hafta bekler öyle yapardım. Adetim saat gibi düzenliydi zaten o da bozuldu garibim.normaldir cnm ben hep adet günümde test yapcam diye kendime söz veriirm ve tutamam aynı gün kaç kez test yapmış insanım adetime 1 hafta kala bile bile negatif görcegimi yinede test yaptım farklı bi ruh hali oluyo belki bi mucize olur çok silik olsada ikinci çizgiyi görürüz idye umut ediyoruz neyapallım:)
Ayyy bi resim var onu yapıştıramadım bi türlü avatar yapcaktım olmadı en iyisi link yapıştırıyım buraya tıklayın bakınhavanı alırsın tabi pis hunili daha 10 gün olmuş delüüüüüüüüü
güveniyorum sana beni kendime getirirsin delü karıııı:)
kelin merhemi olsa misali:)
anlattım valla inş işine yarar bu hamilelikle ilgili okdr çok yazı okudumkiii bi kaç arkadaşım hamilelik düşünüyor onlara akıl veriryorum hayretler içinde bakıyorlar.. eczacı arkadaşım var ovulayson testi ile preseed istedim gecen ay o ne dedii bana:) bende anlattım vay anasını bilmiyodum bunu dedii:)insanın başına gelince herşeyi en iyi şekilde ögreniyor:)
yu yuuu erken yapmısın bacımm bidahaki testini adet günü yap daha erken yapma ok:)
Slm kızlaaaarrrr nasılsınız ???
bende tek çocuk istiyorum bakamam diye ikinciyi istemiyorum.. ama mantıklı düşününce yalnız olması güzel deil.. ama bide diyorum zaten 5 yaşında anaokuluna başlayıp sürekli arkadaşları olcak kardeş aramaz diyorum.. bide kendi kardeşlerimi düşünüyorum ne güzel bi duygudur insanın kardeşinin olması ugurlarına ölürümmmm valla şimd anlatırken bile burnumda tüttü iki kardeşimde:) sanırım herşeyi zamana bırakmak lazım kısmetimizde ne var bilemeyiz:)
aleynaaa çok merka ettim seni nasılsın canım yaaa değerlerin yükseldi mi
canım sana okadar çok yazdım ki görmedin herhalde tekrar yazayım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşaallahpazartesi yaptıracağım testi canım şuan bir problem yok sanırım, normal belirtilerimi yaşıyorum inşallah yükselmiştir değerlerim. Daha şimdiden benimsedik hemen, babasının eli hep karnımda gece bile uyku arasında karnımın okşandığını hissediyorumişe giderken önce beni sonra karnımı öpüyor konuşuyoruz bile onunla inşallah sağlıklı bir şekilde alırım yavrumu kucağıma
pazartesi yaptıracağım testi canım şuan bir problem yok sanırım, normal belirtilerimi yaşıyorum inşallah yükselmiştir değerlerim. Daha şimdiden benimsedik hemen, babasının eli hep karnımda gece bile uyku arasında karnımın okşandığını hissediyorumişe giderken önce beni sonra karnımı öpüyor konuşuyoruz bile onunla inşallah sağlıklı bir şekilde alırım yavrumu kucağıma
nslsın güze anne:)Slm kızlaaaarrrr nasılsınız ???
of ben bu ateş ölçmeden sinrş oldum bacım ölçmüycem dedim yine dayanamadım 2-3 gündür ölçüyorum:)38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşimde bu. tavuklar bile hergün yımırtlıyor yaaaa :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnn:) valla bacım büyük konuşmamak lazım.. bi arkadaşım dogum yaptıı 6 aylık bebegi vr ve korunmuyor bidaha istiyorum diyor bende delirdin sen diyorum gülerek:) diger bi arkadaşımda sakın dogurma çok zor bebek bakmak diyor göreceli sanırım kimisi 4-5 tane yapar kimisi 1 taneyle baş edemez:) rabim hayırlısını versinnn ..öyle deme kızz okuldakiyle evdeki bir mi be annem?her akşam oğlumla oyun oynuyoruz "yorgunum oğlum biraz kendi başına oyna"diyorum "ölüyorum yalnızlıktan annee"diyor yemin ederim sana bu boyundan büyük lafı ediyor.tam olarak anlamak için dedim ki"oğlum yalnız falan değilsin sen baban var ben varım" dedi ki "ama siz beni anlamıyorsunuz bana benim gibi çocuk lazım,kardeş lazım o zaman çadır kurar oynardım onunla ve asla yerleri yalamasına izin vermezdim"(bu son söylediği kendiyle ilgili bebekken hep yerleri yalardı ben de ona zaman zaman anlatırım:::))ya bizler bu fani dünyadan göçünce nolacak bi düşünsene bacım.yapayalnız kalacaklar.bayramda seyranda gidecek arayacak kimseleri olmayacak benim üç tane bacım var dert ortağım hepsi onlar olmasaydı ben napardım anam babam öldükten sonra kuru bir dal gibi kalırdım .işte benim oğlum da öyle olmasın Allahım lütfen olmasın.buradaki arkadaşlarıma kardeşlerime hayırlı sağlılık iyi ahlaklı evlatlar ver.benim oğluma da hayırlı sağlıklı bir kardeş ver Rabbim sen merhamet sahibisin,merhametinle muamele et.
