Sabredenler Kulübü 2012 :)

aslında teknolojinin bu konuda gelişmesini bekliyorum ben.Mesela denemeden hemen iki gün sonra fln bir cihaz bize yumurtlamamışsın güzelim,yumurtan döllenmemiş fln desin."ooo hadi iyisin bu ay hamiş kalacaksın.spermler yuvaya girdi:62::62:".desin."bu ay umutlanma 15 gün 3 saat sonra adetin gelecek desin:96::96:....Çok mu şey istiyorum ya..."(istiyorum galiba tovbe tövbe..:120::120:.)

çok süper birşey istiyorsun arkadaşımm:) ne güzel olurdu wallaaa

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.

Canım çoook teşekkür ederim listeyle ilgilenmişsin. Benim eşim gündüzleri götürür oldu bilgisayarı o yüzden giremiyorum :31:

herkes yemek yapıyor yada yiyolar heralde:)
kıslar benim belim gerçekten acaip agrıyor ve normalde krem gibi akıntım olması lasımdı şimdi kupkuruyum... bi gariplik varrr

herkes yemek yapıyor yada yiyolar heralde:)
kıslar benim belim gerçekten acaip agrıyor ve normalde krem gibi akıntım olması lasımdı şimdi kupkuruyum... bi gariplik varrr[/QUOTE ]

kıııııııııııısssssssssssssss İnşallaahhh bu gariplik hayra alamettirr :34:

yok anacım yok kasıklarımda zerre hareketlilik yok... tamam akıntısı olmadan hamile kalanları okudum amaa kasık agrısı tüm hamilelerde oluyor.. benim kasıklarım da hiç hareket yok:) yine kafamda kurma dönemine girdimmmm yine:) bata 10 gün kaldı:)

yok anacım yok kasıklarımda zerre hareketlilik yok... tamam akıntısı olmadan hamile kalanları okudum amaa kasık agrısı tüm hamilelerde oluyor.. benim kasıklarım da hiç hareket yok:) yine kafamda kurma dönemine girdimmmm yine:) bata 10 gün kaldı:)

:1:
bata 10 gün kala yada bir hafta kala topik olarak kurmaya başlıyoruz zaten :1: ama bilemezsin ki ne olduğunu inşallah hayırlı olur bebek değilsede vücud hazırlanıyordur bebek için :34:

bata 10 gün kala yada bir hafta kala topik olarak kurmaya başlıyoruz zaten :1: ama bilemezsin ki ne olduğunu inşallah hayırlı olur bebek değilsede vücud hazırlanıyordur bebek için :34:

off bu vucutta daha hazırlayamadı 6 aydır gebelige kendini:)
sinir oldum ha şimdi kendimden:)
ben son 3 ay ciddi şekilde hamile oldugumu düşündüm bildigin kasık agrısı bulantı gögüs agrısı falan vardı ama hamiş deildim bakalım bu ay belki tersi olur:)

aslında kimi zaman düşünüyorumda resmen şuandaki rahatımı bozmak için bi bebek istiyorummmm ama gercekten istiyorummmm erkeklerin keyfi yrinde olan bayanlara oluyorr..

cnm benimde ilk defa geçen ay batıma 14 gün kala kasık ağrıları başladı ama malesef kırmızılar geldi yumurtlama olduğu zaman sanırım oluyor ben öyle anladım

BİRDE ARKADAŞLAR AYIP OLMAZSA BİŞİ SÖLEMEK İSTİYORUM BEN NETTEN BİR JİNEGOLUĞUN SİTESİNDEN OKUMUŞTUM YUMURTLAMA GÜNLERİNİ TEST ETMENİN YOLLARI DİE ARALARINDA RAHİM AĞZI KONTORULÜDE VARDI 2 GÜNDE BİR RAHİM AĞZIMI KONTROL EDİYORUM ADETİMİN 10. GÜNÜNDEYİM BEN VE RAHİM AĞZIM YUKARI ÇEKİLMİŞ 2 GÜN ÖNCE OTRA PARMAĞIM RESMEN DEĞİYORDU ŞİMDİ DEĞMİYOR YUMURTLAMA YAKLAŞINCA YUKARI ÇEKİLİRMİŞ DÖLLENME OLURSA RAHİM YUKARDA KALIRMIŞ OLMAZSA ADETE 2 3 GÜN KALA AŞAĞIYA DOĞRU SARKARMIŞ BEN BU AY KONTROL EDİYORUM HAKKETEN ÖLE OLUYOR YA :S BİLENİZ DAHA ÖNCE BU YÖNTEMİ DUYANIZ VAR MI ?

