- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.401
canım sana yapacağını söliyimmi gülerek laf sokacaksın. ben öyle yapıyorum banada ilk evlendiğimizde oğlumu üzüyorsun diyordu ben bağırdım eşimde sert çıktı annesine sustu oturdu. şimdi iyiyiz ama paracı biraz kayınvalidem. bişey alsam hemen neden aldı falan der sanki ben çalışmıyorum. yada bişey alacak olsam para harcamayın der para yüzünden gidecek kadın ama eve yardım ettiğide oluyor hani. mutfak malzemelerini alıyor o da oğlu para harcamasın diye ama haticeye değil neticeye bakarım:)))
eşime çok düşkün çikolata alır ona saklar düşün artık gerisini sen. hep beraber otururuz yelek getirir giydirmeye kalkar...vb. ama seviyor beni Allahtan sevmese anlaşamam herhalde
iyi geceler hatunlar? nasılsınız?
ohhh afiyet olsun...ben bu saatte nescafe içsem heralde sabaha kadar otururumyaşlı teyzeler gibiyim, çarpıyor beni kahve
iyi geceler bebeğiimmmm biz iyiyiz sen nasılsın :26:
kızlar ben çıkıyorum yarın sınav yapıcam soru hazırlamam lazım sonrada yatıcam görüşürüz yarın öptümm hepinizi
aman da aman yerim ben "siz"iiyiyim kuzum ben de çok şükür, çok uykum var ama yatıcam birazdan
canım sana yapacağını söliyimmi gülerek laf sokacaksın. ben öyle yapıyorum banada ilk evlendiğimizde oğlumu üzüyorsun diyordu ben bağırdım eşimde sert çıktı annesine sustu oturdu. şimdi iyiyiz ama paracı biraz kayınvalidem. bişey alsam hemen neden aldı falan der sanki ben çalışmıyorum. yada bişey alacak olsam para harcamayın der para yüzünden gidecek kadın ama eve yardım ettiğide oluyor hani. mutfak malzemelerini alıyor o da oğlu para harcamasın diye ama haticeye değil neticeye bakarım:)))
eşime çok düşkün çikolata alır ona saklar düşün artık gerisini sen. hep beraber otururuz yelek getirir giydirmeye kalkar...vb. ama seviyor beni Allahtan sevmese anlaşamam herhalde
ay buna da yorum yapmadan gitmeyeyim
canım güzel günlerde tak, bence değişik bir yüzük,sıradan değil yani...güzel...aferin kocişine
sağol bebeğim...çokkkkkkkkkkkkk şıkkkkkkkk vallaa süpe:)güle güle kulan eşin ince ve zevkli biri:)Sende ona bbeiş hediye et bu ay inş:)
sennki iyimiş bebegim.. ben şy alırsam hemen kendinede istiyor en basit örnegi çanta aldım çok güzelmiş bunu kahvsni bulursan bana al dedii.. he dedim geçtim almam valla içimden gelmiyor.. ki hediye almasını seven bi insanım ama kaynanama zırnık alasım yok... gece bize geldi günü varmış pasta malzemesi aldı götürdü bide çöp poşeti aldı çekmecemden.. sinir oldumm cinen gibi nedir yahuu kayınbederimbankadan emekli iyi emekli maaşı var kadın hala böle küçük şeyleri agzına alır.. bana hiç bşy vermzzz 20 bidon turşu yapmış 1 bidonunu bile vermedi bize... be delii gibi çilek reçeli severimmm eşim annsine geliin çilek reçeli çok sever ver dediii.. allah seni inandırsın.. yazdan beri bana vercek daha gecen gün verdii.. hani küçük konserve şişeleri vara ona koymuşş 4 -5 kahvaltılık bşy çıkar..kızınaaa büyük kavanozlarla veriyor amaaa bide kızı ve torunları reçel sevmez ona ragmen öyle veryor.. şimdi ben nsl sinir olmuyayım bu kadına yahu.. kocamdan harçlık ister eşek kdr kadın utanmaz.. ben eşimden bile para istemem tmm çalışyorsun ondan sitemiyorsun dersin.. ama inan evde 1 sene oturdum yine istemezdim bıakısa bırakırdı bırakmazsa niye bırakmdn demezdim.. huylarım çok ters ben bu kadını böle kabul etmek zorundayım ama bunu kendime anatamıyorumm..sabr sabırr başka diycek bşyim yokk..
sağol bebeğim...
öyledir benim aşkım... :)
İNşallah ahh ahhh nerdeeee
miniğim valla hem güldüm hem üzüldüm...
genelde bu kaynanalar kızlarını tutarlar en güzel örnek işte benim büyük görümcemin kaynanası...
kızı yeni evlendi hamile şimdi kız karnım ağrıyo dese o yaşlı kilolu haliyle hasta da olsa kalkar gider...
ama gelini yani görümcem alt katta oturmasına rağmen düşünün ki aynı binada görümcemin çocuklarına bile bakmıyor..
kaynanam gidiyor ki düşünün 2 tane otobüs uzaklığında.
işi olsa dahi bakmıyo çocuklara...
hiç eline bişey alıpta geldiğini görmedim diyo görümcem
ama kızının tüm ihtiyaçlarını görüyomuş.
yahu ben anlamıyorum kız senin kızınsa oğlun senin oğlun değil mi hayret bişey ya
dün gece uyuyamadım da acayip uykum var...tiyatrodaydım akşam,şahane bir oyundu...şimdi bir gözüm yatakta bir gözüm burda.bi bakıyım dedim bizim kızlar ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?