- Konu Sahibi minikgelin
-
kızlar benıde aranıza alın bende tam dort senedır besıncı seneye dondu sabredenlerdenım yasım 27
hoşgeldin canım aramıza....
ALLAHım daha fazla bekletmez İNşallah herhangi bir sorununuz var mı peki ?
İNŞALLAH Canım
kızlar benıde aranıza alın bende tam dort senedır besıncı seneye dondu sabredenlerdenım yasım 27
hoşgeldiin canım. Bende yeni katıldım ama arkadaşlar süper entegre olmuşlar, benide hemen adapte ettiler. :) İnşallah hepimize uğurlu gelir birsürü hamiş haberi veririrz. :)
conqeour....... kan sonucunu alınca hamileyimmm diye haykıracaksın :)
Yeni topik hayırlı olsun minik gelin ... Ya kızlar benim bugün bat olmadım henüz dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı birde şu elle gebelik testini yaptım oda negatif görünüyorsize onu soracaktım deneyenınız varmı bu testı bende burda forumlarda ögrendım kac aydır uyguluyorum doğru gibi... Adete 2 3 gün kala başlıyorum bakmaya.. Hani alttan bakıyorsun elin hemen rahım agzına değiyorsa negatif değmiyorsa hamilesin :) kocakarı testini deneyen ve cıkan varmı??? Bilgilendirirmisiniz beni
merhabalar Allah çocuk bekleyenlere sabır ve bebiş versin ben de 1 senedir çalışanlardanım Allah hayırlısını versin diyorum bu ay ümitliyim sanki ama bakalım kısmet adet günüme 3-4 gün kaldı
kızlarrrr benim az işim var bir yere kaybolmayın oldu mu gelicem ben
ay canım anlıyorum seni çok iyisin destek oluyosun ama yapma bunu bana çünkü öyle olmayacak ve siz bana teselli vereceksiniz
biliyorum.eminim kızlar testin sonradan belirginleşmesine inanmayacaktım yanılttı beni.
ama yine allhtan ümit kesilmez
ya nasıl anlıyoruz kı rahım agzına degdınızı anlamadım bıraz acıklar mısn arkadasım
yani eline gelen sert yuvarlak bişey vars o rahim ağzı oluyor... Eli değers aşağıya inmiş adet olacaksın demek oluyormuş... Ama değmesse hamilesin o yüzden yukarı dönmüş oluyormuş.. Anlatabildimmiki bende tam olarak bilemiyorum gerçekliğini eskiden öyle anlarmış ebeler.. Aslında yeni hamıle bırıne denetmek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?