- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.081
Hatunlarrrrrrrrrrrrr bugün bana dua edilecek çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim Rabbim bana yaptığınız duaların iki katını versin size inş.Adım ESRA
Rabbim bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese en hayırlı en tez zamanda; imanı kamil ,ahlakı Peygamber Efendimiz gibi güzel, yumuşak güzel huylu,sağlıklı,akıllı,neşeli,güzel,tatlı,edepli,ömürlü,hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Hatunlarrrrrrrrrrrrr bugün bana dua edilecek çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim Rabbim bana yaptığınız duaların iki katını versin size inş.Adım ESRA
Rabbim bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese en hayırlı en tez zamanda; imanı kamil ,ahlakı Peygamber Efendimiz gibi güzel, yumuşak güzel huylu,sağlıklı,akıllı,neşeli,güzel,tatlı,edepli,ömürlü,hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Amiiiinnn :)
Esracım madem dua günü senin hadi biraz kendini anlat bize?
amin cnm inş bu güzel duan başta senin sonra da hepimiz için kabul olur..
ama ben bu ayımdan hiiiç umutlu diilim,sürekli yanmam ve ağrım oluyo yine bozduk orayı :) sağlıklı haliyle tutmadı bu haliyle hiç tutmaz herhalde..o yüzden şimdiden umutları tükettim sanırım önümüzdeki ay için bile umutlanmaya gücüm yok allah sonumuzu hayır etsin ya o kadar bağlandık ki sanki hayatımız bebek üzerine dönüyor başka hiçbirşeyden zevk alamıyorum...
bu aydan sonra benden pes uğraşmayacağım artık zamanı var nede olsa o gelir zamanında bana hayırlısıyla..
Kızlar Günaydııınn. Benüm dün 39. günde kırmızılar geldi. İlk defa bu kadar gecikme yaşadım. Neye işarettir bilmiyorum. Bu ay idrar renginde koyulaşma dahil birsürü belirtiyi yaşadım yine. Çok üzgünüm. Rabbim inşallah kucaklamızı boş bırakmayacaktır diyorum. Esracım yasin okuyamıyorum regl oldum ama dualarım seninle. Regl bitince geçen süredeki açığı tüm arkadaşlarım için kapatıcam.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Evet başladım ben bugün duayaHerkese günaydıııııııııııınnnnnn bugün izin günüm evdeyimm... .Güne de beyaz uyanmak o kadar güzel kiiiiiii ama ağrılarım var dün gece den beriii..olacam ama oyalıyor yine beni şımarık kırmızılar....inşllahhh gelmezlerrrr....bu hafta bat günü olan tüm arkidişler hamişşşş olsun inşallah ...kırmızısız bir hafta diliyorummmmm
Bugün tüm dualarımız sana canım ama sen bizden önce güzelll dualarına başlamışsınnnn....Amiiiiiiiiinnnnn diyorummm...
Kızlar Günaydııınn. Benüm dün 39. günde kırmızılar geldi. İlk defa bu kadar gecikme yaşadım. Neye işarettir bilmiyorum. Bu ay idrar renginde koyulaşma dahil birsürü belirtiyi yaşadım yine. Çok üzgünüm. Rabbim inşallah kucaklamızı boş bırakmayacaktır diyorum. Esracım yasin okuyamıyorum regl oldum ama dualarım seninle. Regl bitince geçen süredeki açığı tüm arkadaşlarım için kapatıcam.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Canım sen hiç kan verdin mi bu sürede belki kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin o zaman geç geliyor...ama eğer baktırdın ve negatifse..bu da normal bebek düşünen herkesin başına geliyor..hiç canını sıkma psikolojik.benim adetim çok düzenlidir.15 aydır bebek düşünüyorum 1 ay benimde böle oldu hamile de değildim kanda baktırdım.
Neyimi anlatıyım meselaburdaki herkes gibi bebek için çıldırıyorum.Başka hiçbirşey düşünemiyorum zaten.Takılmış durumdayım. Sınıf öğretmeniyim, 4 yıldır çocuk düşünüyoruz ama bu arada bazı badireler atlattık tabi.Eşim varikosel ameliyatı oldu falan.
Bu arada bugün kar yağdığı için okullar tatillllllllllllll
Hepimiz aynı durumdayız.Hani birşeye ulaşamayınca takıntı olur ya aynen öyle oldu bizde de .Senin denemede kaçıncı ay bu kadar umutsuzsun?
Canım 2 kere idrar tetsi yaptım negatifti. Gelmeseydi bu sabah kan testi verecektim. Nasip değilmiş. İncir kürü uygulamıştım bu ay belkide etkilemiştir. Moralim baya bozuk. İnşallah senin gelmez ve sağlıklı bir bebiş gelir.
