Sabredenler Kulübü 2012 :)

olur annem oluur niye olmasın ben yaptım oldu:))))çok vahşisin çokkkk:)))anam neydecez bu çömezlerle bak ikimiz de dört yıldır istiyoruz Allah versin inşallah hepimize

tamaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizi dinliyoruum kafama takmıyorummmm :16 ama isterseniz yine dövebilersinizzz beniiii

vahsi hatı-un bu alıntıları nasıl böyle ard arda cevaplıyosun? ben de yapmak istiyommm

Canım kimden alıntı yapmak istiyorsan o kişinin konuşmasının hemen altında sağında + işareti varya ona tıklıyorsun sonra konuya ccevap verdiğinde zaten o eklenmiş oluyor.Dene bakiim

yerim seni bağğğğ:))) tam 49 aydır kırmızı kart yiyom ben sen daha ilk ay pes edecen nerdeyse sus bakiiiiiiiiim:))

pes etmiyorum tabiiiikiiii ama şimdi düşünecek olursak ilk seferde hatta zifafta bile hamiş kalanlar var bu nası oluyooooo heeee onu söleyin bana açıklayın çömezim ben 1,5 yıldır ewliyim çocuum guçüğümmm çömüm :46

olur annem oluur niye olmasın ben yaptım oldu:))))çok vahşisin çokkkk:)))anam neydecez bu çömezlerle bak ikimiz de dört yıldır istiyoruz Allah versin inşallah hepimize
İnş onlar da bizim gibi beklemez.Ben bizi de çok kötü görmüyorum bekliyoruz işte sadece yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızdaSağlıklıyız,huzurumuz var daha ne olsunBebişimiz de gelecek yakında Bir arkadaşım vardı ilk aylar denediler ettiler doktora gittiler neyse sperm testinde hiç sperm çıkmamış. Bizim yumurtamız var spermimiz (biraz yavaş da olsa)var çok şükür.Neler var neler Rabbim büyük halimize şükredelim ki daha çok versin inş.

Ayy benim de sana kanım kaynıyo kız valla. Hem meslektaşız ,hem aynı kaderi paylaşıyoruzz,ortak yönlerimiz var.23 Ocak a var daha ya sen de huniyi erkenden takmışsın. Benim son günlerim krizdeyim,dipteyim,sondayım ,depresyondayımmmmmmmmm yalvarırım gel de kurtarrrr

o Allah'ın hikmeti balım ondan sual olunur mu benim ablam da gerdek gecesinde gebe kaldı neydek herkesin nasibi başka annem

teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım:) en azından bir daha bir yerde duyrasam ne olduunu bilirim pühhhhhhhhh bana rezilim ben be

sen kaç ay çalıştın ki şekerim ?

ben hiç hayatımda çalışmadımki... biliyorum bana kızacaksınız ama... evlendim ekimde aralıkta kızıma hamile kalmışım 2. ayımda onu doğurdum... sütten kesilince de ilaca başladım 2 ay önce bıraktım yan etkisi çok oluo die ve ben gene 2. ayında hamile kalmışım :) yani hiç sıkıntıya dümeden nolduğumu anlamadan hamiş kalıorum zaten nasıl denk getirdik o ovulasyon dönemine bilmiorum gelişi güzel yaparız ne zaman canımız isterse yani :) allahın takdiri işte... yazgısı yazılmış hayırla inşallah...

anam bu vahşi de her bişeyleri biliyor:))
Bilmek önemli değil yeğenim bildiğinle amel etmek önemli

Yav o dizilerde,filmlerde olur ancak.Hürremi izliyon sen anlaşıldı Hürremcisin ben de öyleyim kadın da ne fabrika varmış ama yaaaa çatır çatır doğuruyo,Hatice de az değil iki de bir gebeyim İbrahim gebeyim İbrahim birini merdivenden düştü öldürdü,birini memesiyle boğdu öldürdü, şimdikini hangi şekilde öldürecek merak ediyorum doğrusuuu

Allah kurtarsın başka kapıya hadeee!:))))bacım bak eğer anı anına heyecanını buradan benimle ve bizimle paylaşmazsan inşallah ikizlerin olur ha

teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım:) en azından bir daha bir yerde duyrasam ne olduunu bilirim pühhhhhhhhh bana rezilim ben be

Bak şimdi kelimenin(ovulasyon) anlamını yenicek öğrendi ya şimdi cümle içerisinde kullanıyor.Tebrik ederim başarılı bir cümle
İşte hayat böyle anlamını bilmekle olmuyor yeğen .....

o Allah'ın hikmeti balım ondan sual olunur mu benim ablam da gerdek gecesinde gebe kaldı neydek herkesin nasibi başka annem

hımmmmmm teşekkr ederiimmmmm ALLAH göbişine bebiş versin ablaccııım diyoruuum ben 24 yaşındayıımm oyüzden yani istemessen demim hı ?

Bak şimdi kelimenin(ovulasyon) anlamını yenicek öğrendi ya şimdi cümle içerisinde kullanıyor.Tebrik ederim başarılı bir cümle

tamam kız utandırmayın e nerden bileyim canım hiç konuşulmuoki hiç duymadım... bu konularda kara cahilim glmeyin üstüme bakın

tamaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizi dinliyoruum kafama takmıyorummmm :16 ama isterseniz yine dövebilersinizzz beniiii

Canım kimden alıntı yapmak istiyorsan o kişinin konuşmasının hemen altında sağında + işareti varya ona tıklıyorsun sonra konuya ccevap verdiğinde zaten o eklenmiş oluyor.Dene bakiim

yahu kinaye yaptım ne yasağı

bide 2.ciye doğuracan yavrum yaaaaaa ahahahah hiç gülesim yoktu :46

Allah kurtarsın başka kapıya hadeee!:))))bacım bak eğer anı anına heyecanını buradan benimle ve bizimle paylaşmazsan inşallah ikizlerin olur ha

deneme bu denemeeeeeeeeee :))

Hep ikizin olsun diye dua ediyorlar.Sen kaçıncı oldun kimbilir.İşin garibi ananeminannesinin ikizleri olmuş,anneannemin de,annemin de.Doktor anneme ''Senin büyük kızının ikizleri olma ihtimali çok yüksek'' demiş. Ayyyyyy yoksa ikizlerim mi olacak!Önce öyle dua edenlere ;''Ay yapmayın çalışıyorum, nasıl bakarım!'' diyordum. Ama şimdi öyle çok istiyorum ki.Biri kız biri erkek olsun inş. Mantıklı ya düşünsene birinciyi yaptıktan sonra ikinciyi düşün bir de.....Aha bak senin durum.

Bu arada famusay topikte edebiyatçıların kol gezdiğini öğrendim ya imla kurallarına dikkat etmeye çalışıyorum ayyy kastınız beni ya dikkat etmiyom artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…