Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm sen kendini kontrol ederken elini iyice sabunlayıp yap bebek yapayıum derken mikrop kapmayasın:) ben yapsamda anlamam zaten bi lokma elim var küçüçük parmaklarım ondan yapsamda anlamam:):)::)

proteksle yıkıyorum birde eldivenle kontrol ediyorum ne olur ne olmaz die :D ay allah korusun yahu :D benim boyumda ufacık tefecikim bende :) eşimin içi dolu turşucuğuyumm :) parmaklarımda küçüçük ama yinede orta parmağımı tuvaletimi yapar pozisyonda oturup yapıyorum elim rahim ağzına değiyor bu gün değmedi yukarı çıkmış yumurtlama yaklaşıo ondan galiba :D

canım adını vereninkini yazıyorum yanına adıyla dua ediliyo vermeyen olursada nickiyle edicez ne yapalım
hayırlısı canım çok düşünmemek lazım bak cadicuk ne demişti bu ay oluruna bırakmıştım ve çok rahattım bebk oldu dediydi. Biliyorum elimizde değil ama düşünmemek lazım inşallah bu ay bebek vardır canım en ummadığı anda geliyor insanın :D
he valla erkeklerin keyfi gıcır onlara göre ne var tık tık tık olan bizlere oluyo :1:
:1:

genelde 8-9 arası tüm ahali geliyor:) bugun benim kocam yok evde.. dünden fazla salata yapmıştım saklama kabına koydum bugunde üstüne tonbalıgı mısır koydum mis giib yemek oldu hemen geldim buraya:)

ohh mis gibi afiyet olsun bende çok acıktım dünde bende patates salatası yapmıştım onu çıkarıp yiyim bari :D karnım tuhaf sesleri çıkarıo kedimde kaldırıp kafasını bakıo :D

canım adını vereninkini yazıyorum yanına adıyla dua ediliyo vermeyen olursada nickiyle edicez ne yapalım

ohh mis gibi afiyet olsun bende çok acıktım dünde bende patates salatası yapmıştım onu çıkarıp yiyim bari :D karnım tuhaf sesleri çıkarıo kedimde kaldırıp kafasını bakıo :D

ooo senin menude şahane ben böle hafif yemekleri çok severim valla:) sanada afiyet olsun balım:=)

iyi akşamlaaaarrrrrrrr kk mın süper üyeleriiiiiii :8::8:

60gelsin kuzuum burdasın mı :D

canıımmmm beniimm özledim yahu denk gelemedik tatlişim bağlantım kopmuştu, şimdi geldimmm :54: :54: özledim ben arkadaşımıııı

benim geldiğim saatte kimse olmuyo yahu en iyisi ben de gidem :(

gelllllll bende buradayım bak gel haydi canımcımm, tatlişiimmm :54: :21: :21:

elsal kardeşimiz için dualarımızz Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder inş. Dualarımdasın tatlım

yoğun akıntılarım var test hep negatif aman canımı sıkıyor ov. testi keşke almasaydım pofff
bu arada tabağımı çalışmaya başladım daha yeni yoruldum bozmaya başlıycam diye bıraktım resmini koyuyorum bakın bakalım :)))
$100_2407.webp

yoğun akıntılarım var test hep negatif aman canımı sıkıyor ov. testi keşke almasaydım pofff
bu arada tabağımı çalışmaya başladım daha yeni yoruldum bozmaya başlıycam diye bıraktım resmini koyuyorum bakın bakalım :)))
Eki Görüntüle 328430

şahane görüküyor cnm el emegi göz nuru diye buna denir:)
ovulasyon testi ilk ay stres ediyor insanı.. aslında bebek için yaptıgın herşey stres ediyor.. ama bakarsın hangi günlerde yumurtladıgını ögrenirsin iyi bşy yani:)

Eki Görüntüle 328430

ben edebiyat öğretmeniyim ve bu ince sanata hep merakım vardı hat sanatıyla ilgilenmiştik fakültedeyken, lale motifi beni çook eskilere götürdü harika olmuş ellerinize sağlık çok beğendim bennn, benim de naçizane yağlı boya tablolarım var ama naçizane....

ben çok beğendim harika olmuşlar.....

şahane görüküyor cnm el emegi göz nuru diye buna denir:)
ovulasyon testi ilk ay stres ediyor insanı.. aslında bebek için yaptıgın herşey stres ediyor.. ama bakarsın hangi günlerde yumurtladıgını ögrenirsin iyi bşy yani:)

bitsin birmiş halinide koyucam buraya:)) ya yavrum testin bozuk olduğunu bile düşünüyorum düne göre daha belirgin çizgi ama hemen koyayım resmini
ben edebiyat öğretmeniyim ve bu ince sanata hep merakım vardı hat sanatıyla ilgilenmiştik fakültedeyken, lale motifi beni çook eskilere götürdü harika olmuş ellerinize sağlık çok beğendim bennn, benim de naçizane yağlı boya tablolarım var ama naçizane....

ben çok beğendim harika olmuşlar.....
teşekkür ederim canım aslında devam et bence benim mesleğim ama olmasa da ben bunun için doğmuşum diye düşünüyorum. 100'e yakın yağlıboya ve suluboya tablom var seramik panolarım vazolar tabaklar...vb netten satmayı düşünüyorum

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana benim hiç bir bilgim yok malesef :( inş en kısa zamanda iyileşirsin ve dualarımız kabul olur bu ay bebişin gelir amin!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Sağolasın canım amin
herkeze günaydın bugün pek buralarada olamıycam kpssye çalışıyorum oyüzden pek buralarda olmam soru bakanmı bitirmem lazım arkadaşalr allah herkezin kalbine göre verdsin inşalh
Allah kolaylık versin canım.
Eki Görüntüle 328430

Harikaymış ben de bayılırım böyle şeylere valla süper. :34: ellerine sağlık

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.

bitsin birmiş halinide koyucam buraya:)) ya yavrum testin bozuk olduğunu bile düşünüyorum düne göre daha belirgin çizgi ama hemen koyayım resmini

teşekkür ederim canım aslında devam et bence benim mesleğim ama olmasa da ben bunun için doğmuşum diye düşünüyorum. 100'e yakın yağlıboya ve suluboya tablom var seramik panolarım vazolar tabaklar...vb netten satmayı düşünüyorum

yok bebegim normal öle olması.. inan bi yudum suda bileee deişiyor rengii.. ben ovulasyon testi yaparken sabahta çok bşy içmemeye çalışıyordum sadece kahvaştı yaparken 2 en fazla 3 çaybardagı çay içerdim sıvı olarak başka bşy almasdım.. 12 den sonrada hiç bşy içmezdim 4 de test yapardım... bi an çizgi koyu çıkıyo ertesi gün silik.. senin korkunu anlıyorum keisn diyorsun ben bu ay yumurtlamıycammı acaba ama öle olmuyo pat diye koyu çıkcak merak etme:)

Back
X