- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.441
bugün elsal arkadaşımıza dua edeceğiz.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin (amin)
tşk ederim kızlar.... bi kez hamiş kalınca tüplerim açıktır diye düşünmüştüm.. önceki takip eden dr umda aynısı söledi kapalı olsa kimyasal gebelik olmazdı dedi.. ben tüp bebek düşününce uygulama hast. gidim dedi oda ilk gitmemde bunu isteyince korktum sadece sabırım o film çekildikten sonrada 2 ay korunmak lazım mış... neyse biz bu hafta spora başlıyoruz filmin etkisi gidene kadar bende %5 kilo veririm bi bakarım hamiş olurum....inşallh....
günaydın herkese...
ben ilk kez bebek düşündüğümü işyerimden birine söylemek zorunda kaldımşubat ayı sonunda yurtdışı görevim var, ismimi verdim ama uzmanıma dedim ki böyle böyle, riskli bir durum olursa ben gitmeyebilirim..
severim kadını çok, ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. kimseye söyemeye niyetim yoktu, bir beklenti oluşmasın diye ama sonradan haber vermek de istemedim. baştan söyliyim dedim. üstelik geçen hafta konusu olmuştu. bana uzman olnan kadr bekle çocuk yapma demişti. üstüne ben bunu söyleyince biraz garip oldu ama artık yapacak birşey yok. yaş olmuş 27-28...
günaydın herkese...
ben ilk kez bebek düşündüğümü işyerimden birine söylemek zorunda kaldımşubat ayı sonunda yurtdışı görevim var, ismimi verdim ama uzmanıma dedim ki böyle böyle, riskli bir durum olursa ben gitmeyebilirim..
severim kadını çok, ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. kimseye söyemeye niyetim yoktu, bir beklenti oluşmasın diye ama sonradan haber vermek de istemedim. baştan söyliyim dedim. üstelik geçen hafta konusu olmuştu. bana uzman olnan kadr bekle çocuk yapma demişti. üstüne ben bunu söyleyince biraz garip oldu ama artık yapacak birşey yok. yaş olmuş 27-28...
günaydın herkese...
günaydın herkese...
elsal arkadaşımızın kendi ismi mi yoksa nick mi?nick ise adını bilen var mı?bugün onun dua günü
kızlar gerçektenn evlenmeden önce oglunu çok seven baglı olan bi kadın olsa zerre lafım olmas.. biz sevgiliyken konuşurdukk eşim derdi ben arkadşaımda kalıyorum 1 haftadır ne annem aradı nerdesin diye nede babam.. benimde çok garibime giderdi..biz 1 saat geciksek eve annem babam hemen arar noldu diye..eeee öyleyken şimdi dönüp böyle olmasına tahammul edemiyorum resmen numara... ben he güler yüzlü oldum kadında yüz buldu bundan.. ama bu ara okdr nefret ediyorumki bogasım geliyor.. kocamda böle savununca daha bi sinir oluyorum..haftada 1-2 kere gitmek zorunlu işte ona dayanamıyorum.. uygun olursak geliriz be kadın ne rahatsız ediyorsun kıçını kır otur evinde ya.. hiç yaşının olgunlugnda deil..
allahtan işe başladm kurtuldum günlerinden.. beni zorla günlere götürürdü ya elim ayagım titrerdi sinirden bdie hep kendi gibi 50-60 yaşındaki kadınlar olurdu anca hizmet ediyordum.. benim annem bana bi bardagı şurdan al şuraya koy dememiştir ya...
şimdi yine iyiyim kızlar haftada 1 -2 görüyorum ya bebek olursa ayvayı yerim eşyasını toplar bize gelir yerleşir kesin bende bogarımmm eminimmm..çok sakin sessiz güleryüzlüyümdür ama canım çok sıkılırsa içimden canavar çıkr resmennn.. bu kadında benim bu yönümü görmek için zorluyor.. offff nefret ediyrouumm vallaaaaa billlaaaaa...
ohhh afiyet olsun...ben bu saatte nescafe içsem heralde sabaha kadar otururumyaşlı teyzeler gibiyim, çarpıyor beni kahve
Allah kabul etsin canımm ağzına yüreğine sağlıkkk :))İyi geceler kızlar ben çıkıyorum.Dua etcem hepimize öptüm sizi
bece harikaaa güle güle iyi günlerde kullan.
ohh hade hade hadeeeeeee.Dün gece çalışmalara başladık kızlarrrr;hade bakemmmm.....
aayşemmmm geçmiş olsunnnn noldu kuzum üşüttünmü sennGünaydın kızlar naıslsınızz :)
ben iyiyimm dün hastaydım ama bugun ıyıyım :) işe flnda gelmedım yattım dınlendım
verdiğim kilolar kendını gostermeye başladı eskı pantolonalrım oldu hep :) dün denedım
sımdıde ıste ıslerımı topluyorum gene gelırım mucxx
bu arada yumurtlamamın 3. gunu çalışmalar tam gazzz :) hadı bakalım ınsallahh
bi de çok mıdem bulanıo yeaa :S
sağolun kızlar, burda sizinle dertleşmek iyi geliyor
eğer bu ay bebişim gelirse, görev zamanı 6-7 haftalık olacak...(inşallah Rabbim nasip eder) riskli bir gebelik olmadıkça ben de sorun olacağını sanmıyorum. eğer hamile kalırsam, ve herşey yolunda olursa giderim. ama doktorum bir tehlike var derse hayatta da gitmem. riske atmam. benimki biraz doğmamış çocuğa don biçmek oluyor ama ne yapayım... inşallah bebğim bu ay gelir de endişelerim haklı olur. belki onunla birlikte giderizhem kendimi yalnız hissetmem
selam arkadaşlar tam 11 ay oldu uğraşıyorum hala karnım boş ümitsizim çokkk... hormon testlerim normal çıktı ama yok yok yok işte ... artık etrafımdakilerde benim sızlanmalarımı dinlemekten sıkıldı. kimse anlamıyo ama çok üzülüyorum... 25 'inde bat ama hiç sanmıyorum ki buayda tutsun .. dertleşmeye geldim açın bana kollarınızı :)
huhuuu ben geldim kimler varmış kimlerrnasılsınız güzel anne adaylarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?