- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.501
sğl cnm Allah razı olsun san bişey anlatım mı diğer topikte sen tanışalım hemde isimlerimizi söleyelim birbirimizr dua edelım demiştin ben cok etkilenmiştim hep ağzımda elif elif butun ezanlarda ilk senın isimmini sölerdım sonra fatmagulun sucu ne dizisini izliyordum bebeğe isim düşünüyolaardı ne olsun ne olsun diye bende birden elif dedim ve onlarda elif koydular: eşimde ddiki fragmandamı izledin bende yok dedım topikten arkadaşım ismi öyle içime işlemiştin :119: aklıma geldı anlatım dedım
canımm yaaaa kıyamam sana.
Hafta 2 kere ziyaret haa pööfff ne kadar sıkıcıdır anlayabiliyorum.
Valla benim eşim gider dolaşır 2-3 günde bir bana hadi sende gel demez.
Bende çok nadir giderim ayda 1-2 bilemedin 3 kere :)))
ama kaynanam 3 günde bir gelir dolaşır bizi :)))
bu arada sana özel mesaj atayım dedim ama mail kutun doluymuş
bi ara boşaltıver canımmmm
Ilahii eda yaaa güldürdün beni :))
allah kabul etsin canımm ağzına yüreğine sağlıkkk :))
bece harikaaa güle güle iyi günlerde kullan.
Allah annelik hediyelerinide nasip etsin inşallah..
Ohh hade hade hadeeeeeee.
Hayırlı uğurlu olsun
Aayşemmmm geçmiş olsunnnn noldu kuzum üşüttünmü senn
dikkat et bak kenidine
zaten önemli günlerindesin...
Aysemm yaaa sana bişi sorcam şimdi yenim yumurtlamam cuma cumartesi oldu buna eminimm.
O günleri değerlendirdik
pazar pazartesi bişi yoktu ama bugün yine seffaf bi akıntı geldi o nedir ki yaaa :ı
inşallah canım inşallah rabbim seninde benimde buradaki tüm kardeşlerimizinde dualarınımızı kabul etsin inşallah..
canımsın yaaa işte ben biliyom burdaki arkilerimin dualarını kabul etti rabbim benim içininan benimde hep aklımdasın diğer topikten beri her namazımdan sonra hatta gün içinde bile adını hep geçiriyom aklımdan tabi o topikten gülle hilal arkadaşlarımda öle allah razı olsun bacım beni çok mutlu ettin hep birilerinin duasında olmak ne güzel rabbim gönlündekini en tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin inş
canımsın yaaa işte ben biliyom burdaki arkilerimin dualarını kabul etti rabbim benim içininan benimde hep aklımdasın diğer topikten beri her namazımdan sonra hatta gün içinde bile adını hep geçiriyom aklımdan tabi o topikten gülle hilal arkadaşlarımda öle allah razı olsun bacım beni çok mutlu ettin hep birilerinin duasında olmak ne güzel rabbim gönlündekini en tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin inş
ay cnm arkadaşım ya ne kdr tuhaf dimi birbirimizi tanımadığımız halde birbirimizin duasında olmak gülle hilal demişken bir gittiler dönmediler cnm perşembe mercimeğini görmen dileğiyle kan değerinde inşallahhh cokk cıkar sonrada isimlerini sölersin kız olursa su erkek olursa bu diye ayyy inşalahhh heyecan yaptım
Canlarım ya benimde diğer topikten aklımda kalan cadıcuk, sinhus sizlersiniz esila ve mevlüt vardı onlardan uzun zamandır ses yok(( iyiki varsınız arkiler ya sizde olmasanız insan nerde içini rahatlatırdı bilmem
ayyy sen yıldızlı beğendim say bebüşümmcnm arkadaşım çok sğl :26: dun bende boş bulundum beğen butonu arıyordum evet yorumların altında olması güzel olurdu
cadicuk cnm nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
ayyy canlarım benim yaaa duygusala bağladım iimi :2: hamiş hormonlarımı beni böle yaptı çok seviyorum sizi yaa tanımadan çok seviyorum ve böle yakınımda olun istedim birbirimize gelip gidelim
yaa hamişlikte yapar evet ama bize ne olii bende yanımda olsanız sıkı sıkı sarılmak gecıyor ağlatmayın benı yawww ben istanbuldayım siz nerdesiz kızlar
Canlarım ya benimde diğer topikten aklımda kalan cadıcuk, sinhus sizlersiniz esila ve mevlüt vardı onlardan uzun zamandır ses yok(( iyiki varsınız arkiler ya sizde olmasanız insan nerde içini rahatlatırdı bilmem
ayyy canlarım benim yaaa duygusala bağladım iimi :2: hamiş hormonlarımı beni böle yaptı çok seviyorum sizi yaa tanımadan çok seviyorum ve böle yakınımda olun istedim birbirimize gelip gidelim
ayyy sen yıldızlı beğendim say bebüşümmpeki canım sen hiç gitmişmiydin doktora ? gitmedin diye hatırlıyorum ben
saydım tatlımkuzum ben bebek düşünmeden doktora gittim 13 gunumdu doktor karnımdan baktı hersey normal bu zamanlarda yaparsanız bebeğiniz olur demişti ve folıc asit verdı alttan bile bakmadı normal dedı gönderdi bunun üstünden 9 ay gecti daha da gitmedim 12 ay olana kdr da gitmicem eşim cok panık yapıyrdu bende sigara içiyor diye ondan şüphelendım ama ona bellı etmedım gitmek istersen git dedim oda gitti normal dedıler şimdi top bendede beklıyorum bakalım
canım hoşgeldin iim çok şükür daha bişe anlamadım tam böle giderse rahat geçecek benim bu dönemim hiç bi sıkıntım yok prş doktora gitcem inş bakalım nolcak gözükür artık die düşünüyom
canım benim bende çok seviyorum sizibenim üniv.deki ev arkadaşım rizeliydi canım biara memleketine gelicem hala görüşürüz arkimle
kuzum sen rizede misin? rizeli misin peki? ben de rizeliyim, aslında anne tarafım rizeli ama babam da tam bir hanımköylü olduğundan biz de hep oralarda büyüdük, tatilleri hep orda geçirdik. en son kurban bayramında gitmiştim, özledim yinepazarlıyız biz
büyük ihtimalle gözükür cnm hatta 1-2 hafta içinde kalp atışlarını da duyarsın :) inş hep böyle devam eder cnm hamileliğin üzmez seni bebiş..allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cnm...
ayy canım gelsen görüşsek ben seni evimde ağırlasam ne hoş olurdu
rizeliyim canım ayyy hemşerhirlim çıktın resmenbaban işini biliyomuş ben merkezdeyim ama pazarlı arkadaşlarımda var çok sevirim hepsini yaaa zaten ben memleketimin insanını çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?