cnm benimde ilk defa geçen ay batıma 14 gün kala kasık ağrıları başladı ama malesef kırmızılar geldi yumurtlama olduğu zaman sanırım oluyor ben öyle anladım

BİRDE ARKADAŞLAR AYIP OLMAZSA BİŞİ SÖLEMEK İSTİYORUM BEN NETTEN BİR JİNEGOLUĞUN SİTESİNDEN OKUMUŞTUM YUMURTLAMA GÜNLERİNİ TEST ETMENİN YOLLARI DİE ARALARINDA RAHİM AĞZI KONTORULÜDE VARDI 2 GÜNDE BİR RAHİM AĞZIMI KONTROL EDİYORUM ADETİMİN 10. GÜNÜNDEYİM BEN VE RAHİM AĞZIM YUKARI ÇEKİLMİŞ 2 GÜN ÖNCE OTRA PARMAĞIM RESMEN DEĞİYORDU ŞİMDİ DEĞMİYOR YUMURTLAMA YAKLAŞINCA YUKARI ÇEKİLİRMİŞ DÖLLENME OLURSA RAHİM YUKARDA KALIRMIŞ OLMAZSA ADETE 2 3 GÜN KALA AŞAĞIYA DOĞRU SARKARMIŞ BEN BU AY KONTROL EDİYORUM HAKKETEN ÖLE OLUYOR YA :S BİLENİZ DAHA ÖNCE BU YÖNTEMİ DUYANIZ VAR MI ?

malesef cnm hiç denemedim denesemde anlamazdım heralde:)

Az önce alt komşum geldi bişi sölemek için 2. çocuğuna 4 aylık hamile buda erkekmiş allah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin iki çocuğuda rahimde ters olduğu için sezeryan oluyormuş öle söledi korunurken hamile kaldım dedi oğlum anaokula başlayınca 2. Yi istemiştik ama kaza ile oldu dedi bende maşallah yumurtaların kaliteli demekki tutmuş dedim yok güzelim ya dedi ilk evlendim neler çektim dedi korunmadım 9 ay boyunca olmadı çocuğum dedi eşim baskı yapıyordu neden olmuyor die ağlayıp duruyordum sürekli 9 ay sonra oldu çok şükür buda kaza ile oldu dedi... Korunmadıkları halde ilk geceden olmamış yani herşeyin hakikaten zamanıu- var demekkii kızlarr:)

malesef cnm hiç denemedim denesemde anlamazdım heralde:)

:)) VALLA BENDE BU AY KONTROL ETTİM KENDİMİ HAKİKATEN ÖYLEYMİŞ EBELER DEMEKKİ ÖLE ANLIYORLAR BİRDE MSL RAHİM AĞZI YUKARI ÇIKMIŞ VE HAFİFTEN YİNE GEÇEN AY GİBİ SOL KASIK KASILMALARI BAŞLAR GİBİ OLUYOR BATMA GİBİ HATTA DÜN GECE PIT PIT DAMAR ATMALARI OLDU SOL KASIĞIMDA DEMEKKİ GERÇEKTENN YUMURTLAMA YAKLAŞIYOR :) 10. GÜNÜM ZATEN BİRDE SOĞAN SUYU İÇİYORUM 9 GÜNDÜR :) İNŞ EN KISA ZAMANDA GELİR BEBİŞLERİMİZ :)

dualarımız elsal arkadaşımız için ismi neydi yazmıo ismiyle dua etmek daha iyi olmaz mı arkadaşlar
canım adını vereninkini yazıyorum yanına adıyla dua ediliyo vermeyen olursada nickiyle edicez ne yapalım
off bu vucutta daha hazırlayamadı 6 aydır gebelige kendini:)
sinir oldum ha şimdi kendimden:)
ben son 3 ay ciddi şekilde hamile oldugumu düşündüm bildigin kasık agrısı bulantı gögüs agrısı falan vardı ama hamiş deildim bakalım bu ay belki tersi olur:)

