- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.961
hadi o zaman kadro tamamsa halayy başıı famusaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy başla appam yettim garii
hee famusaydan ses yokkk halay başı kim olcek şimdi yaaaaaaa
bakın ben gidiyom daha yeni eve girdim yemek hazırlayacam daha ondan sonra gelemem haa haberiniz ossun
çözümü buldum göbiş büyüyene kadar top olmadan yapılan hareketlerini yapacak göbiş çıkıncada top niyetine onu kullanacamçocuğuda alıştırmak lazım
merhaba kızlar benim bi sorum olacak yumurtlama gününden 4 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü normal adetten daha az vede ağrısız şimdide su gibi akıntı oluyor şeffaf yani nedir acaba bilemedim
kızım aşşağıda seni tanımayan mı var kii. varsa da çok büyük kayıp
hoşgeldin bacımm nerelerdeydin sen delü
hoşgeldin canımburadayım bacım mutfaktaydım dabiraz ara verip geldim bacım
bacılaaaaar azcık çıkayım da yemek yapayım yoksa kocam beni yiyecek öpüldünüz
valla öyleymiş bilmem ne kaslarını harekete geçiriyomuşda bilmem ne hormonu salgılanıyomuş
ben de bir haftayı geçiyo başlayalı yalnız her tarafım ağrıyo çok pis bişi yaa ama güzel de
ya göbişimizde bebiş varsada o topla yuvarlanırken bişe olursaaaaa
merhaba kızlar benim bi sorum olacak yumurtlama gününden 4 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü normal adetten daha az vede ağrısız şimdide su gibi akıntı oluyor şeffaf yani nedir acaba bilemedim
böle halay diyincik aklıma hep diyarbakır güzel bağlar lelaley lokeee suları buz gibi çağlar hanımoy loke geliyo nedeseteyyy teyyyyyy Allah akıl versin hepimize teeyyyyyyyyyyyyyyyy
valla bacım ben bugün kolaya kaçıp börek yapmayı düşünüyorum fırına atam o pişirsin yanınada çay yapamm oohh yorgunluğuda atarım daha ne olsunmönünü alsam bacım yardımcı olurdu bana, gerçi ben ciğer yapacağım bu akşam kocişime
iyi işte belkim bebiş erkek olur. şimdiden alışır topa. futbolcu falan olur kızzzz.
fermicim çalışmalar devam ediyordurzaman aksa da şubata gelsee yahuu
bacılaaaaar azcık çıkayım da yemek yapayım yoksa kocam beni yiyecek öpüldünüz
kızlaaaarr ben çıkıyoruuuuuum qkşqm oluyooo yemek yapmak gerennnk kociş acıkmaya başladıı akşama görüşürzz inşallahhh öpptüüümmmm hepünüzüü :96:
kızlar yahu bizim sayfa nerdeydi ki nereye taşınmışben abonesi olduğum için konunun farketmedim de [/QUOT
sanıırm hamilelik belirtileri yazıyordu şimdi gebelik yazıyor
herkescikler dalgalandı da duruluverdi birdenhadi kızlar ben de kaçayım yemek hazırlayayım alışverişi yaptık herşey ortada ortalığı toparlayayım akşama görüşürüz inşallah öptüm herkesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?