Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım baksana 15. gün hala negatif.

Eklentiler

• $100_2408.webp
    $100_2408.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 57
allah razı olsun cnm bnm yaırn senin dua günün:)liste güncel olmassa ben dua etmeyi unutuyorum ne yalan söylüyeyim:)
Canım benim dua günüm dündü. Sen BAT gününü diyosun. Bugün adetimin 31.günü aslında test yaptım negatifti.Gerçi benim yumurta geç çatlıyo 18 inde çatlamış olsa 31-18=13 .gün daha kanda bile çıkmaz.Ama şu an hiç umudum yok.
İkinci çizgi tamamen kırmızı mı olması gerekiyor
teşekkür canım benim

Görünen köy kılavuz istemez şekerim harika olmuş

fermicim canımcım dua günümüzde burada olamayacağım ya beni unutmazsın değil mi tatlişimm :21:

Son düzenleme:
şu sarı yüz ifadelerini ben aklımda tutamıyorum yahu nasıl ekleyebilirim kolay olarak

Son düzenleme:

$b.webp
cnm bak bu benim gecen ayki testim.. dikatli bakınca bir gün ikinci çizgi koyu iken ertesi gün daha silik çıkmış .. sen ikinci çizgi silikse negatif oluyor.. ister koyu silik olsun ister açık silik farketmez... ovulasyon olursa biden koyulaşacak sen ikinci silik çizgiye takılma:) bide gecen ay baya gecikti ya adetinnn bu ay gec ovucan olur

Son düzenleme:
Canım benim dua günüm dündü. Sen BAT gününü diyosun. Bugün adetimin 31.günü aslında test yaptım negatifti.Gerçi benim yumurta geç çatlıyo 18 inde çatlamış olsa 31-18=13 .gün daha kanda bile çıkmaz.Ama şu an hiç umudum yok.

İkinci çizgi tamamen kırmızı mı olması gerekiyor

Görünen köy kılavuz istemez şekerim harika olmuş

aman bat diycektim bacımm sen dua ettim diyince öle yazıverdim:)
vallaa belli olmas bacım belki şimdii yeni yeni gececek idrarına gebelik ondan adet olana kdr çok umutsuz olma

Canım çok büyük bir sevaba girdin gerçekten bu topuz çok rahat ve pratikmiş aynı zamanda da güzel:32::32:Her yaptığımda seni hatırlar dua ederim artıkın muck:54:

yerim seni:)
valla bende internetten kolay topuz modelleri diye bakıınıyordum kışın saçımla çok ugraşasım gelmiyor bu model baya iyii valla çokda hızlı tam sabahhhh yapmaya uygun:) işine yaradıysa sevindim cnm sabah bundan yapıp gitcemmm :)

aman bat diycektim bacımm sen dua ettim diyince öle yazıverdim:)
vallaa belli olmas bacım belki şimdii yeni yeni gececek idrarına gebelik ondan adet olana kdr çok umutsuz olma

4 yıl dile kolay 4 kere 12 = 48 ay bu da demek oluyor ki 48 keredir hayal kırıklığı.Ama şu an umutsuz olduğum için rahatladım sanki.Tek düşüncem doktor adetinin 1 .günü gel dedi aşılama deniycez de ya akşam,gece falan adet olursa ne olacak 1.günü gidemeyeceğim.

Eki Görüntüle 328438
cnm bak bu benim gecen ayki testim.. dikatli bakınca bir gün ikinci çizgi koyu iken ertesi gün daha silik çıkmış .. sen ikinci çizgi silikse negatif oluyor.. ister koyu silik olsun ister açık silik farketmez... ovulasyon olursa biden koyulaşacak sen ikinci silik çizgiye takılma:) bide gecen ay baya gecikti ya adetinnn bu ay gec ovucan olur
canım benim geciktiğinde genelde erken gelir diğer ay adet. belkide yumurtalama olmuyordur bilemiyorum test yaptırcam 21. gün. ya akıntımı görsen kesin ovulasyondasın dersin. ateşimde bir garip
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

yerim seni:)
valla bende internetten kolay topuz modelleri diye bakıınıyordum kışın saçımla çok ugraşasım gelmiyor bu model baya iyii valla çokda hızlı tam sabahhhh yapmaya uygun:) işine yaradıysa sevindim cnm sabah bundan yapıp gitcemmm :)

Ben de seni yirimmmm:39:
Uzman tvden harika topuz,bağlama modelleri öğrendim ama birine yapabiliyorum kendime çok yapamıyorum.Bu modeli oturduğum yerden yaptım çok pratik:29:

kızlar yaa böyle güzel şeyleri paylaşalım yaa faydalı oluyor :D el işine falan düşkün olan varsa onlarıda paylaşalım tpiğimiz dolu dolu olsun :D
yarın birgün biz gün de kurarız sanal pasta börek de yemeye başlarız burda :1:

canım benim geciktiğinde genelde erken gelir diğer ay adet. belkide yumurtalama olmuyordur bilemiyorum test yaptırcam 21. gün. ya akıntımı görsen kesin ovulasyondasın dersin. ateşimde bir garip
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bacım yumurtlama günü için ateş tablosuna ben çok güvenmiyorum..
bide sen niye böle acele ediyrosun bacım bu ay snein denemede 2. ayın deilmii inan ben ilk 3 ay hiçbşy yapmaıdm derte etmedim olur diye.. doktora git için rahat etsin ama benceee biraz akışına bırak:) benim yerimde olsan nederdin baucm:D

Ben de seni yirimmmm:39:
Uzman tvden harika topuz,bağlama modelleri öğrendim ama birine yapabiliyorum kendime çok yapamıyorum.Bu modeli oturduğum yerden yaptım çok pratik:29:

cnm ben kendime baya saç mmodeli yaparımmm gecen sene upzun saçlaırmı kestirdim malesef şimdi omuzlarımda ondan çpok şekil veremiyorum .. bu modelde etraftan çıkmadıı çok şükür derli toplu olduuu saçım:) offf keşke banyodan sonra kendiliginden güzel olan saçlaırm olsa ama ben okdr çok boya yaptırdımki mafettim saçlarımı:)

cevap yazdığın kutunun altında ifadeler yokmu kuzum ?

seni dua günü hiç unuturmuyum ayol ama isminle dua edilsin istiyorsan söyle onuda not düşeyim canım

yok malesef orada :( aklımda tutmaya çalışırım artık :(

perihan fermicim adım :54: :54: canım arkadaşımm benimmm

ben bir duş alıp geleyim :21: :21: kem kümm şeyyy ... :132:

Son düzenleme:
en nefret ettiğim şeyler;
1- adet sancısı
2- adet sonrası akıntı takibi
3- ovulasyon gününü hesaplarken ateşimi talimli gibi ölçmek, 2 saat su içmeden durmak test yapıp negatifi görmek
4- ev ödevi gibi çalışma yapmak
5- dpo günlerine girmek
6- belirtileri hamililiğe yormak
7- hamileyim diye sevinirken adet olmak

nefrettttttt ediyorummmmmmmm ulennnnnnnn
:47::47::47:

Back
X