Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım sen ne desen öle çıkıyo sen böle bana anlat hep güzel güzel şeyler söle emi datluummm çok dua ediyom sanada güzel dualarınında hepsine amin diyorum

bendde teşekkür ederim cnm sana duaların için...ne tuhaf dimi insanın en yakınları yapmıyor bunu ama biz birbirimizi hiç tanımıyoruz,belki de hiç görmeyeceğiz ama birbirimizin mutluluğuna seviniyoruz üzüntüsüne üzülüyoruz ve en önemlisi burda en özelimizi paylaşıyoruz..
valla iyiki varsınız yaa ne iyi ettim de geldim bu forma.....

kolay gelsin bebegim:) iş olunca mecbur yapcaz tabi:)bu ara iş yerindeki sözleşmeyi bekliyorum bu ayın sonunda belli olcak canım sıkılıyor sözleme alırsam maaşım 3 kat artacakkkk alamassam üzülcem çünkü çalıştıgım birimde bi ben varım sözleşme almayan birsüürü işi yapanda ben enayi gibi hisediyorum... heryerde torpil dönüyor nefret ediyroum..kocam zengin olsaydı valla çalışmazdım:)

henüz yok kuzum...bu hafta yine güzel haber alırız inşallah
neden yoruldun o kadar bakıyım? benim mesaimin bitmesine daha 1 saat var...
benim mesai erken bitiyo :) 4 de çıkıyorum işten hava kötü nebilimmm bebek olmuyor işyerinde sözleşmem olmuycak giibi görünüyor ..belirsizlikler yordu beni kısacası:)
kızlar ben kocişe yemek yapayım ovulasyon testimi de yapayım sonucu akşam yazarım. boyama işine başlamadan uğrarım öptüm hepinizi
tmm cnm bende azcık yemek yiyip gelirm:)

he valla pek bi dertliyimm:) ay isyan eder gibi olmayayım çok şükür halime tabi :) msj kutumu boşalttım cnm yollayabilirsin msj :)

renkdaşıııımmm sende mi rizelisiiinnnnn)))
rizeliler benii çekiyo galibaaa
istanbulda oturuyorum ben ve otturduğum siteninn % 80 i rizeliiii:)))

kesinlikle balım nasrettin hoca çatıdan düşmüşte bana doktor diil çatıdan düşmüş birini getirin demiş yaa bizdekide o hesap hepimiz aynı şey için uğraşıyoz ve birbirimizi çok iyi anlıyoz.... bu topiği sizleri çok seviyom ben çok dualı bi topik olduk rabbim bütün dualrımızı kabul etsin inş inş inş...

Son düzenleme:
ahh kaderdaşım benim de paydosa sayılı dakikalar kaldı;yaklaşık 60 dk
kafam çok ağır geliyo bana da.Bi tuhaf ama neyysee...

masa başı çalışıyorsam boynun yüzünden olabilir, bana da bu kafanın ağır gelmesi, garip bir sersemlik hissi falan oluyordu. boyun düzleşmem varmış, o yaparmış. bilgisayar başında çalışanların genel sıkıntısı buymuş

istanbulda olmanın avantajı işte...ankarada olunca uzak kalıyoruz biz böyle şeylere yumurtan söndüyse doktorun dediği gibi, adetinin de çok gecikmemesi lazım aslında. inşallah bir an önce gelir gider de yeni ayda yeni yönetemle güzel sonuçlara varırsınız... belki de rabbim bir sürpriz nasip etmiştir diyeceğim ama umutlandırır gibi konuşmak da istemiyorum canım. hakkımızda hayırlısı. dilerim minik kanaryalarımız bizi bekletmez çok...

renkdaşıııımmm sende mi rizelisiiinnnnn)))
rizeliler benii çekiyo galibaaa
istanbulda oturuyorum ben ve otturduğum siteninn % 80 i rizeliiii:)))

eveeet :) pek sıcak pek şekerizdir ayrıca :)

benim mesai erken bitiyo :) 4 de çıkıyorum işten hava kötü nebilimmm bebek olmuyor işyerinde sözleşmem olmuycak giibi görünüyor ..belirsizlikler yordu beni kısacası:)

ooo salmak yok, bak ne güzel 4de çıkıyormuşsun, benim eve gitmem 7yi buluyor. sabah da 8de çıkıyorum. 11 saat evimden dışarıdayım, kocam zengin olsa ben de çalışmazdım diyorum bazen ama evde de duramazdım. belki dernek klup falan sosyalleşirdim

ben de seviyorum ben de... inşallah kırmıızlar gidince daha çok dua edebileceğim...

