Sabredenler Kulübü 2012 :)

Eee... Ben de bir edebiyatçı olarak...

topiğin yeri değişmiş yaauu bu ne şimdi mrb arkiler listeyi bulamıyom çok uzaklarda kalmış herhal kime dua ediyoz ???

teşekkür ederim vahşiciğim
Rica ederim canım şurda ikimiz de sınıf öğretmeniyiz.Şu edebiyatçılar da fazla oluyor artık.Ne yapsak?
koptum ben olaydan yawww. komşumuz temizlik yaparken internet kablosuna dokunmuş.:)))

Hahahaha alemler ya.Geçen yıl ben kasabada çalışıyordum küçük yer.Köylüler keklik avlıycaz diye elektrik teline ateş edip koparmışlar toptan kasabanın elektrikleri gitmişti.

boşver canım dikkat etme baksana ben de etmiyom zaten ünlü düşünür garfield ne demiş"kurallar mııııı?boşver onlarııııı!"

Valla ya siz yanlış bulmayın diye imla imla uğraşıyoruz şurda. Saldım gitti kendimi kasmıycam artık.Bi nokta koyarım, noktadan sonra büyük harfle başlarım yeter neyinize yetmiyo

Dur dur dur! Ben yokken yap canım onları. Ben çok kuralcıyım da...

Şimdilik çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... Hoşça bakın zatınıza...

Midem bulanıyor,halsizlik hat safhada göğüsler acıyor, tuvalete zaten doğdum doğalı minder atasım var,akıntı şeffaf ve yoğun adımı ve yaşımı da yanlış yazdım o zaman ben hamileyim arkadaşlar İkizim olacak biri kız biri erkek hadi isim bulalım nolur nolurrrr nolurrrr hadiiiiiii

hımmm demek topiğimzde öğretmen cookk...y aslında herkes gercek adını yaşını mesleğini kaçıncı çocuk istediğini felan yazsada öle bi liste yapsalar dioruuum haniiiiiiiiiiiiiii duyuruyoruuuuum fdeda

:))))delü başarmışsın

evet evet oldu işte artık benim de seri cevaplarım varrr

huniyi taktın mı şekerim sen?

hmmmm bi düşünelim ? ozamaaaaan kader ile kadri olsun bak ne güzel

boşver canım dikkat etme baksana ben de etmiyom zaten ünlü düşünür garfield ne demiş"kurallar mııııı?boşver onlarııııı!"
evet dikkat etmiyorum artık vazgeçtim noktada yapmıyım hatta oleyyyyy okulda kural burda kural bu ne yavvvv.(Çaktırmayın aslında ben de acayip kuralcıyımdır)
vahşiciğim bu edebiyatçılarla uğraşmak zor oluyor baksana farmusaya . maşallahhhh her yere yetiyor yaww
Evet o kesin bu arada evinin temizliğini de yapmıştır.Bu arada canım ya karne işlerini bitirdiniz mii? Karne notu,görüşleri, davranış notları,kitaplar giirdim başka var mıydı bişey. Bide sosyal etkinlik tamamlandı mı diycez tamamlanmadı mı bi türlü karar veremedi biizmkiler siz ne yaptınız?
Dur dur dur! Ben yokken yap canım onları. Ben çok kuralcıyım da...

Şimdilik çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... Hoşça bakın zatınıza...
Zatı muhteremime çok iyi bakarım ben. Bil mukabele.....
hımmm demek topiğimzde öğretmen cookk...y aslında herkes gercek adını yaşını mesleğini kaçıncı çocuk istediğini felan yazsada öle bi liste yapsalar dioruuum haniiiiiiiiiiiiiii duyuruyoruuuuum fdeda
Kız gelir yakında bence mesleğe falan gerek yok da yaş olursa güzel olur aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…