2 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı.Eşime bitane daha aldırdım bugün. Bugün adetimin 30. günü artık belli olmuyo benim 28-30-32 günde bir oluyorum.Eşim hadi yap bakalım idrar testini dedi yapmıycam ya bekleyebildiğim kadar bekliyim.İdrarımdaki o koku nedir anlayamadım gitti. İdrar yolları iltihaplanması her zaman var zaten bende.Hiç böyle koku olmamıştı.Eğer adet olursam aşılama yaptırcaz rapor falan çıkartılıyormuş bir sürü iş inş hamileyimdir bu ay ilaç bile kullanmadım.
Aha ezanlarda okunuyor Allahım sen hayırlısıysa dualarımızı kabul et aminnnn
cnm benim 2 kez tuttu ama sonu hüsran oldu..ilki düştü 2.boş gebelikti..1,5 yıllık evliyim 2. kürtajımdan sonra 6.ayım..olmasını çok istiyorum gerçekten çünkü biliyorum ki yeniden bu duyguyu yaşamadan geçmeyecek içimdeki acı.....
umutsuzluğumun sebebine gelince sanırım artık gücüm kalmadı bigün olacak onu biliyorum ama beklemek çok yoruyor insanı hele ki beklerken dönüp dönüp yaşadıklarını tekrar tekrar yaşarsan..ben öyleyim maalesef hiç olmayacak anlarda aklıma geliyor yaşadıklarım sonra oturup ağlıyorum..tam diyorum ki evet iyiyim artık topladım kendimi sonra yine biyerden aklıma bişey geliyo yada hamileyken kullandığım ilaçlar elime geliyo,hiç olmayacak biyerden ultrason kağıtları çıkıo herşey sil baştan oluyo..ben atmaktan bıktım onlar karşıma çıkmaktan bıkmadı...
allah kimseye yaşatmasın yaa gerçekten zor şeyler......
arkadaşlar merhaba. bugün adetimin 30.günü. ayın 12 sinden beri bekliyoorum ..agrılarvar ama tık yok . bugün doktora gideyim diyorduma ma heryer kar. acaba idrar testi yapsam çıkar mı ? çok korkuyorum ya hamile değilsem. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. ya onun yüzünden gecikiyorsa adetim. ne yapayım ?????:18:
arkadaşlar merhaba. bugün adetimin 30.günü. ayın 12 sinden beri bekliyoorum ..agrılarvar ama tık yok . bugün doktora gideyim diyorduma ma heryer kar. acaba idrar testi yapsam çıkar mı ? çok korkuyorum ya hamile değilsem. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. ya onun yüzünden gecikiyorsa adetim. ne yapayım ?????:18:
Benim de 30.günü bekleyebilirsen bekle istersen ben belki yarın yaparım.arkadaşlar merhaba. bugün adetimin 30.günü. ayın 12 sinden beri bekliyoorum ..agrılarvar ama tık yok . bugün doktora gideyim diyorduma ma heryer kar. acaba idrar testi yapsam çıkar mı ? çok korkuyorum ya hamile değilsem. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. ya onun yüzünden gecikiyorsa adetim. ne yapayım ?????:18:
Canım ben başkalarının duasını da soruyorum hoşuma giden şeyleri ekliyorum.Tabi dün aynen öyle oldu önce geldi sonra geçti. Bu gecikmeden dolayı 3 kere yıkıldım. Her test yaptığımda ve son regl olarak üzüldüm. Napalım ümit devaö ediyor tabii ama her ay bir kaç gün sürüyor benim kendime gelmem artık. Reklamlarda bile bebek görünce gözlerim doluyor. Senin duanıda çok seviyorum.
Rabbim en hayırlı en tez zamanda bebek hasretiyle yanıp tutuşan bizlere; imanı kamil, ahlakı Peygamber Efendimiz(sav) gibi güzel ,yumuşak huylu,akıllı, sağlıklı, ömürlü, neşeli, edepli, güzel, tatlı mı tatlı evlatlar nasip kısmet etsin inşallah. Amin.
cnm gücün varsa bekleme yap testini..inşallah çıkar da seviniriz hep beraber..
Canım 30.gün normal aslında kaç günde bir oluyorsunn adet.iğneyi adetin kaçıncı günü oldun ben de oldum da bu ay...iğneden 15 gün sonra kanda çıkıyor diyorlar ama ben de kan vermedim daha...evdeki testler negatif çıktı. bugün 29.günüm benim de ama erken daha reglim her an gelebilir..inşallah hamilesindir bence bi test yap rahatlat kendini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?