Sabredenler Kulübü 2012 :)

doğru diyorsun annem biz bu orjinazı ipe takıp oynatalım valla 3 yıldır,4 yıldır,aylardııııııııııııııııııır bekleyen var bak ne diyor dövelim bunu dövelim:))

fdeda fermiiiiiiiiiiiin dua listesinede benide alırmısnııııııız :1 bat şubat 15...

Adımı yanlış yazmadım ama yaşımı yazdım o zaman bir ihtimal var demek ki ama geç değil di mi şimdi yanlış yazsam olur mu hocam nolur olur de
öylemi diyosun ama benm elimde değil kiiii,hiç anlamıyorum millet ilk atışta kalıyo o nası oluyo pekiiiiiiiiiiiiiiii 54:54 he nası beklcem ben okadar stresten ölürüüm :2:2:2
Famusay ile ben 4 yıldır bekliyoruz bak sen daha yolun başındasın 1 aycık olmuş.İnsanın elinde değil tabi ama sen daha ilk aydan erkenden başlamışsın tasalanmaya hiç üzülme herşey yolunda en geç 6 aya kalmaz hamilesin inş. öyle düşünceksin sen.Ohhh mis daha ilk ayınnn
ewet gözlerini kısıyo
Teşkür ederim
he anam he hareket ediyor çok vahşi görünüyorsun:))))
Heyt be ne kadar vahşiyim değil mi
doğru diyorsun annem biz bu orjinazı ipe takıp oynatalım valla 3 yıldır,4 yıldır,aylardııııııııııııııııııır bekleyen var bak ne diyor dövelim bunu dövelim:))

Ayy kıyamam ben ona erkenden başlamış tasalanmaya boşa üzüyo kendini haberi yok.İnş daha fazla beklemeden doluverir kucağııııı.Biizm de inş.

33 puahahahahahah hay Allah bebişini versin emiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…