Sabredenler Kulübü 2012 :)

bugün elsal arkadaşımıza dua edeceğiz.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin (amin)

elsal..Arkadaşım inşallah bu ay dileğin,duan kabul olur;Hamileliğin başlar..En güzel,içten dualar bugun seninle canım;Allah bu ay bu muhteşem duyguyu sana da nasip eder inşallah..

tşk ederim kızlar.... bi kez hamiş kalınca tüplerim açıktır diye düşünmüştüm.. önceki takip eden dr umda aynısı söledi kapalı olsa kimyasal gebelik olmazdı dedi.. ben tüp bebek düşününce uygulama hast. gidim dedi oda ilk gitmemde bunu isteyince korktum sadece sabırım o film çekildikten sonrada 2 ay korunmak lazım mış... neyse biz bu hafta spora başlıyoruz filmin etkisi gidene kadar bende %5 kilo veririm bi bakarım hamiş olurum.... inşallh....

Güzellerim herkese mutlu huzurlu sağlık dolu bir gün diliyorum..Nasılsınız bakim bu gün dua edilecek arkadaş sanırım elsal mış..Rabbim tez zamanda hayırlısını versin.Canlarım dua ederkende bu sözü unutmayalım rabbim hayırlı olamayacak bir gebelik nasip etmesin bizlere bebeğimiz önce sağlıklı , eli ayağı düzgün aklı beyni sağlıklı hayırlı bir evlat olsun...Bişeyde çok ısrarcı olmamak gerek nitekim Rabbim hayır olmayanı vermezmiş..Eğer bekliyorsak bunda da hikmeti görmek şükretmek gerek..Duaların açamayacağı kapı yokmuş güzel dualarda buluşuruz inşalahhhh

yoo rahim filminden sonra korunmak falan gerekmiyo.hatta sonrasında çabuk hamile kalanlar oluyo.bende geçen ay çektirdim daha faydasını görmedim:))))

günaydın herkese...
ben ilk kez bebek düşündüğümü işyerimden birine söylemek zorunda kaldım şubat ayı sonunda yurtdışı görevim var, ismimi verdim ama uzmanıma dedim ki böyle böyle, riskli bir durum olursa ben gitmeyebilirim..
severim kadını çok, ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. kimseye söyemeye niyetim yoktu, bir beklenti oluşmasın diye ama sonradan haber vermek de istemedim. baştan söyliyim dedim. üstelik geçen hafta konusu olmuştu. bana uzman olnan kadr bekle çocuk yapma demişti. üstüne ben bunu söyleyince biraz garip oldu ama artık yapacak birşey yok. yaş olmuş 27-28...

aslında söylememek en iyisi ama tabiki şartlar herşyi değiştirebiliyo.bi olmaz olmaz tam yurtdışı seyahatine denk gelir bi olumsuzluk yaşarsan affedemezsin kendini.en azından için içini yemez kafan rahat olur

Günaydın kızlar naıslsınızz :)

ben iyiyimm dün hastaydım ama bugun ıyıyım :) işe flnda gelmedım yattım dınlendım

verdiğim kilolar kendını gostermeye başladı eskı pantolonalrım oldu hep :) dün denedım

sımdıde ıste ıslerımı topluyorum gene gelırım mucxx

bu arada yumurtlamamın 3. gunu çalışmalar tam gazzz :) hadı bakalım ınsallahh

bi de çok mıdem bulanıo yeaa :S

merhaba canımmm..tam anne olacak yaşlarındasın.Bence söylemekle iyi yapmışsın.iş benim adıma her zaman ikinci plandır.senin için nasıldır bilemem ama..

bence çok iyi yapmışsın canım bilsin ne olucakkı bu beklentıyı sen kafana takmadıktan sonra kımseyı ılgılendırmez
soran olursa cevabını verırsın...

