- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.881
Adımı yanlış yazmadım ama yaşımı yazdım o zaman bir ihtimal var demek ki ama geç değil di mi şimdi yanlış yazsam olur mu hocam nolur olur de
Famusay ile ben 4 yıldır bekliyoruz bak sen daha yolun başındasın 1 aycık olmuş.İnsanın elinde değil tabi ama sen daha ilk aydan erkenden başlamışsın tasalanmaya hiç üzülme herşey yolunda en geç 6 aya kalmaz hamilesin inş. öyle düşünceksin sen.Ohhh mis daha ilk ayınnn
Teşkür ederim
Heyt be ne kadar vahşiyim değil mi
Ayy kıyamam ben ona erkenden başlamış tasalanmaya boşa üzüyo kendini haberi yok.İnş daha fazla beklemeden doluverir kucağııııı.Biizm de inş.
Adımı yanlış yazmadım ama yaşımı yazdım o zaman bir ihtimal var demek ki ama geç değil di mi şimdi yanlış yazsam olur mu hocam nolur olur de
Famusay ile ben 4 yıldır bekliyoruz bak sen daha yolun başındasın 1 aycık olmuş.İnsanın elinde değil tabi ama sen daha ilk aydan erkenden başlamışsın tasalanmaya hiç üzülme herşey yolunda en geç 6 aya kalmaz hamilesin inş. öyle düşünceksin sen.Ohhh mis daha ilk ayınnn
Teşkür ederim
Heyt be ne kadar vahşiyim değil mi
Ayy kıyamam ben ona erkenden başlamış tasalanmaya boşa üzüyo kendini haberi yok.İnş daha fazla beklemeden doluverir kucağııııı.Biizm de inş.
vahsi hatı-un bu alıntıları nasıl böyle ard arda cevaplıyosun? ben de yapmak istiyommm
yerim seni bağğğğ:))) tam 49 aydır kırmızı kart yiyom ben sen daha ilk ay pes edecen nerdeyse sus bakiiiiiiiiim:))
Canım kimden alıntı yapmak istiyorsan o kişinin konuşmasının hemen altında sağında + işareti varya ona tıklıyorsun sonra konuya ccevap verdiğinde zaten o eklenmiş oluyor.Dene bakiim
İnş onlar da bizim gibi beklemez.Ben bizi de çok kötü görmüyorum bekliyoruz işte sadece yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızdaolur annem oluur niye olmasın ben yaptım oldu:))))çok vahşisin çokkkk:)))anam neydecez bu çömezlerle bak ikimiz de dört yıldır istiyoruz Allah versin inşallah hepimize
vahşim hatunuuuuuuuuuuuuuum özledim seni kız hunili deli:)))23 ocak kız sorma heyecan başladı tabi canım adını yanlış yazdıysan yaşını bir yaş büyük dediysen kesin hamilesin:)))ama bak mühim bir ayrıntı var eğer bir yaş küçük dediysen yaşını asla hamile olamazsın olsan olsan adet olursun:)))
pes etmiyorum tabiiiikiiii ama şimdi düşünecek olursak ilk seferde hatta zifafta bile hamiş kalanlar var bu nası oluyooooo heeee onu söleyin bana açıklayın çömezim ben 1,5 yıldır ewliyim çocuum guçüğümmm çömüm :46
yumurtlama dönemin hayatım yani doğurganlığın en yüksek olduğu dönem,adet tarihinden sonra 13.gün oluyor yumurtluyosun sora spermlerle buluşuyo sora bebiiiişşşşş :: kişiden kişiye değişiyo 13 14 15 16 hatta 18 gnde olanda var tatlım işte bende bukadan bilorum
sen kaç ay çalıştın ki şekerim ?
