- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.381
ya ne bileyim nette kopmaz falan yazıyordu denedim hakkaten kopmadı :))) valla gelişme var seninkinde canım üstüne gitme önümüzdeki ay hergün yapar belki :)))))manyak:)):) az kalmış gelir bi kaç güne bacım sen bu ara baya düzneli çalış ok:)
benim koca bu ay bi mucize yaptı 3 günde bir ilişki oldu düzenli olarak:) normalde haftada 1 kere hafta sonuu yapması lasımdı:)
hoş 3 günde birde çok az ama olsun bunada şükür:)
cnm tablo yapmasanda olur he sabah 7-8 arası uyanır uyanmaz çok kımıldamdan yatakta hemen ateşini ölç:)
ya ne bileyim nette kopmaz falan yazıyordu denedim hakkaten kopmadı :))) valla gelişme var seninkinde canım üstüne gitme önümüzdeki ay hergün yapar belki :)))))
Gerek kalmaz inş da kalırsa gelecek aya yapcam bi tablo inş.
ya ne bileyim nette kopmaz falan yazıyordu denedim hakkaten kopmadı :))) valla gelişme var seninkinde canım üstüne gitme önümüzdeki ay hergün yapar belki :)))))
Çok güzel bir dua canım çok sağol Rabbim sana da nasip etsin tüm isteyenlere inş.Vahsihatun Rabbim tum hayirli dualarini kabul etsin Insaallah en hayirli bi zamanda en hayirlisindan evlatlarin olur ve en guzel hamilelik donemi gevirip en kolay dogumu yaparsin
Sonra hayirli bir sekilde yetistirip hayirli anne ve baba olursunuz Insaallah
Bugunki dualar sana rahatsiz oldugum icin kusuruma bakma biseyler okuyamadim ama cok icten dua ediyorum ve hastanin duasi kabul olurmusya Insaallah kabul olur canim
Seninki de bayağı varmış ya maşallah seninkine göre benimki düşük yanibenim ateşim 37.5 tu ve akşamları ateş basıyordu yanaklarım kıpkırmızı oluyordu. Özellikle geceleri çok terliyordum. Birkaç gündür normale döndüm.
Canım doğru söylüyorsun tek çaren o kadını sevmek.Sevmezsen her hareketi gıcığına gider sadece mutsuz olursun. Kıskanan anneler de sanıyorlarki gelin eline alacak beni unutacak sevmeyecek eskisi gibi bana saygı duysun ben yetiştirdim sözüme önem versin. Senin yapman gereken kadını bu duygularından kurtarmak.Zor değil aslında bir bakış bile yeterli olur. İnş Allah kalbine sevgi verir.ayy benimki şuanda beni acaip sinir ettiiiiiiiiiiiiiiii
annesini aradı pzar günü bizim milli kaynanaya gitme günümüzzz dün gitmedik arkadaşlar bize geldi.. şmd kaynanam eşime diyo sesini duyuyorum niye dün gelmediniz dedii. eşimde arkdaşlar bize geldi dedii.. ozaman yarın gelin dedii.. eşimdekahveye gitcem çarşamba geliriz dedii.. bende sessize müsait olunca geliriz de dedim eşime.. teli kapadı bi bagırdı gerezekalııı kocam.. sen niye böle yapıyorsun dedi annen bunaltıyor ben her gittigimizde niye gelmedin küstük unuttunuz bizi demesinden sıkıldım ayrıca anlaşamıyorum varm diyecegin dedm... sevmiyorum abi sevmiyorum kaynanamıı offffffffff ..evlenmeden önce kocam günlerce eve gitmese arayıp sormazlar nerdesin diye şimdi evlendikkk elinden gelse hergün birlikte olcaz yaaa sabrım yok bu kadınaaa rabbim bana bu kadn için sabır sevgi nasip etsin azcık seveyimmm
aslında tablo yapmasan atş ölçmese kafan daha rahat ediyor bacım benden sölemesii.. bu ateş olayı sürekli hergün insanın canını sıkıyor birgün yükseliyor sveiniyorsun bir gün düşüyor canın sıkılıyorrr ondannnnnn benden tavsiye hiç bulaşma:)
