Sabredenler Kulübü 2012 :)

senin içine o elinde çatalı olan kırmızı şeyden kaçmış kızıııımmm, aman dikkat et :9::9::9: benim de önümüzdeki hafta kritik... bu ay ilk defa ovulasyn testi aldım, pazartesiden sonra yapmaya başlarım.
Canım inşallah by ay senin de o mutlu haberi alırsın;
Yüzünüzü,asıl isminizi bilmesem bile çok sevdim dostlarım sizi.Sizin için de dua ediyorum.forumun en büyük güzelliği bu işte....Tek bir ortak noktada bağlanan bir iletişim ağı.

Son düzenleme:
Canım inşallah by ay senin de o mutlu haberi alırsın;
Yüzünüzü,asıl isminizi bilmesem bile çok sevdim dostlarım sizi.Sizin için de dua ediyorum.forumun en büyük güzelliği bu işte....Tek bir ortak noktada bağlanan bir iletişim ağı.

ortak kaygıda riyasız buluşmak çok önemli, kimse kimseye birşeyleri kabul ettirmeye çalışmıyor, kimse kendini kanıtlama çabasında değil, burnu büyüklük yok...sadece paylaşım ve yardımseverlik, bir de en önemlisi tabi ki dua...ben de çok huzurlu oluyorum o yüzden sizlerle konuşurken

selam kızlar bu gün bat günü..
gelen yok giden yk
hiçbir belirti yok.
ağrı çok hafif belimde
sabah test yaptım tertemiz bi negatif ama testin markasından şüpheliyim..
dah öncede burda bu testti kullananlar memnun kalmamışlar..
certain marka test.. akşam eşim test getircek inşallah aynı mrka getirmez..
ölee işt son durum bu....
korku da mevcut tabisi çünkü bu ay klomen kullanmıştım kist korkusu var yani...

gelen yok giden yk
hiçbir belirti yok.
ağrı çok hafif belimde

canım benim keşke güzel haberler versen bize...normalde düzenin nasıldır? gecikir mi adetin?

gelen yok giden yk
hiçbir belirti yok.
ağrı çok hafif belimde
CANIM BENİMMMM inşallah hamişssindirrr..
Bebiş göbüştedir inşallahh....Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorz...:16::16:

canım benim keşke güzel haberler versen bize...normalde düzenin nasıldır? gecikir mi adetin?
vala şöle söyleyim ekim ayın kadar düzenliydi..
ekim ayında ayın birinde olmam gereken adeti dokuzzunda oldum..yine aynı ay içerisinde bde 29 ekimde oldum tek düzensizliğim bu.
normalde 29-30 günde olurum.
valla güzel haber vermeyi o kadar çok isterim ki..

CANIM BENİMMMM inşallah hamişssindirrr..
Bebiş göbüştedir inşallahh....Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorz...:16::16:
inşallah canım inşalah ama hiç ümidim yok
yumoşlarım iyi dğil benim bu ay klmen kullandım ona bile cevap vermedi.
doktorda zaten ümitlenme dmişti ama kist olmasından korkuyorum..

gelen yok giden yk
hiçbir belirti yok.
ağrı çok hafif belimde

Hyaırlısı bakalım. İnşallah hamişsindir.

inasssssmıyorummmm;müthiş bir öneri..
"hmmm şeyy oldu;tam çekecekken içine girdi herbişey...Sonracığıma korktuk biz olaacak diye.Çünkü bebiş beklemiyodum.Bir ay sonra adetim gelmedi.Bi de baktım hamileyim.inanın hiç beklemiyodum.Çekmişti oysaki dışarı."
DEMECİM NASIL??:9::9::9:

KIZLARRR İYİCE MANYADIK VALLA BİZ:))) ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN:9::9::9::9::9:
HUNİLER KAFAYAAAA.....:52::52::52::52::52:
HEPİNİZİ TEKER TEKER ÖPYORUM..:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

nşallah canım inşalah ama hiç ümidim yok
yumoşlarım iyi dğil benim bu ay klmen kullandım ona bile cevap vermedi.
doktorda zaten ümitlenme dmişti ama kist olmasından korkuyorum..
cnm Allah hakkında hayırlısını nasip edecektir mutlaka.Duanı eksik etme canım;Hem kırmızılar gelse de duanı eksik etme,Tedavi altındasın zaten,yakın zamanda duyarız güzelliklerini.

benim canım sıkılıyor uykum da var ama gündüz uyumayı hiç sevmem. Sigara içemiyorum bu yüzden kendimi boşlukta hissediyorum ve sürekli yiyesim var :14: Sen nasılsın canım?

AleyynA BACM SEN HAMİŞ DİİLMİYDİN YAAA NE SİGARASI İÇMEEE SAKIN...:20::20::20::20:

bu ay deniyim bari ben şaka maka, heyecan olur belki :)

canım abimin eşi Başkent üniversitesinde prof. Dr. Esra Kuşçu'ya gitti. Çok memnundu. Yoğun olduğu için ilk randevuyu biraz ileri tarihe verebilirler ama sen yine de arayabilirsin. ben evime yakın diye, şimdilik normal muayenelerim için Lina Kadın sağlığı kliniğinden Dr. Sema hanıma gidiyorum. o da sevimli bir kadın. sgk ile anlaşmalrı da vardı. 20-30 tl bir fark ödeniyor rutin muayene için.

ay tesekkurler ya bu lina bana da nispeten yakın olmadı bir de orayı deneyeyim. sincan lokman hekim de bir düşündüğüm hastane ama orada doktor da bilemiyorum.

benim canım sıkılıyor uykum da var ama gündüz uyumayı hiç sevmem. Sigara içemiyorum bu yüzden kendimi boşlukta hissediyorum ve sürekli yiyesim var :14: Sen nasılsın canım?

inşallah sigarayi da bu şekilde bırakırsın, bebişin doğduktan sonra da onu temiz sigarasız bir evde yetiştirebilirsin böylece (tabi eşin de içmiyorsa) yazık kendine di mi zaten sigara ile zehirliyorsun :(

canımmm boşlukta hissetme...Varlık var senin bedeninde...
ayrıca sigarayı düşünme...:50::50::50: Sen hamişssin artık.:52::52:

Back
X