Bilmek önemli değil yeğenim bildiğinle amel etmek önemlianam bu vahşi de her bişeyleri biliyor:))
pes etmiyorum tabiiiikiiii ama şimdi düşünecek olursak ilk seferde hatta zifafta bile hamiş kalanlar var bu nası oluyooooo heeee onu söleyin bana açıklayın çömezim ben 1,5 yıldır ewliyim çocuum guçüğümmm çömüm :46
Ne yasağı hocam Hürrem gibi sen de yasak yasakkkk. Benim arkadaşların hepsi memlekette hamile kaldı bu da kulağına küpe olsun hem gizli gizli daha cazip,ateşli,tutkulu:127: :132: olur
teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım:) en azından bir daha bir yerde duyrasam ne olduunu bilirim pühhhhhhhhh bana rezilim ben be
İnş onlar da bizim gibi beklemez.Ben bizi de çok kötü görmüyorum bekliyoruz işte sadece yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızdaSağlıklıyız,huzurumuz var daha ne olsun Bebişimiz de gelecek yakında Bir arkadaşım vardı ilk aylar denediler ettiler doktora gittiler neyse sperm testinde hiç sperm çıkmamış. Bizim yumurtamız var spermimiz (biraz yavaş da olsa)var çok şükür.Neler var neler Rabbim büyük halimize şükredelim ki daha çok versin inş.
Ayy benim de sana kanım kaynıyo kızvalla. Hem meslektaşız ,hem aynı kaderi paylaşıyoruzz,ortak yönlerimiz var.23 Ocak a var daha ya sen de huniyi erkenden takmışsın. Benim son günlerim krizdeyim,dipteyim,sondayım ,depresyondayımmmmmmmmm yalvarırım gel de kurtarrrr
teşekkür ederim verdiğin bilgi için canım:) en azından bir daha bir yerde duyrasam ne olduunu bilirim pühhhhhhhhh bana rezilim ben be
ben hiç hayatımda çalışmadımki... biliyorum bana kızacaksınız ama... evlendim ekimde aralıkta kızıma hamile kalmışım 2. ayımda onu doğurdum... sütten kesilince de ilaca başladım 2 ay önce bıraktım yan etkisi çok oluo die ve ben gene 2. ayında hamile kalmışım :) yani hiç sıkıntıya dümeden nolduğumu anlamadan hamiş kalıorum zaten nasıl denk getirdik o ovulasyon dönemine bilmiorum gelişi güzel yaparız ne zaman canımız isterse yani :) allahın takdiri işte... yazgısı yazılmış hayırla inşallah...
o Allah'ın hikmeti balım ondan sual olunur mu benim ablam da gerdek gecesinde gebe kaldı neydek herkesin nasibi başka annem
Bak şimdi kelimenin(ovulasyon) anlamını yenicek öğrendi ya şimdi cümle içerisinde kullanıyor.Tebrik ederim başarılı bir cümle
İşte hayat böyle anlamını bilmekle olmuyor yeğen .....
hımmmmmm teşekkr ederiimmmmm ALLAH göbişine bebiş versin ablaccııım diyoruuum ben 24 yaşındayıımm oyüzden yani istemessen demim hı ?
Bak şimdi kelimenin(ovulasyon) anlamını yenicek öğrendi ya şimdi cümle içerisinde kullanıyor.Tebrik ederim başarılı bir cümle
olur annem oluur niye olmasın ben yaptım oldu:))))çok vahşisin çokkkk:)))anam neydecez bu çömezlerle bak ikimiz de dört yıldır istiyoruz Allah versin inşallah hepimize
tamaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizi dinliyoruum kafama takmıyorummmm:16 ama isterseniz yine dövebilersinizzz beniiii
Canım kimden alıntı yapmak istiyorsan o kişinin konuşmasının hemen altında sağında + işareti varya ona tıklıyorsun sonra konuya ccevap verdiğinde zaten o eklenmiş oluyor.Dene bakiim
yahu kinaye yaptım ne yasağı
bide 2.ciye doğuracan yavrum yaaaaaa ahahahah hiç gülesim yoktu :46
Allah kurtarsın başka kapıya hadeee!:))))bacım bak eğer anı anına heyecanını buradan benimle ve bizimle paylaşmazsan inşallah ikizlerin olur ha
Allah kurtarsın başka kapıya hadeee!:))))bacım bak eğer anı anına heyecanını buradan benimle ve bizimle paylaşmazsan inşallah ikizlerin olur ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?