off ya....çalışmaktan sıkıldım artık bugun yaw;belki de ondandır.
çalışmalaar başladı,öylesine gayet cool takılıyoruz.bu ay rahatın da rahatıyım.Yine olmaz düşüncesiyle,ben başardım rahatlığı size de tavsiye ederim,nasıl oldu anlamadım gerçi

bide korkuyorum ben
nie derssen ben bu ay klomen kullanmıştım
kist oluşmasından korkuyorum..:18::26:

canım sönmüş yumurtadan kist olur mu bilmem ki, sanki bana büyüyüp büyüp çatlamazsa kist olur gibi geliyor. yani korkma bence ama eğer kırmızılar 1 hafta içinde gelmezse mutlaka git doktora tamam mı ihmal etme.

canım teşekkür ederim bende iyiyim arada gelip yazılanları okuyup gidiyorum yakışıklı da gayet iyi karne heyecanı başladı ilk karnemizi alıcaz inşallah

oy oy maşallah ne heyecan vardır onda şimdi bi kaç sene daha heyecanlanır karne alıcam die sonra başka şeylere heyecanlanmaya başlar çıktım ben hepiciğinizi öpüyorum yakışıklımıda

Son düzenleme:

vallaa saatlerim baya rahat hasta olursam gitmiyorum izin almama gerek yok... canım sıkılıyor ögleden sonra geliyorum gitmiyorum yada sabah uyanamadıgımda uyuyorum:) 9:30 da işe gidiyorum 11 de ogle arasına eve geliyorum 13:30 da geri işe gidiyorum 4 de geliryorum yanii 4 -5 saat çalışıyorummm...işimin rahatlıgından memnunum ama keşke sözleşmeli olsamda 8-5 çalışsam gık etmem valla okdr paraya dururum iş yerinde :)
kocam zengin olsa bacım yapardım 2-3 tane çocukkk yer içer gezerdim:) şaka bi yana çalışmak güzel tabii her açıdan pozitif yönleri çokkk:)

benim de kapıdan çıkmak üzere kırmızılar, yarın yolcu ederim kısmetse, dilerim bir dahaki ziyaretleri 9 aydan önce olmaz
keşke bu ay ben de soğuk kanlı olabilsem. aslında başlarda oluyorum, ama o son 1 hafta yok mu, kafamdaki tek düşünce bu oluyor, o dönemde işler yoğun olursa ofiste topiğe falan takılamam belki, o zaman daha az düşünürüm. gerçi öyle olunca da muhabbeti özlüyorum

kızlar ben bşyler yiyip gelcem kocam kahveye gittiii geç gelir bende burada sizlerle takılırım:)muck:)

oy oy maşallah ne heyecan vardır onda şimdi bi kaç sene daha heyecanlanır karne alıcam die sonra başka şeylere heyecanlanmaya başlar

walla karne heyecanının olmasının nedeni benim bildiğim alacağı hediyedendir diye düşünüyorum. Aklı fikri karneden sonra ki hediye de çünkü o yüzden hergün karne almama kaç gün kaldı diye soruyor iple çekiyoruz yani

canım o zaman ben de cool takılamam ki,şu deneme aşamasında cool olmayı başarabildim,diğer geçen aylarda öyle olamamıştım.Ay bu gece yapalım,yarn yapalım,iki gece üst üste olmaz,ay yumurtlama dönemim geldi mi sorularım,sorunlarım yok gibi.Aştım resmen..Ama tabi adete 1 hafta varken benim yusufçuklar gelir yine.

bilemiyorum bende işte..
kesinlikle gidicem zaten birtane test var evde yapsam mı yapmasam mı die de düşünüyorum..
işte yarın da olmazsam büyük ihtimalle perşembe sabahı yaparım kesin..

bence de gelir onlar olsun onlar gelsin, biz topikte itinayla ilgileniriz

bilemiyorum bende işte..
kesinlikle gidicem zaten birtane test var evde yapsam mı yapmasam mı die de düşünüyorum..
işte yarın da olmazsam büyük ihtimalle perşembe sabahı yaparım kesin..

ben de olsam dayanamaz o testi yapardım, ama sonuç ne olursa olsun seni etkilemeyecekse yap. Yeni aya yüksek moralle gir, yeni birşey deneyeceksiniz sonuçta, yeni umut demek

bence de gelir onlar olsun onlar gelsin, biz topikte itinayla ilgileniriz
aslında teknolojinin bu konuda gelişmesini bekliyorum ben.Mesela denemeden hemen iki gün sonra fln bir cihaz bize yumurtlamamışsın güzelim,yumurtan döllenmemiş fln desin."ooo hadi iyisin bu ay hamiş kalacaksın.spermler yuvaya girdi".desin."bu ay umutlanma 15 gün 3 saat sonra adetin gelecek desin:96::96:....Çok mu şey istiyorum ya..."(istiyorum galiba tovbe tövbe..:120::120:.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…