- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.001
Ben de kendime ateş kartı yapmaya çalışıyordum ayyy ne zormuş yapamadım bi türlü.:104::106:
nasıl yapıldığını ben de bilmiyorum inan...yardım ederdim yoksa.
sabahları mı ölçüyorsun ateşini? kızlar öyle yapıyordu...
Evet sabahları ölçüyorum .İnş hamileyimdir de gerek kalmaz ateşe mateşe
3-4 gün kaldı galiba senin bata?
Canım geçen ay 18 inde olmuştum.Ay 31 çekti . 16-17-18 Şubat gibi adet olmam gerekiyor inş olmam da hamileyimdir.
inşallah canım, hayırlısıysa olsun...bat yaklaştıkça heyecan artıyor..
merhabalar kızlar.. Benim bat 6 Şubat ve denemede 5. Ay.. Beni de listenize ekleyip dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim..
kızlar idrarda koku hamilelik belirtisi bir kaç kişinin konuşmasını duydum.benim bu ay öyle de.hani antibiyotik içince idrar kokar ya öyle birşey.allahım hayırlısıyla ya adet olayım zamanında ya da inş hamileyimdir dayanamıyorum artık.
Kızlar idrarda koku hamilelik belirtisi bir kaç kişinin konuşmasını duydum.Benim bu ay öyle de.Hani antibiyotik içince idrar kokar ya öyle birşey.Allahım hayırlısıyla ya adet olayım zamanında ya da inş hamileyimdir dayanamıyorum artık.
Ohhh yarasın ikinize de şifa olsun inşallahhhhh.Benim eşim bir bardak içebildi kuscam dedi başka da içemedi.Kaçç gündür nete giremiyordum arkadaşlar netimde sorun vardı anca girdimmm yaaa ohh çok şükürr tek tek okucam en son sayfamdan :) ben şu soğan suyunu içiyorum 1 haftadır ve kızlar acayip sarı kahve renkli akıntılar gelmeye başladı bende sanırım rahmim temizlenio işe yarıo galiba eşimde saolsun bir dikişte keçiboynuzunu içio :d
seni ümitlendirmek istemem ama evet idrar koku hamilelik belirtsi inş hamilesindirrr inşş canım aminn
evet canım hamilelik belirtileri arasında var bende duymuştum ama üşütmedede oluyor sanırım
inşallah senin bebiştendirr canımmmmm
İnşallah öyledir ya yediğime içtiğime de dikkat ettim koku yapacak birşey yok. Ayyyy inşallah hamileyimdir.Yoksa bu ay aşılama deniycez bir sürü maddi,manevi yıprancam
benimde hamileliğimde kokuyordu canım tabi kısmet olmadı dünyaya getirmek ama olabilir yani
bu aşılama nasıl ve neye göre oluyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?