ayrıca hamıle kalsan dahı yurt dıusına gitsen ilk haftalar bişey olmaz sonucta bebegı etkıleyen ne oalbılır kı
tabıı mesleğini bilmiyorum ama gebelıgın ılk ayları çok önemli evet ama çok ciddi etkıler olusturacagını da sanmıyorum
düşük tehlıkesi kanam gibi rahatsızlıkalrın olmadıktan sonra

boşver canım hem uzman bebiş yapamaz diye bi kaide yok uzmanlık kadronuda alırsın bebişinide çatır çatır doğurursun ohhh sefann olsun

sağolun kızlar, burda sizinle dertleşmek iyi geliyor
eğer bu ay bebişim gelirse, görev zamanı 6-7 haftalık olacak...(inşallah Rabbim nasip eder) riskli bir gebelik olmadıkça ben de sorun olacağını sanmıyorum. eğer hamile kalırsam, ve herşey yolunda olursa giderim. ama doktorum bir tehlike var derse hayatta da gitmem. riske atmam. benimki biraz doğmamış çocuğa don biçmek oluyor ama ne yapayım... inşallah bebğim bu ay gelir de endişelerim haklı olur. belki onunla birlikte gideriz hem kendimi yalnız hissetmem

elsal arkadaşımızın kendi ismi mi yoksa nick mi?nick ise adını bilen var mı?bugün onun dua günü

kılzarrrrrrrrrrrrr.ben alternatif tıbba yönelmeye karar verdim.klomen tedavisi bende kist yaptı o kistleri acaba soğan kürü düşürür mü?daha önce hiç soğan kürü uygulayanınız var mı ?bana yardımcı olurmusunuz uyguladıysanız.

canımm yaaaa kıyamam sana.
hafta 2 kere ziyaret haa pööfff ne kadar sıkıcıdır anlayabiliyorum.
valla benim eşim gider dolaşır 2-3 günde bir bana hadi sende gel demez.
bende çok nadir giderim ayda 1-2 bilemedin 3 kere :)))
ama kaynanam 3 günde bir gelir dolaşır bizi :)))

bu arada sana özel mesaj atayım dedim ama mail kutun doluymuş
bi ara boşaltıver canımmmm

ohhh afiyet olsun...ben bu saatte nescafe içsem heralde sabaha kadar otururum yaşlı teyzeler gibiyim, çarpıyor beni kahve
ilahii eda yaaa güldürdün beni :))

İyi geceler kızlar ben çıkıyorum. Dua etcem hepimize öptüm sizi
Allah kabul etsin canımm ağzına yüreğine sağlıkkk :))

Eki Görüntüle 327728

kızlar eşimin doğm günü hediyesii sizce nasıl
bece harikaaa güle güle iyi günlerde kullan.
Allah annelik hediyelerinide nasip etsin inşallah..

Dün gece çalışmalara başladık kızlarrrr;hade bakemmmm.....
ohh hade hade hadeeeeeee.
hayırlı uğurlu olsun
aayşemmmm geçmiş olsunnnn noldu kuzum üşüttünmü senn
dikkat et bak kenidine
zaten önemli günlerindesin...
aysemm yaaa sana bişi sorcam şimdi yenim yumurtlamam cuma cumartesi oldu buna eminimm.
o günleri değerlendirdik
pazar pazartesi bişi yoktu ama bugün yine seffaf bi akıntı geldi o nedir ki yaaa :ı

inşallah canım inşallah Rabbim seninde benimde buradaki tüm kardeşlerimizinde dualarınımızı kabul etsin inşallah..

selam arkadaşlar tam 11 ay oldu uğraşıyorum hala karnım boş ümitsizim çokkk... hormon testlerim normal çıktı ama yok yok yok işte ... artık etrafımdakilerde benim sızlanmalarımı dinlemekten sıkıldı. kimse anlamıyo ama çok üzülüyorum... 25 'inde bat ama hiç sanmıyorum ki buayda tutsun .. dertleşmeye geldim açın bana kollarınızı :)

hoşgeldin, gel otur... :)
senin testlerin normalmiş anladığım kadarıyla. peki eşin hiç kontrole gitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…