aslında kimi zaman düşünüyorumda resmen şuandaki rahatımı bozmak için bi bebek istiyorummmm ama gercekten istiyorummmm erkeklerin keyfi yrinde olan bayanlara oluyorr..
hayırlısı canım çok düşünmemek lazım bak cadicuk ne demişti bu ay oluruna bırakmıştım ve çok rahattım bebk oldu dediydi. Biliyorum elimizde değil ama düşünmemek lazım inşallah bu ay bebek vardır canım en ummadığı anda geliyor insanın :D
he valla erkeklerin keyfi gıcır onlara göre ne var tık tık tık olan bizlere oluyo :1:

bu rahimin yukarı çekilmesi hamilelikde olur diye biliyodum ben bunu hiç denemedim bilmiyorum da:26: adet döneminde de inermiş aşşaya

Az önce alt komşum geldi bişi sölemek için 2. çocuğuna 4 aylık hamile buda erkekmiş allah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin iki çocuğuda rahimde ters olduğu için sezeryan oluyormuş öle söledi korunurken hamile kaldım dedi oğlum anaokula başlayınca 2. Yi istemiştik ama kaza ile oldu dedi bende maşallah yumurtaların kaliteli demekki tutmuş dedim yok güzelim ya dedi ilk evlendim neler çektim dedi korunmadım 9 ay boyunca olmadı çocuğum dedi eşim baskı yapıyordu neden olmuyor die ağlayıp duruyordum sürekli 9 ay sonra oldu çok şükür buda kaza ile oldu dedi... Korunmadıkları halde ilk geceden olmamış yani herşeyin hakikaten zamanıu- var demekkii kızlarr:)

elbetteki bir zamanı var herşeyin hayırlı zamanda versin rabbim sağlıcakla hepimize bebeklerimizi

:)) VALLA BENDE BU AY KONTROL ETTİM KENDİMİ HAKİKATEN ÖYLEYMİŞ EBELER DEMEKKİ ÖLE ANLIYORLAR BİRDE MSL RAHİM AĞZI YUKARI ÇIKMIŞ VE HAFİFTEN YİNE GEÇEN AY GİBİ SOL KASIK KASILMALARI BAŞLAR GİBİ OLUYOR BATMA GİBİ HATTA DÜN GECE PIT PIT DAMAR ATMALARI OLDU SOL KASIĞIMDA DEMEKKİ GERÇEKTENN YUMURTLAMA YAKLAŞIYOR :) 10. GÜNÜM ZATEN BİRDE SOĞAN SUYU İÇİYORUM 9 GÜNDÜR :) İNŞ EN KISA ZAMANDA GELİR BEBİŞLERİMİZ :)

cnm sen kendini kontrol ederken elini iyice sabunlayıp yap bebek yapayıum derken mikrop kapmayasın:) ben yapsamda anlamam zaten bi lokma elim var küçüçük parmaklarım ondan yapsamda anlamam:):)::)

evet canım herkes dağıldı ben de gideyim mutfağımı toparlayayım sonra da gelebilrsem gelirim. öptüm byyy

canım adını vereninkini yazıyorum yanına adıyla dua ediliyo vermeyen olursada nickiyle edicez ne yapalım
hayırlısı canım çok düşünmemek lazım bak cadicuk ne demişti bu ay oluruna bırakmıştım ve çok rahattım bebk oldu dediydi. Biliyorum elimizde değil ama düşünmemek lazım inşallah bu ay bebek vardır canım en ummadığı anda geliyor insanın :D
he valla erkeklerin keyfi gıcır onlara göre ne var tık tık tık olan bizlere oluyo :1:
bu rahimin yukarı çekilmesi hamilelikde olur diye biliyodum ben bunu hiç denemedim bilmiyorum da:26: adet döneminde de inermiş aşşaya

elbetteki bir zamanı var herşeyin hayırlı zamanda versin rabbim sağlıcakla hepimize bebeklerimizi

genelde 8-9 arası tüm ahali geliyor:) bugun benim kocam yok evde.. dünden fazla salata yapmıştım saklama kabına koydum bugunde üstüne tonbalıgı mısır koydum mis giib yemek oldu hemen geldim buraya:)

Back
X