- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.021
evet cnm kankam 2 aylık hamile bir gün aradı kanka memelerim kocaman oldu gergin duruyorlar birde idararım acayip kokuo koyu renk gelio yaa dedi galiba hamileyim dedi ve ben ilk göğüzlerini gördğümde normalde limon gibidir memişleri :d bir anca portakal gibi kocaman olmuşlar adeti bittikten 3 gün sonra eşiyle beraber olmuştu 5 gün sonra göğüslerinde ilk beliritiydi 2 hafta sonrada idarırının koktuğunu söyledi bana ve çok ilgin eşiyle ilk defa beraber oldular üstelik korunmuşlar bir damla gittiyse gitmiştir dedi nasıl hamile kalırım die şaşırmışşlardı hiç beklemiyordu daha yeni evlie ilk gecede kaldı hemde :s ne kadar şanslı ilk geceden kalanlarohhh yarasın ikinize de şifa olsun inşallahhhhh.benim eşim bir bardak içebildi kuscam dedi başka da içemedi.
Gerçekten mi sen kimden duydun hamile birinden mi?
Biraz geç kaldım arkadaşlar ama ismim Fatma...Gariban bir dersane öğretmeniyim malum pazarları da çalışıyorum o yüzden giremedim. kendi dua günüme bakmak da hiç aklıma gelmemişDua eden herkese çoooook teşekkür ederim Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa en hayırlısından versin.Rabbim hepimizi çokkk bekletmeden güldürsünnnn(bebişle)
Bugün adetimin 28.günü sabah yine test yaptım yine negatif...İğnemin de 16.günüSanırım hasta olacammmm...
:26::26::26:Ama sizinle çok enteresan bişi paylaşacağım ilk kez başıma geldi...dün misafir gelecekti onları bekliyordum eşim de işten gelecekti. Benim başım felaket döndüüü elime ne alsam düşürdümm. böle uyuştum..eşimi aramıştım nerde kaldınız diye. eşim birden heyecanlandı neyin var senin dediiii neyim varmışki dedim sesin tuhaf geliyo uyuyor gibisin dedi. bir panik eve geliyorlar ve ben yatakta yatıyorum...gözümü bir açtım eşim ve misafirler başıma toplanmış neyin var diyor. eczaneye gitttikkk tansiyonumu ölçtürdük.. çıkmış neydse sonra açıldım..tabi ben bu olaydan sonra acaba mı???????dedim ve sabah test yaptım negatif...Ama ben hayatta bayılıp etmem öle uyuyup kalma huylarım yoktur.uyumuş olsam eve biri girecek de ben duymayacağım....çook zor şeyler. çok da utandımmmmeşim ama öldüm diyor sen cevap vermeyince korkudannn...
evet cnm kankam 2 aylık hamile bir gün aradı kanka memelerim kocaman oldu gergin duruyorlar birde idararım acayip kokuo koyu renk gelio yaa dedi galiba hamileyim dedi ve ben ilk göğüzlerini gördğümde normalde limon gibidir memişleri :d bir anca portakal gibi kocaman olmuşlar adeti bittikten 3 gün sonra eşiyle beraber olmuştu 5 gün sonra göğüslerinde ilk beliritiydi 2 hafta sonrada idarırının koktuğunu söyledi bana ve çok ilgin eşiyle ilk defa beraber oldular üstelik korunmuşlar bir damla gittiyse gitmiştir dedi nasıl hamile kalırım die şaşırmışşlardı hiç beklemiyordu daha yeni evlie ilk gecede kaldı hemde :s ne kadar şanslı ilk geceden kalanlar
benim göğüslerim de acıyor ama şişme yok malesef.benim limonlar da portakala bi dönüşseydiler ah ahhhhhhh:121:
Doktor bir kaç ay normal deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi. Tabi ben herşeyin normal doğal yoldan olmasını istiyorum.Gerçi aşılama da doğal sadece spermleri alıyorlar ölü spermleri yıkıyorlar ve rahme enjekte ediyorlar.Tabi öncesinde yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaçlar veriliyor.Bu aşılama yöntemi özellikle spermlerin hızında problemi olanlar için daha iyi sonuç veriyormuş
Canım kan testinde bile 15 gün sonra belli oluyor yanlış mı biliyorum.Yani hamileysen bile idrarda çıkması için erken. İnş hamilesindir.Bu ay bende de böyle tuhaf şeyler oluyor ya vücudumuz bize oyun oynuyor ya da inşallahhamileyizdirrrrrrrrrrrrr
inş!!! Portakala dönüşüp süt dolarlar ben artık hiç bir belirtiye inanmıyorum bu ayda hiç bir belirtiye kanmıcam açıksı bu ay diyede beklemiyorum artık ne zaman gelirse die karar aldım :) 2. Ayımız çünkü baştan çok panik olmak istemiyorum etkileniyormuş sonra psikoloji olucağu varsada olmuyormuş
inş!!! Portakala dönüşüp süt dolarlar ben artık hiç bir belirtiye inanmıyorum bu ayda hiç bir belirtiye kanmıcam açıksı bu ay diyede beklemiyorum artık ne zaman gelirse die karar aldım :) 2. Ayımız çünkü baştan çok panik olmak istemiyorum etkileniyormuş sonra psikoloji olucağu varsada olmuyormuş
