Sabredenler Kulübü 2012 :)

sesiniz çıkmıyor kızlar? benim de banyoya girmem, manikür falan yapmam lazım ama çok üşeniyorum...

merhabalar kızlar.. Benim bat 6 Şubat ve denemede 5. Ay.. Beni de listenize ekleyip dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim..

merhabalar kızlar.. Benim bat 6 Şubat ve denemede 5. Ay.. Beni de listenize ekleyip dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim..

canım merhaba nasılsınnn eski battaşım benim hala aynı günden devam ediyoruz senlee inşallah bu son olur diyelimmm

Kızlar idrarda koku hamilelik belirtisi bir kaç kişinin konuşmasını duydum.Benim bu ay öyle de.Hani antibiyotik içince idrar kokar ya öyle birşey.Allahım hayırlısıyla ya adet olayım zamanında ya da inş hamileyimdir dayanamıyorum artık.

Kaçç gündür nete giremiyordum arkadaşlar netimde sorun vardı anca girdimmm yaaa ohh çok şükürr tek tek okucam en son sayfamdan :) ben şu soğan suyunu içiyorum 1 haftadır ve kızlar acayip sarı kahve renkli akıntılar gelmeye başladı bende sanırım rahmim temizlenio işe yarıo galiba eşimde saolsun bir dikişte keçiboynuzunu içio :d

seni ümitlendirmek istemem ama evet idrar koku hamilelik belirtsi inş hamilesindirrr inşş canım aminn

evet canım hamilelik belirtileri arasında var bende duymuştum ama üşütmedede oluyor sanırım
inşallah senin bebiştendirr canımmmmm

Ohhh yarasın ikinize de şifa olsun inşallahhhhh.Benim eşim bir bardak içebildi kuscam dedi başka da içemedi.
seni ümitlendirmek istemem ama evet idrar koku hamilelik belirtsi inş hamilesindirrr inşş canım aminn

Gerçekten mi sen kimden duydun hamile birinden mi?

evet canım hamilelik belirtileri arasında var bende duymuştum ama üşütmedede oluyor sanırım
inşallah senin bebiştendirr canımmmmm

İnşallah öyledir ya yediğime içtiğime de dikkat ettim koku yapacak birşey yok. Ayyyy inşallah hamileyimdir.Yoksa bu ay aşılama deniycez bir sürü maddi,manevi yıprancam

İnşallah öyledir ya yediğime içtiğime de dikkat ettim koku yapacak birşey yok. Ayyyy inşallah hamileyimdir.Yoksa bu ay aşılama deniycez bir sürü maddi,manevi yıprancam

benimde hamileliğimde kokuyordu canım tabi kısmet olmadı dünyaya getirmek ama olabilir yani
bu aşılama nasıl ve neye göre oluyor canım?

Biraz geç kaldım arkadaşlar ama ismim Fatma...Gariban bir dersane öğretmeniyim malum pazarları da çalışıyorum o yüzden giremedim. kendi dua günüme bakmak da hiç aklıma gelmemiş Dua eden herkese çoooook teşekkür ederim Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa en hayırlısından versin.Rabbim hepimizi çokkk bekletmeden güldürsünnnn(bebişle)
Bugün adetimin 28.günü sabah yine test yaptım yine negatif...İğnemin de 16.günü Sanırım hasta olacammmm...

:26::26::26:Ama sizinle çok enteresan bişi paylaşacağım ilk kez başıma geldi...dün misafir gelecekti onları bekliyordum eşim de işten gelecekti. Benim başım felaket döndüüü elime ne alsam düşürdümm. böle uyuştum..eşimi aramıştım nerde kaldınız diye. eşim birden heyecanlandı neyin var senin dediiii neyim varmışki dedim sesin tuhaf geliyo uyuyor gibisin dedi. bir panik eve geliyorlar ve ben yatakta yatıyorum...gözümü bir açtım eşim ve misafirler başıma toplanmış neyin var diyor. eczaneye gitttikkk tansiyonumu ölçtürdük.. çıkmış neydse sonra açıldım..tabi ben bu olaydan sonra acaba mı???????dedim ve sabah test yaptım negatif...Ama ben hayatta bayılıp etmem öle uyuyup kalma huylarım yoktur.uyumuş olsam eve biri girecek de ben duymayacağım....çook zor şeyler. çok da utandımmmm eşim ama öldüm diyor sen cevap vermeyince korkudannn...

benimde hamileliğimde kokuyordu canım tabi kısmet olmadı dünyaya getirmek ama olabilir yani
bu aşılama nasıl ve neye göre oluyor canım?

Doktor bir kaç ay normal deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi. Tabi ben herşeyin normal doğal yoldan olmasını istiyorum.Gerçi aşılama da doğal sadece spermleri alıyorlar ölü spermleri yıkıyorlar ve rahme enjekte ediyorlar.Tabi öncesinde yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaçlar veriliyor.Bu aşılama yöntemi özellikle spermlerin hızında problemi olanlar için daha iyi sonuç veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…