kıs hele i gelsinnnnn şuanda leptopu kucagıma aldıgım gibi onu indirmiycem kucagımdan ayaklarını ellerini yiycemmm o elerinin bogumlarını öpcem kokluycam ah ah bi gelse sıpacıklar::)canım bari adete 3 gün kala falan yap yoksa çıkmıyormuş olsa bile üzülme sonra bide erken gebelik testleri varmış ben hiç denemedim ama onlarda pahalıymış heraldeee gelsede şuu sıpalar bir ben göstercem bizi oynatıyolar resmenn totişlerine totişlerine vurcammmm
öyle deme kızz okuldakiyle evdeki bir mi be annem?her akşam oğlumla oyun oynuyoruz "yorgunum oğlum biraz kendi başına oyna"diyorum "ölüyorum yalnızlıktan annee"diyor yemin ederim sana bu boyundan büyük lafı ediyor.tam olarak anlamak için dedim ki"oğlum yalnız falan değilsin sen baban var ben varım" dedi ki "ama siz beni anlamıyorsunuz bana benim gibi çocuk lazım,kardeş lazım o zaman çadır kurar oynardım onunla ve asla yerleri yalamasına izin vermezdim"(bu son söylediği kendiyle ilgili bebekken hep yerleri yalardı ben de ona zaman zaman anlatırım:::))ya bizler bu fani dünyadan göçünce nolacak bi düşünsene bacım.yapayalnız kalacaklar.bayramda seyranda gidecek arayacak kimseleri olmayacak benim üç tane bacım var dert ortağım hepsi onlar olmasaydı ben napardım anam babam öldükten sonra kuru bir dal gibi kalırdım .işte benim oğlum da öyle olmasın Allahım lütfen olmasın.buradaki arkadaşlarıma kardeşlerime hayırlı sağlılık iyi ahlaklı evlatlar ver.benim oğluma da hayırlı sağlıklı bir kardeş ver Rabbim sen merhamet sahibisin,merhametinle muamele et.
seni okadar iyi anlıyorum ki doktor bana geçen hafta ilk korun dediğinde kendimi çok kötü hissetmiştim Allahtan risk oluşturacak bir durum yokmuş rahatladım sonra. çok zor ya Allahım sabır versin geçmiş olsunkızlar benim yine başım dumanlandı.ay yine vesveseler bastı içimi.öyle moralim bozyk işte.fayda göreyim diye içtiğim yumurtlamayı arttırıcı ilaçlar bırak faydayı nur topu gibi 2 tane kist yaptı.rahimde yara var daha o tedavi edilecek.kistler geçsin diye doğum kontrol hapı içiyorum.ne tuhaf demi bebek isterken doğum konrtol hapı içmek.yok ya benden çok uzun bi süre bebek haber alamayacaksınız galiba.offff offfff
İnternette toplu testler satılıyormuş ucuz oluyormuş.Ama size bir teklifim var ne uğraşıyoruz testle mestle eve bir ultrason aleti alalım .Güçlerimizi birleştirelim gün yapalımkız delirdim ben valla billa:)
farklı bi zevk veriyor idrar testi yapması inan parama acımasam hergün test yaparım
valla bacımmmm ben dayanamıyorum teste eve almadım bu ay yapmayayım diye bakalım adete bi kaç gün kala yaparım ama:)
Ayyy alemsin38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşimde bu. tavuklar bile hergün yımırtlıyor yaaaa :)
öyle deme kızz okuldakiyle evdeki bir mi be annem?her akşam oğlumla oyun oynuyoruz "yorgunum oğlum biraz kendi başına oyna"diyorum "ölüyorum yalnızlıktan annee"diyor yemin ederim sana bu boyundan büyük lafı ediyor.tam olarak anlamak için dedim ki"oğlum yalnız falan değilsin sen baban var ben varım" dedi ki "ama siz beni anlamıyorsunuz bana benim gibi çocuk lazım,kardeş lazım o zaman çadır kurar oynardım onunla ve asla yerleri yalamasına izin vermezdim"(bu son söylediği kendiyle ilgili bebekken hep yerleri yalardı ben de ona zaman zaman anlatırım:::))ya bizler bu fani dünyadan göçünce nolacak bi düşünsene bacım.yapayalnız kalacaklar.bayramda seyranda gidecek arayacak kimseleri olmayacak benim üç tane bacım var dert ortağım hepsi onlar olmasaydı ben napardım anam babam öldükten sonra kuru bir dal gibi kalırdım .işte benim oğlum da öyle olmasın Allahım lütfen olmasın.buradaki arkadaşlarıma kardeşlerime hayırlı sağlılık iyi ahlaklı evlatlar ver.benim oğluma da hayırlı sağlıklı bir kardeş ver Rabbim sen merhamet sahibisin,merhametinle muamele et.
neyse muhabbetinizi bölmeyim ben yavaş tan yavaştan gider. size beddua edeyim İnşallah hepiniz bu ay hamiş olursunuz.
selam aleyna tebrik ederim suan bir anne adayısın galiba allah kucagınada almayı nasip etsin insallah birsey sormak istiyorum sendeki belirtiler ne?gebelikle ilgili yanii adet düzenin nasıldı?
neyse muhabbetinizi bölmeyim ben yavaş tan yavaştan gider. size beddua edeyim İnşallah hepiniz bu ay hamiş olursunuz.
neyse muhabbetinizi bölmeyim ben yavaş tan yavaştan gider. Size beddua edeyim inşallah hepiniz bu ay hamiş olursunuz.
ben o eklentide bişey gördüysem arap olayım:))az anlat daha merak ettim
selam benimde 4 yasında bir oglum var cok istiyor kardesi olsun daha anaokul zamanı bile degil hep yalnız yavrum bir babası bir ben yetmiyoz işte ona onun akranları sart ama burdada kahretsin yok öyle keske daha önce düsünseydim ona kardes iste bazı sorunlar yüzünden icimden gelmiyordu tekrar bir cocukdaha simdide istiyoruz bakalım hayırlısı kardesi icin cok gec kaldım cok gec suan hersey oglum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?