- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.121
şimdi 18 aralıkta adet gördüm.3 ocakta iğne yaptırdım.16.gün iğne yaptırmışım.sanırım dedğin doğru ben şimdi iğneye göre mi tarih bekliyeceğim.ve bu duruma göre 12.gündeyim. yaaaaa ben bekliyeyim en iyisi sağoll::)))
slm cnm hoşgeldin göreşemiyoruz ya nerelerdesin....slm kızlar ögle arasındayım eve geldim yemek yedim birazdan çıkcam nslsınız bakim:)
bende bel agrısı ve gögüs agrısından başka hiç bşy yokofff bu ay bi mucize olsun bebiş gelsin artık çok yoruldum bu beklemelerden
Kızlarrrrr böreği ısıttım çay demledim sofra hazır hadi gelin artık
Başkasına dua ettiğimizde melekler de bize dua edermiş.Hepimize dua ediyorum inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın
slm cnm hoşgeldin göreşemiyoruz ya nerelerdesin....
ben iyiyim yeni çalışmara başlıcam
hadi inş gebeliktendirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende kurabiye yiyorum :))))))))
ve duana AMİN fiyorum RABBİm hakkımızda en hayırlısını nasip etsin...
kız nerelerdesin sen ??Kızlar nerdesiniz hamilelik belirtilerinde ardım sizi yoksunuz.........
bebişim aslında giriyorumda hafta sonu oldugunda biz biraz yogunduk evde yoktuk cumtesi günü pazarda misafir vardı ondan giremedim öle bakıp çıktım... şimdi işe gitcem işteykende bu sayfayı nezaman açsam adamlardan biri gelip bşy soruyor pat diye kapatıyorum kapatırken pc donuyor rezil oldum kaç kezz inş okumamışlardır neye baktıgımı ondan korkumdan rahat rahat giremiyorum işteyken:) akşam gelcem inş olursan laflarız:) ben şimdi çıkayımm arabaya yetişmem lasım:)muck
Oflucum biraz uzak kalayım dedim ama yapamıyorum.yazmasamda okuyorum herkesi ne var ne yok diye.
Kafama takmamak için uzaklaşıcam diyorum ama yine bir bakıyorum buradayım.
Benim çelışmalar tam gaz devam
Sen neler yaptın bakalım
ben henüz bu ayki denemelere başlamadım kızlar
16-24'ü sanırım deneme günlerim.Hakkımızda hayırlısı olsun.
dün geceki rüyamda ÇİFT ÇİZGİ gördüm...
ooo hadi bakalım çalışmaların sonunda bebiş gelir işllh
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh cümlemize.şu an bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin tez zamanda...
bu arada bişey sormadan geçemicem, kendimi dinlemicem desemde her ne kadar olmuyor.
kızlar ya yumurtlarken de adet sancısı gibi sancı olur mu:44:
Herkese selammmmmm...Hayırlı bol verimli haftalar diliyorum hepinize sevgili,değerli, en kıymetli anne adaylarııı
selam canım :)
benim için verimli olsun o zaman çalışmalara başlıcam sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?