ben geldim kızlar ben gidiyom kızlaarrdizim başladı buraya bakmadan oturmayayım dedim tv başına hadi öptüm hepinizii kuzum burcumu sormuşsun aslanım ben aslann :95:
ayy benimki şuanda beni acaip sinir ettiiiiiiiiiiiiiiii
annesini aradı pzar günü bizim milli kaynanaya gitme günümüzzz dün gitmedik arkadaşlar bize geldi.. şmd kaynanam eşime diyo sesini duyuyorum niye dün gelmediniz dedii. eşimde arkdaşlar bize geldi dedii.. ozaman yarın gelin dedii.. eşimdekahveye gitcem çarşamba geliriz dedii.. bende sessize müsait olunca geliriz de dedim eşime.. teli kapadı bi bagırdı gerezekalııı kocam.. sen niye böle yapıyorsun dedi annen bunaltıyor ben her gittigimizde niye gelmedin küstük unuttunuz bizi demesinden sıkıldım ayrıca anlaşamıyorum varm diyecegin dedm... sevmiyorum abi sevmiyorum kaynanamıı offffffffff ..evlenmeden önce kocam günlerce eve gitmese arayıp sormazlar nerdesin diye şimdi evlendikkk elinden gelse hergün birlikte olcaz yaaa sabrım yok bu kadınaaa rabbim bana bu kadn için sabır sevgi nasip etsin azcık seveyimmm
benim kaynanamla bir sorunum yok Allahtan olacak gibiydi ama olmadı. beni çok seviyor bildiğim için sorun yaşamıyorum ama annem bana evlenmeden önce hep erkekler evlendiklerinde ailelerine çok düşkün olurlar derdi bunu evlenince iyice anladım.ayy benimki şuanda beni acaip sinir ettiiiiiiiiiiiiiiii
Dur gitmeden hangi dizi onu da söyle öyle git
Çok güzel bir dua canım çok sağol Rabbim sana da nasip etsin tüm isteyenlere inş.
Seninki de bayağı varmış ya maşallah seninkine göre benimki düşük yani
Canım doğru söylüyorsun tek çaren o kadını sevmek.Sevmezsen her hareketi gıcığına gider sadece mutsuz olursun. Kıskanan anneler de sanıyorlarki gelin eline alacak beni unutacak sevmeyecek eskisi gibi bana saygı duysun ben yetiştirdim sözüme önem versin. Senin yapman gereken kadını bu duygularından kurtarmak.Zor değil aslında bir bakış bile yeterli olur. İnş Allah kalbine sevgi verir.
ayyyy canım aynen benim kaygana da beni gıcık etti çarşamba günü Günü varmış bana gel dedi ben de gelemem kursum var dedim (çarşamba perşembe ingilizce kursuna gidiyorum ben) banane ben anlamam geleceksin gitme kursuna dedi ben de kusura bakma gelemem dedim. Bugün de nedense durduk yere hastalanmış oğluşuna nazlanıyor kendini acındırıyor ki ben çarşamba günü gideyim ayy öyle numaracı kadın ki yolunu bulmuş istediği birşey olmadığı zaman hemen hastalık ayaklarına yatıyor istediğini yaptırıyor. Gitmeyeceğim işte hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman biliyor huyumu birşey benim için yoksa yoktur üstelendiği zamanda delleniyorum. Ne yapacağım ben benden 40 küsür yaş büyük kadınların içinde zaten hiç öyle gün ortamları bana göre değil gıcık kadın yaaa uyuz oluyorum entrikacı kayganaaa
benim kaynanamla bir sorunum yok Allahtan olacak gibiydi ama olmadı. beni çok seviyor bildiğim için sorun yaşamıyorum ama annem bana evlenmeden önce hep erkekler evlendiklerinde ailelerine çok düşkün olurlar derdi bunu evlenince iyice anladım.
iyi geceler hatunlar? nasılsınız?
iyidim akşama kdrda kocam azcık sinir eti benii:) onun haricinde çok şükür:)
sen nslsın bakim:)
İyi geceler canım ben kırmızıları beklemedeyim napıyımiyi geceler hatunlar? nasılsınız?