ya kızlar çıkıcam ben şimdi ama şu belirtileri okuyunca aklıma takıldı geçen ay bende hiiiç olmayan şeyler oldu adet dönemin de gögüslerim biraz büyürdü ama bu sefer daha da büyüdü eşim bile farketti o küçücük şeyin büyüdüğünüVe acayip kasıkda ağrılar oldu ama hamile olmadım ve olmam diye düşünüyordum zaten ama neden öyle değişiklikler oldu anlamadım acaba vücudum ön hazırlık mı yaptı :26:
arkadaşım inan sol kasıkta batmalar karında gerginlik göğüslerin büyümesi mide bulantılar uykulu haller sık idrar vs vs ne kadar belirti varsa yaşadım kesin bu ay hamileyim dedim karnımın üstünde damalar çıktı göğüsümün üstüne mavi pemve harita gibi damarlar çıktı ama sonuç hüsran oldu 1 gün boyunca ağla ağla parçaladım kendimi o yüzden kendimi dinleyi bence bir kenara bıraklımmyoksa çok üzülüyoruzzz
İnş ön hazırlık yapmıştır.Hepimizin bir zamanı var işte bekliyoruz sabırla bazen de sabırsızlıklaya kızlar çıkıcam ben şimdi ama şu belirtileri okuyunca aklıma takıldı geçen ay bende hiiiç olmayan şeyler oldu adet dönemin de gögüslerim biraz büyürdü ama bu sefer daha da büyüdü eşim bile farketti o küçücük şeyin büyüdüğünüve acayip kasıkda ağrılar oldu ama hamile olmadım ve olmam diye düşünüyordum zaten ama neden öyle değişiklikler oldu anlamadım acaba vücudum ön hazırlık mı yaptı :26:
Canım senin kaçıncı ayındı aşılamaya geçmeden önce klomen+ovitrelle+progestan bu dedaviden oldun mu???? Benim 15.ayım ilk kez bu ay ilaç aldım....
Ya ne bileyim bir yerlerde de okuyorum döllendikten 6 gün sonra yerleşiyo bilmem ne diye..diyorum olsa silik de olsa umutlanacam...ama o kaaa net ki..çizginin yeri görünse umutlanacam...yokkk Evet ama ben gecikme dışında hiçbir belirti yaşamadım bu 15 ay umutlanacak hiçbişeyim olmadı mide bulantısıdır yok gögüs acısıdır. bu bulanıklılık baygınlık hali beni çokkk şaşırttı.
ya kızlar çıkıcam ben şimdi ama şu belirtileri okuyunca aklıma takıldı geçen ay bende hiiiç olmayan şeyler oldu adet dönemin de gögüslerim biraz büyürdü ama bu sefer daha da büyüdü eşim bile farketti o küçücük şeyin büyüdüğünüve acayip kasıkda ağrılar oldu ama hamile olmadım ve olmam diye düşünüyordum zaten ama neden öyle değişiklikler oldu anlamadım acaba vücudum ön hazırlık mı yaptı :26:
İnş ön hazırlık yapmıştır.Hepimizin bir zamanı var işte bekliyoruz sabırla bazen de sabırsızlıkla
İdrar testinde çok geç çıkıyor ya zaten adet geciktikten 10 gün sonra bakın diyor ama biz bekleyemiyoruz ki. Ben de öyleyim bi tuhafım yerde miyim gökte miyim,yorgunum hiç yapmadığım şey uyuyakalıyorum.İnşallah hamileyizdir
ya kızlar çıkıcam ben şimdi ama şu belirtileri okuyunca aklıma takıldı geçen ay bende hiiiç olmayan şeyler oldu adet dönemin de gögüslerim biraz büyürdü ama bu sefer daha da büyüdü eşim bile farketti o küçücük şeyin büyüdüğünüve acayip kasıkda ağrılar oldu ama hamile olmadım ve olmam diye düşünüyordum zaten ama neden öyle değişiklikler oldu anlamadım acaba vücudum ön hazırlık mı yaptı :26:
kızlar hepiniz haklısın aslında raraavis arkadaşımın dediği gibi kimyasal da olabilir beklenti canım senin dediğin gibi de olabilir. Ben de bir çok şeyi adet dönemimde yaşarım şstşfar bulantı ağrı falan filan allahım tez vakit hayırlısı ile nasip etsin bizlere yavrucaklarımızı
Evet canım yavaş yavaş düşecek hormon seviyesi düşünce de adet olacaksın.haklısın. ben de artık belirti falan bakmayacagim. benim de gogusler bu ay kocaman oldu ama fıs kimyasal oldu iste :) yalnız baska kimyasal gebelik yasayan var mı hanımlar? ben gecen aya gore yarın 10. gun olacak hala adet olmadım... gecen sefer bir hafta sonra adet olabilmiştim ama o zamanki değerler daha dusuktu şimdi de yavaş yavaş mı düşüyor acaba?
İnşallah bebişim yaaa inşallah hamişiz de buna şaşırmış oluruz bu ay da:)) ben zaten öle bişi öğrensem inanın ne yaparım bilemiyorum hiç düşünmüyorumdüşündüğüm hayal ettiğim zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyorrr...Allah ım inşallah yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?