- 29 Aralık 2011
- 251
- 27
- 68
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.901
haa tabi sen bilmiyorsun kız ben zaten topiğin ablasıyım abla de yav ne demek mutlu olurum:)
Hep ikizin olsun diye dua ediyorlar.Sen kaçıncı oldun kimbilir.İşin garibi ananeminannesinin ikizleri olmuş,anneannemin de,annemin de.Doktor anneme ''Senin büyük kızının ikizleri olma ihtimali çok yüksek'' demiş. Ayyyyyy yoksa ikizlerim mi olacak!Önce öyle dua edenlere ;''Ay yapmayın çalışıyorum, nasıl bakarım!'' diyordum. Ama şimdi öyle çok istiyorum ki.Biri kız biri erkek olsun inş. Mantıklı ya düşünsene birinciyi yaptıktan sonra ikinciyi düşün bir de.....Aha bak senin durum.
Bu arada famusay topikte edebiyatçıların kol gezdiğini öğrendim ya imla kurallarına dikkat etmeye çalışıyorum ayyy kastınız beni ya dikkat etmiyom artıkın
tamam kız utandırmayın e nerden bileyim canım hiç konuşulmuokihiç duymadım... bu konularda kara cahilim glmeyin üstüme bakın
deneme bu denemeeeeeeeeee :))
Eee... Ben de bir edebiyatçı olarak...
topiğin yeri değişmiş yaauu bu ne şimdimrb arkiler listeyi bulamıyom çok uzaklarda kalmış herhal kime dua ediyoz ???[/merhabaaa ahoşgeldnn...bugün beklenti ardşımıza dua edyrz ama kendisi yok piyasada adını öğrensydk ii olcaktı
Rica ederim canım şurda ikimiz de sınıf öğretmeniyiz.Şu edebiyatçılar da fazla oluyor artık.Ne yapsak?teşekkür ederim vahşiciğim
koptum ben olaydan yawww. komşumuz temizlik yaparken internet kablosuna dokunmuş.:)))
merhabaaa ahoşgeldnn...bugün beklenti ardşımıza dua edyrz ama kendisi yok piyasadaadını öğrensydk ii olcaktı
deneme bu denemeeeeeeeeee :))
Hep ikizin olsun diye dua ediyorlar.Sen kaçıncı oldun kimbilir.İşin garibi ananeminannesinin ikizleri olmuş,anneannemin de,annemin de.Doktor anneme ''Senin büyük kızının ikizleri olma ihtimali çok yüksek'' demiş. Ayyyyyy yoksa ikizlerim mi olacak!Önce öyle dua edenlere ;''Ay yapmayın çalışıyorum, nasıl bakarım!'' diyordum. Ama şimdi öyle çok istiyorum ki.Biri kız biri erkek olsun inş. Mantıklı ya düşünsene birinciyi yaptıktan sonra ikinciyi düşün bir de.....Aha bak senin durum.
Bu arada famusay topikte edebiyatçıların kol gezdiğini öğrendim ya imla kurallarına dikkat etmeye çalışıyorum ayyy kastınız beni ya dikkat etmiyom artıkın
Valla ya siz yanlış bulmayın diye imla imla uğraşıyoruz şurda. Saldım gitti kendimi kasmıycam artık.Bi nokta koyarım, noktadan sonra büyük harfle başlarım yeter neyinize yetmiyo
Rica ederim canım şurda ikimiz de sınıf öğretmeniyiz.Şu edebiyatçılar da fazla oluyor artık.Ne yapsak?
Hahahaha alemler ya.Geçen yıl ben kasabada çalışıyordum küçük yer.Köylüler keklik avlıycaz diye elektrik teline ateş edip koparmışlar toptan kasabanın elektrikleri gitmişti.
:))))delü başarmışsın
Midem bulanıyor,halsizlik hat safhada göğüsler acıyor, tuvalete zaten doğdum doğalı minder atasım var,akıntı şeffaf ve yoğun adımı ve yaşımı da yanlış yazdım o zaman ben hamileyim arkadaşlarİkizim olacak biri kız biri erkek hadi isim bulalım nolur nolurrrr nolurrrr hadiiiiiii
Midem bulanıyor,halsizlik hat safhada göğüsler acıyor, tuvalete zaten doğdum doğalı minder atasım var,akıntı şeffaf ve yoğun adımı ve yaşımı da yanlış yazdım o zaman ben hamileyim arkadaşlarİkizim olacak biri kız biri erkek hadi isim bulalım nolur nolurrrr nolurrrr hadiiiiiii
evet evet oldu işte artık benim de seri cevaplarım varrr
huniyi taktın mı şekerim sen?
evet dikkat etmiyorum artık vazgeçtim noktada yapmıyım hatta oleyyyyy okulda kural burda kural bu ne yavvvv.(Çaktırmayın aslında ben de acayip kuralcıyımdır)boşver canım dikkat etme baksana ben de etmiyom zaten ünlü düşünür garfield ne demiş"kurallar mııııı?boşver onlarııııı!"
Evet o kesin bu arada evinin temizliğini de yapmıştır.Bu arada canım ya karne işlerini bitirdiniz mii? Karne notu,görüşleri, davranış notları,kitaplar giirdim başka var mıydı bişey. Bide sosyal etkinlik tamamlandı mı diycez tamamlanmadı mı bi türlü karar veremedi biizmkiler siz ne yaptınız?vahşiciğim bu edebiyatçılarla uğraşmak zor oluyor baksana farmusaya . maşallahhhh her yere yetiyor yaww
Zatı muhteremime çok iyi bakarım ben. Bil mukabele.....Dur dur dur!Ben yokken yap canım onları. Ben çok kuralcıyım da...
Şimdilik çıkıyorum kızlar, görüşmek üzere... Hoşça bakın zatınıza...
Kız gelir yakında bence mesleğe falan gerek yok da yaş olursa güzel olur aslında.hımmm demek topiğimzde öğretmen cookk...y aslında herkes gercek adını yaşını mesleğini kaçıncı çocuk istediğini felan yazsada öle bi liste yapsalar dioruuum haniiiiiiiiiiiiiii duyuruyoruuuuum fdeda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?