Hmmm başından izlemediğim dizileri sevmiyorum benim Hürremim varrreklam girdigeri gitcem gel gitler yapıyom bu akşam leyla ile mecnunu izliyorum
komedi severlere tavsiye ederim
kızlar gerçektenn evlenmeden önce oglunu çok seven baglı olan bi kadın olsa zerre lafım olmas.. biz sevgiliyken konuşurdukk eşim derdi ben arkadşaımda kalıyorum 1 haftadır ne annem aradı nerdesin diye nede babam.. benimde çok garibime giderdi..biz 1 saat geciksek eve annem babam hemen arar noldu diye..eeee öyleyken şimdi dönüp böyle olmasına tahammul edemiyorum resmen numara... ben he güler yüzlü oldum kadında yüz buldu bundan.. ama bu ara okdr nefret ediyorumki bogasım geliyor.. kocamda böle savununca daha bi sinir oluyorum..haftada 1-2 kere gitmek zorunlu işte ona dayanamıyorum.. uygun olursak geliriz be kadın ne rahatsız ediyorsun kıçını kır otur evinde ya.. hiç yaşının olgunlugnda deil..
allahtan işe başladm kurtuldum günlerinden.. beni zorla günlere götürürdü ya elim ayagım titrerdi sinirden bdie hep kendi gibi 50-60 yaşındaki kadınlar olurdu anca hizmet ediyordum.. benim annem bana bi bardagı şurdan al şuraya koy dememiştir ya...
şimdi yine iyiyim kızlar haftada 1 -2 görüyorum ya bebek olursa ayvayı yerim eşyasını toplar bize gelir yerleşir kesin bende bogarımmm eminimmm..çok sakin sessiz güleryüzlüyümdür ama canım çok sıkılırsa içimden canavar çıkr resmennn.. bu kadında benim bu yönümü görmek için zorluyor.. offff nefret ediyrouumm vallaaaaa billlaaaaa...
canım sana yapacağını söliyimmi gülerek laf sokacaksın. ben öyle yapıyorum banada ilk evlendiğimizde oğlumu üzüyorsun diyordu ben bağırdım eşimde sert çıktı annesine sustu oturdu. şimdi iyiyiz ama paracı biraz kayınvalidem. bişey alsam hemen neden aldı falan der sanki ben çalışmıyorum. yada bişey alacak olsam para harcamayın der para yüzünden gidecek kadın ama eve yardım ettiğide oluyor hani. mutfak malzemelerini alıyor o da oğlu para harcamasın diye ama haticeye değil neticeye bakarım:)))kızlar gerçektenn evlenmeden önce oglunu çok seven baglı olan bi kadın olsa zerre lafım olmas.. biz sevgiliyken konuşurdukk eşim derdi ben arkadşaımda kalıyorum 1 haftadır ne annem aradı nerdesin diye nede babam.. benimde çok garibime giderdi..biz 1 saat geciksek eve annem babam hemen arar noldu diye..eeee öyleyken şimdi dönüp böyle olmasına tahammul edemiyorum resmen numara... ben he güler yüzlü oldum kadında yüz buldu bundan.. ama bu ara okdr nefret ediyorumki bogasım geliyor.. kocamda böle savununca daha bi sinir oluyorum..haftada 1-2 kere gitmek zorunlu işte ona dayanamıyorum.. uygun olursak geliriz be kadın ne rahatsız ediyorsun kıçını kır otur evinde ya.. hiç yaşının olgunlugnda deil..
allahtan işe başladm kurtuldum günlerinden.. beni zorla günlere götürürdü ya elim ayagım titrerdi sinirden bdie hep kendi gibi 50-60 yaşındaki kadınlar olurdu anca hizmet ediyordum.. benim annem bana bi bardagı şurdan al şuraya koy dememiştir ya...
şimdi yine iyiyim kızlar haftada 1 -2 görüyorum ya bebek olursa ayvayı yerim eşyasını toplar bize gelir yerleşir kesin bende bogarımmm eminimmm..çok sakin sessiz güleryüzlüyümdür ama canım çok sıkılırsa içimden canavar çıkr resmennn.. bu kadında benim bu yönümü görmek için zorluyor.. offff nefret ediyrouumm vallaaaaa billlaaaaa...
yazıp kaçmış gibi oldum daha demin ama :)
duş aldım kociş geldi mama yedik bulaşıkları yerleştirdim mutfağı topladım kocişle bana nescafe yaptım onu içiyorum..
siz ne yapıyosunuz yeni haber var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?